Mutluluktan hüzne ve bitişe doğru....

evet eşi sorun beni değiştirmek istemesi..Ben bankacıyım daha doğrusu 1 ay öncesine kadar..sizin bildiginiz gb raahat bi iş değil bankaclık 5 te müşteriye kapılar kapanır..ama siz şubeden 8-9 da çıkarsınız..benim eşim 5 te işten çkıyor..ve beni beklemeden eve gitmez..sorunlar bununla başladı çalışmayla alakalı tamam dedim çoğu şeyde gerçekten haklıydı kendime ayıracak vaktim yktu heleki ona hiç..1 ay önce istifa ettim evliliğmi düzeltirim die gerçektende düzeldi..5.30 yemek faslı herşey biterdi..aklımızda ne varsa onu yapardık.sinema dolaşma eğlenme..
ona göre hep ewde olmalyım sanki annesi üst katımızda..ona çıkayım gelirim ister.ama arkadaşlar ben mesafeli insanım sevmem fazla samimiyeti...çıkarım fazla durmaam elimden geleni yaparım,saygısızlık etmek istemem..anneme gitmek isterim saat sınırı verir.evde olmadığı halde benm annem kardeşimle yaşıyor ve kardeşimde bankacı veçok geç geliyor annemin bi evlatları var onlarda biziz.
kendi ailesiyle benm aileme eşit değil..adil olsun istiyorum..anneme gidriz daha kapıda pazarlık başlar çok oturmayalım die..ortada bişi olmadığı halde..ben aileme bişeye karıştırmadıkça o daha fazla bunu kullanıyor gibi geldi bana..
sorunlar;
sürekli evde olmamı istemesi
hep onun ailesi olsun
ben çalışmayayım hep onunla ilgileneyim.

bunlara tahammül edemiyorum artık..

Güzel dörtlük not ettim hemen...bugün laptopu açtığımda örnek dilekçe ile krşılaştım..Boşanma dilekçesi örneği...

Yapabileceğin son şey, açık açık konuşmak. O istese de istemese de. Kapat kapıyı çıkartma dışarı. O konuşmasın, içindekileri bilsin, hangi karara yakın olduğunu bilsin yeter. Değişmezse ne yapalım, gelen ağam giden paşam. Sadece sen ne istediğinden emin ol.

Canım anneme bir şey söylemem gerek kalmıyordu aynı yerde çalışıyorduk insan dudağı patlak veya gözü mor gelince az bir şey belli oluyordu yani...

kusura bakma unuttum Bu arada çok geçmiş olsun... Şimdi iyisindir inşallah...

ya arkadaşlar yapmayın böyle,yeni bir sayfa açar başkasıyla evlenirsiniz.. daha doğru bir insandan bebeğiniz olur..hiç bebeğim olmayacak ne demek ;ben de rahiminizi aldırdınız falan sandım.

Ben çok da bir sorun göremedim, erkekler ev oturmasından genelde pek hoşlanmaz, kendi ailesinin evinde rahat olur, misafir gibi hissetmez, ama sizin ailenizin yanında gerilir. Az oturmak istemesi çok normal.
Maddi açıdan sorununuz yoksa çalışmayabilirsiniz, bu illa oturun ev kadını olun tek vasfınız yemek bulaşık ütü olsun demek değil, asla böyle bir şey önermem kimseye, kursa gidebilirsiniz, kendinizi farklı alanlarda geliştirebilirsiniz, keyfinize bakarsınız, veya saatleri eşinizinkine de uyan bir iş bulabilirsiniz, belki bunu kabul eder. Zaten eşin haklı, kendine de ona da hiç vakit ayıramadığını kendin söylüyorsun. Aynısını eşin yapsa sen kim bilir neler düşünürdün. Belki seni bakımsız da buluyordur seni, madem ki eşini de seviyorsun, ona haksızlık ettiğini bilerek ille de kariyer demenin çok anlamı yok bence. Onun istediği de sürekli ilgi değil bence, senden hiç ilgi göremeyince bu hale gelmiş, hepsi bu. Bir süre sonra her şey normale döner, siz de o zaman hayatınızı bir düzene sokarsınız, ya yeni bir iş, ya yeni ilgi alanları... Eşimiz için bile olsa değişmemeliyiz, bir şeyden vazgeçmemeliyiz ama eşiniz sizden çok bir şey beklemiyor bence, çözülemeyecek sorunlar değil bunlar.

Son düzenleme:

Canım, öncelikle başın sağolsun. Kaybın daha yeni sayılır, bunun etkisi, bir ay önce geçirdiğin rahatsızlık, evliliğe adaptasyon hepsi bir araya gelmiş. Ama bence bu evliliğe biraz daha şans vermek iyi olur.

Eşinin ailesi ile aynı binada olmanız iyi olmamış. Böyle olunca da kavgalarınızı duymamaları çok zor. İdeali 2 aileye eşit uzaklıkta olabilmek. Ama bu durum siz evlenmeden önce üzerinde mutabık kalınmış bir konu ise, bunu bu aşamada gündeme getirmek sorun yaratabilir, zaman içinde başka bir eve çıkmak için biraz şartların olgunlaşması beklenebilir.

Ne sıklıkta kendi ailene gidiyorsun bilmiyorum, ama sık sık gidiyorsan, dönüş saatibi eşinin evde olacağı saate göre ayarlaman bence doğru olur. Kardeşini göremiyorsan arada yemekten sonra eşinle gidebilirsiniz, ya da bazen hafta sonu o gelebilir belki. Bu tarz evliliğin ilk dönemleri için bence daha uygun olur. Yani, eğer o kendi ailesini ön plana çıkarmaya çalışıyorsa, bence bunu dile getirmektense sen ona örnek olmaya çalışabilirsin diye düşünüyorum. Aile konusu evliliğin en kritik konularından bir tanesi. Başlangıçta taraflardan biri işin dozunu ayarlamakta güçlük çekebilir. Karşı taraf bu aşamada biraz politik davranıp, işi senin ailen, benim ailem konumuna getirmeden, biz artık ayrı bir aileyiz kavramını yerleştirmeye çalışırsa sonuç daha iyi olabilir. Bunlar biraz sıkıntılı işler olabilir bazen, sen de hassas bir dönemden geçiyorsun. Onun için hemen evliliğin ile ilgili karar verme bence, bir uzmana git, kendi psikolojini düzeltmeye çalış öncelikle.

Eşinle sözlü iletişim kurmakta zorlanıyormuşsun, sen de tazılı olarak aktarmaya çalış sıkıntılarını. Önünde yazılı bir metin olunca belki sen, senin de farklı yapabileceğin birşeyler olduğunu farkedeceksin, eşin de seni daha iyi anlayabilir.

Son düzenleme:
Konu sahibesi iyi ki çocugun olmamış o çektigin bebek hasreti sana boşandıgın sıralar derd olacaktı, üzüntü olacaktı ve babasız kalmasının bir süre verecegi psikolojik bunalımlarla kendi derdini unutup çocugun için kahrolacaktın..

hangi çocuklu kadın yuvası yıkıldıgında ardına dönüp kurtuldugu için şükrederken onun aile kavramından uzak büyümesine üzülmez ki..İster istemez her kadının taşıdıgı anne hissidir bu ...

Dua et ki bu temelleri saglam oturtulmayan evlilikten bir çocugun olmamış, çünkü çocuk çoook büyük sorumluluk çok..

Dua et bol bol şükret, hayat pes etmek için daha çok erken kimbilir nelerle karşılaşacaksın...hatta yeniden evlenip bulamadıgın mutlulugu bu evliliğinde yakalayabilirsin...

Hayatta mutlu olman dilegiyle..

Bebek hayaliyle yanıp tutuşmak...TAMAMEN BENCİLLİK bunun açıklaması!

Bebek bir oyuncakmıdır...fena halde canının çektiği bir gıda maddesimidir...zevk yada insanların hevesinin karşılanmasımıdır....nedir nedir nedir?

İster evlilik dahilde olsun.. ister evliliği gerektirmediği düşüncesiyle olsun... kişilerin tercihleri..istekleri..hevesleri sonucuyla hiç yoktan DÜNYAYA BİR

CAN salıverilir....

Hayata getirildiği ortam nasıldır...yada nasıl olacaktır...mutlu olacakmıdır...bunların hiç önemi yoktur..!

Yeter ki dünyaya getirmeye vesile olanlar mutlu olsun!

Dünyaya getirmeye sebep olanların...geçen zaman içinde...bulundukları ortamdan hoşnutsuzluk başladıysa eğer...mutluğu bulma arayışı

devam edecektir....çünkü insanlar dünyaya bir defa geliyordur....

Peki...ya o çocuğun MUTLULUĞU???

O da...hayata salıveren iki insanın MUTLUĞU İÇİN FEDA OLUVERSİN!

.

bence herşeyi zaman bırakın ve bol bol dua edin şu durumda nasıl çocuk sahibi olur diye tertışmakta anlamsız bence belki ilerde korkularını yenicek ve yeniden evlenicek belkide eşiyle arası düzelicek zamanın ne getireceğini bilemeyiz Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin

evlatlık alabilir ama gidipte sperm bankasından hamile kalamaz neye inanıyorsun bilemem tanımadığın birinin çocuğunu babasız dünyaya getirmek diye bişey yoktur bizim inancımızda

ona bakarsan inancımızda şiddet alkol hakaret de yok kadını aşağılamak da

bi de o çocuklara sorun bakalım

özür dilerim ben de uyarıyı geç gördüm

bence de sen bunalımdasın ve eşin bencil bir insan ama yardım alırsan çok kısa sürede düzeleceğini düşünüyorum allah rahmet eylesin babana yanlış bilmiyorsam bankaya bi süre içinde dönme şansın var sanırım inşallah dönersin işine sana çok büyük faydası olacağını düşündüm eşin ne olur bilemem çünkü bencil insan değişmez

canim benim eger aranizda konusma yoksa evlilikte bitiyor malesef bende ayrildim esimden konusmamak problemi bizdede vardi ben bir konu acmak istesem hep icimden su gecerdi : konussam zaten dinlemicekki beni veya kizicak yine o yuzden hic acmim konuyu diye icimden gecerdi ve aynen oylede olurdu konustugum zaman beni sustururdu kizardi benimde en buyuk hayalim mutu bir yuva kurmak 1 bucuk sene evliydim cocugum olsun cok istemistim kendime gelin güvey olurdum iste nezaman cocuk dusunuyorsunuz diye sorarlardi bende seneye derdim ama bilmezdimki seneye bosanacagimizi insanlar benden cocuk haberi beklerken ayrilik haberi aldilar ama inan tatlim zaman herseyin ilaci ilk zamanlar bende cok kotuydum ama geciyor bende yeni ayrildim ama 2inci evliligie sicak bakiyorum bizim mutlu bir yuva kurmamiz hakkimiz bence evilik bir kumar oyunu gibi ya kazanirsin ya kaybedersin ama sakin ümidini kaybetme

Son düzenleme:

Arkadaşlar....yukardaki yorumu...konunun henüz ilk sayfalarını okurken yapmıştım...(bir arkadaşın yorumuna sabredemeden)

Meğer..konu çok ilerlemiş ve pekçok sayfa varmış ilerde....

Bunu yorum yaptıktan sonra farkettim...neyazık ki geri almam mümkün olmadı.

Mesajım...konunun sonlarına ve çok alakasız bir yere rastgelmiş...

Bu sebepten..özellikle KONU SAHİBİ ve hepinizden özür diliyorum.

.

canım benim yaaaaaaaa kıyamamm sana varya geleceğimi sende görür gibiyim ama offff Allah yardımcımız olsun

herşey senin elinde bana bak ve mutlu olmak mı istersin yada mutsuz olmak mı..
kader dediğimiz şey boşluk doldurmaca gibidir bilirmisin..Rabbim yazgımızı yaşmıştır ama o boşlukları bizim yaptıklarımız belirler bunu unutmaa..
şuann mutlumuyumm hayır değilim ama olucam belki 3 ay belki 5 ay ama ömrümün sonuna kadar mutlu olacaksam şimdi neden bu acıyı çekmeyeyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…