bende aynı şekilde konuştum söylediğiniz gibi eline geçen ilk fırsatta bunu yapman hoş değil dedim.
ben başka bi arkadaşına yan gözle baktım mı dedi.. yani kısaca ne dediysem de çare olmadı bi şekilde ikna oldum.
kendisiyle konuşsam mı bu konuda ne yapsam bilmiyorum.
peki onların arasında bu kadarının yaşandığına emin misin?
vicdanen rahatlamış olabilseydin bunca sene rahatlardın. bence evlilik meselelerini konuştukça kendi içinde bu yola aslında onunla çıkmayacağını hissetmeye başladın ve bu olay içinde iyice su yuzeyine çıktı.
halledebileceğin bişey yok, ya kabullenip hayatına devam edeceksin ya da ilişkini bitireceksin.
başka ihtimal yok bence.
Yahu bu olay olduğunda bu adam daha cocuk 20-22 yaşında falan sanıyomusunuz ki kızlara bakmıyolar her yaşta bakıyolar sayıları azalıyor sadece. Hata biraz da sende senin evine erkek arkadaşın başka bir erkek arkadaşını getirmeDi emin ol. Hiçbir erkek başka bir erkek arkadaşa yüzde yüz güvenmez . Sen hayır kurumumusun bir kadına rn büyük kazık başka bir kadından gelir . Çocuk seni o yıllardaki gibi sevmiyordur ki şimdi . Duyguları daha bağlıdır . O zaman hevesleri vardır vs..
o kız nıye o kadar zaman susup sonradan konuştu.ilk başta üzülme diye belki ama niye sonradan anlattı nıyetı mı başka anlamadım.en başta olduğu gün anlatsa belki şu an bambaşka olurdu her şey.erkek arkadasına bu sureklı aklımda atamıyorum dedın mı??.
Herseyi anladim da odasina gidip opmek istemesi sacma geldi .kiz okey dese hersey olurdu demekki
Hangi erkek olsa aynı şeyi yapardı şeklindeki savunması çok saçma geldi bana ki her erkek bunu yapmazdı emin ol, ben olsam güvenmezdim, ilişkimi de bitirirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?