mutluyum ama unutamıyorumm

çünkü onu suçlamak daha kolay. sevgilini suçladığında 4 yılını çöpe atmak zorunda kalacaksın.

Nişanlanın,evlenin,hatta çocuk da yapın bu adamdan.

Ama bir yere götürürken ya da eve biri geldiğinde gözünü bağlayın muhakkak.

bi kız arkadaşın yarı çıplak erkek arkadaşının odasına neden gitmiş ki?

çakmak istemeye gitmiş svgilimde diyo ki o kız yollu gidip ocaktan yakabilirdi bizim onunla ne samimiyetmiz var ki çakmak için odama geliyo yada geliyo kapıyı tıklatıp isteyebilir yada üstüne adam gibi bişi giyip isteyebilir vs vs savunması bu şekilde.. o kuyruk salladı bende bianlık gaflete düştüm gittim diyo..
bende olay olup bittikten sonra bi kere affettiğim için şuan ses çıkarmıyorum o kişiyle karşılaştığım oluyo bazen elimi tututo öpüyo özür dilerim sana bunu yaşattığım için diyo bi şekilde gönlümü alıyo ve unutluyo ara ara hatırlamam dışında.

bazı kızlar nasıl rahat oluyorlar böyle anlamıyorum, gerçekten fazlasıyla sinir oluyorum..
sevgiliniz ise nefsini kontrol edebilmeli, hele seviyorsa.
güvenilmez olduğunu düşünüyorum.. fakat ders almayı biliyorsa, kendine telkin verip, doğruyu anlayıp iradesini sağlayabilecek bir karaktere sahipse düzelme ihtimali olabilir belkii, bilemiyorum...
fakat ben olsam affedeceğimi hiç sanmıyorum, yüksek ihtimalle soğurdum zaten.. ve "doğru" olanın ne olduğunu, geleceğimin nasıl olacağını, içimin sinmeyeceğini düşünerek ayrılırdım diye düşünüyorum. kolay olmayacak elbet ama olması gerekene, doğruya odaklanmalı bence..
siz sadece ona inanmak güvenmek istiyorsunuz, düzeleceğini düşünüyorsunuz, hayalleriniz gibi olacağına inanıyorsunuz her şeyin, ikna olmaya hazırsınız yani..
o kişiyle bu güvensizlik duygusuyla bir ömür nasıl yaşayacaksınız, şüphe dolu, sıkıntılı bir şekilde mi?

dilerim kararınız ne olursa olsun doğru yönde olur, mutlu olursunuz...

Cok cok normal bu inanki o yaşta bunu yaşayan kardeşin bile olsaydı aynısını yapardı. 19 yaşş ne beklenebilir. Bzı arkadaşlar burda at gitsin diyor ama bir olay yaşanırken zaman mekan şartlar hepsi düşünülerek karar verilmeli. 30 yaşında bir erkek olsa bu kişi ben de sana salla gitsin bu yaşa gelmiş ama nato kafa derdim. Eline geçirdiğin kozu kullan ama boşa bitirme .
21. Yy dayız ilişkiler kolay elde edilmiyo elde edilen de kolay büyümüyor.

Istedıgı kadar zaman gecsın sen hep bunu bılıcksın unutmıcaksın
Cıplak gezebılır olabılır ınsan evınde cıplak gezmıcekse nerde gezıcek oda tartısılır nseyseee
Bence bugun affetmen yarın yapmıca anlamına gelmıyor dikkat etmenı onerırım !

Erkek arkadaşının sana yasakları var mı giyim anlamında falan ?

Evet konu sahibi o yüzden her yapılanı yut,boyfriendini sakın bırakma.

Erkek arkadaşının sana yasakları var mı giyim anlamında falan ?

tatil bölgeleri ve büyük şehirlerde yok.. ama büyüklerimizin yanında dekolte ve etek giymemi istemiyor bu şekilde evet var.

Evet konu sahibi o yüzden her yapılanı yut,boyfriendini sakın bırakma.

Öyle bir konuşuyorsunuz ki başka birinin mutsuzluğundan kendinize eğlenme sebebi çıkartıp gönderme yapıyorsunuz. 19 yaşında her horoz gagalama peşindedir . Ya yaşınız gerekli tecrübeye sahip değil ya da ruhunuz yaralı ki kıza bu şekilde bir dizi cümle kuruyorsunu. Acaba tatmin olmamışa benzeyen duygularınız yüzünde mi bu tavır. Hiç hoş değil daha seviyeli olalım lütfen . Akılcı mantıklı sıradan ve basit tarzlardan uzak ...
Babanıza da gidin sorun tecrübesiyle herkesten iyi yanıt verecektir. O da bizimle aynı fikirde olup o çağlarda erkekler kız peşinde koşar . Sonra durulur diye ..
Komik ...

yollu ne ya? öyle olsaydı kız zaten erkek arkadaşını reddetmezdı değil mi?
istediğini alamayınca böyle olur zaten. kız fazla rahat bir tipmiş belli...
ayrıca! belkı o kızı sen erkek arkadaşını denemek için göndermiş olamaz mıydın yani?

Son düzenleme:
tatil bölgeleri ve büyük şehirlerde yok.. ama büyüklerimizin yanında dekolte ve etek giymemi istemiyor bu şekilde evet var.

İyiymiş yine. Üstünden okadar zaman geçmiş açığı ara derim ama çokta kurcalama öncesinde af etmişsin o kuşkudan kurtuluş yok ne yazık ki :S

teşekkür ederim..
annem de sizin gibi yaklaştı konuya.. henüz genç olduğunu ve bu tür bişeyi bi kereliğine affedebileceğimi söyledi.
belkide bu yüzden bu kadar inanmak istedim..

Sen bu olayı öğrenmene rağmen evleneceksen,
ilerde evine girip çıkan arkadaşlarına dikkat et.

Hatta kız kardeşin falan varsa uzak tut ondan..
Malum bir kadınla yalnız kalınca hemen akıl başka yere kayıyor!

kızı yurttan bile atmışlar sen eve almışsın ne deyim ki sanaben asla boyle bırsey yapmazdım haa tek evde kalsanız hadı neyse..erkekler malesefki basit nefisli oluyor yapacak bişey yok.çogu erkek boyle yapar zaten malesef yanı bence bu olayı unutmaya bak ama ders cıkarmayı ıhmal etme.oyle kımseye acıma cok fazla sonra boole oluyo işte

katılıyorum. sonuçta biz burada öncelikle sevgilimizden/eşimizden sorumluyuz
kızın ne yaptıgı önemli değil.
önemli olsaydı şuan hala konu sahibinin hayatında olurdu.

en acı tarafı, asla arkasını dönemeyecek olması sevgilisine
aklında hep şüpheler olacak
ve ileride ona takan bir kız olursa anında aldatılma sorunu yaşanacak.
''o istedi bende gittim suçum ne?'' olacak.

Son düzenleme:

illa sevişmesi mi gerekiyo yollu olması için..
açıkcası bende artık o şekilde düşünüyorum çünkü aklı başında hiç bi kız ona yardımcı olmaya çalışan birilerinin evinde bu şekilde dolaşmaz bu apaçık ayıp bişey. ben bile erkek arkadaşımın evine arkadaşları gelir diye dikkatli dolaşırım..
istediğini alamayaınca değil bence..
evet onu ben yollamış olabilirdim ama açıkcası siz söyleyene kadar böyle bişeyi hiç düşünmemiştim bile..
şeytanın aklına gelmez heralde erkek arkadaşının odasına yarıçılak kız yollayıp onu denemek.

ben kızın yaptıgını asla doğru bulmuyorum
ama senin öncelikle güvenmen gereken sevgılın değil mi?
'' kız açık kapı bırakmış'' diye bir bahane olamaz.

bu senın hayatın, kararlarını ona göre ver. sonucta bu konu senın ve senden yanayız unutma!
amacımız senın bakmadığın taraflarını göstermek. ayrıca farklı yöntemlerı deneyen ınsanlar çok var, şeytanın aklına gelmez dıye bişi yok.
asla mutsuz olmanı istemeyiz.

Son düzenleme:

sanırım siz hayatınızda ki erkekleri tertemiz sanıyorsunuz..
kız kardeşim var ve bu söylediğiniz gerçekten çok çirkin.
bizim bir sürü kız arkadaşımız var ve 5 yıllık ilişkimizde bir kere yaşandı bu tür olaylar kendisiyle denizede gittim grup halinde evdede kalmışlığımız oldu ama kimseye sarktığını görmedim..
bu olay yaşandı diye sevgilime sapık muamelesi yapılması çok acımasızca..
yanlış asla doğruluğunu savunmuyorum ama sizin kelimeleriniz kadar değil..

teşekkür ederim..
annem de sizin gibi yaklaştı konuya.. henüz genç olduğunu ve bu tür bişeyi bi kereliğine affedebileceğimi söyledi.
belkide bu yüzden bu kadar inanmak istedim..

Anladığım kadarıyla 24-25 yaşlarındasın. Oğlun olursa bir gün eli ayağı sağlam olduktan sonra aklı yerindeyse ilk dikkat edeceğin şey çocuğum kendi cinsiyetinde mi? Erkekler hem toplumumuz hem de yaratılışları gereği hem deo yaşların gereği cinsellikten başka bişey düşünmezler . Kızların hepsiyle hayaller kurarlar kimi çok kimi az. Yaşları ilerledikçe doyum arttıkça evlilik için hem sevecekleri hem de hanım hanmcık bir kız isterler.
Benim eşim yüzyılın çapkınıydı tanıştığımızda ama ben onu cok rahat bıraktım ki cazip gelmesin bişeyler ve gidip mutluluğumuzu dağıtacak bir harekette bulunmasın diye. Şu anda onu her irdelediğimde şüphe etmem bile terketmeme yeteceğini bildiğinden olabildiğince şeffaftır. Hatta kıskanmıyorum diye tepkilidir. Hayatında onu kıskanmayan tek kadın olduğum için . Asla aldatmaz demem ama o 19 yaşındaki çocuk benim kocam olsaydı aynısını yapardı. Rahat ol annene güven ve devam et canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…