• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutluyum ama unutamıyorumm

Bence konu çok çetrefilli.
Yaşlar küçük diye affet desek yarın bir gün tekrarlasa 7sinde ne ise 70inde o olur tabiki ne bekliyordun der insanlar.
Hayatından çıkarsan belki bir daha hiç yapmayacak çok utanıyor o da davranışından sen boşuna sevdiğinden olcaksın.
Olay ilk olduğunda ayrılsaydın bitirseydin belki daha kolay olurdu.
Bugun senin için de çok zor ve kalkıp desenki ben seni 4 senedir bunun için affetmedim, bu sefer sen yalancı riyakar konumuna düşmüş olacaksın.

Hayat senin hayatın, erkek arkadaşını en iyi sen tanırsın iyi düşün taşın, ne karar verirsen ver hayatını mahvetme.Kimse iççin değmez çünkü.

Bugün okudugum cogu yorumlari agzim acik okuyorum...ben bu dünyadan degilim sanirim...19 yasindaki her erkek kiz pesindedir nedemek yaaa??? Abazami bunlar? 15-16 hadi cahildir diyeyim ama 19 yasinda bukadar basitlesmek hicte normal degil ve genellenemez... Ayrica kizarkadasa yüklenilmis, evet o sekil evde gezmesi yanlis ama belliki cok rahat biri ve siz bunu fark etmissiniz ozaman beraber yasamayi kesecektiniz,ki bunuda gectim kii erkek arkadasinizin odasina gitmis o sekil(kabul yanlis) cakmagi istemis ve dönmüs, eger sizin erkek arkadasiniz adam olsaydi sizi sevmeyi birak saysaydi pesinden odaya gitmezdi,kiz zorlami cagirmis arkasindan... Ve eger kiz o yolun yolcusu olsaydi,adi bi karakter olsaydi o niyetle erkek arkadasinizin odasina gitmis olsaydim,zaten erkek arkadasiniz oltaya düstügünde olan olurdu... Eger olay yasandiginda kiz size bunu söyleseydi bi arg niyet arardim ama yillar sonra demekki vicdani rahat etmedigi icin aciklamis...ama ne güzel kiz günah kecisi secilmis arkadasi sirt cevirmis ama erkek 19 yasindaymismista,erkeklerin zaaflari varmista... Birakin bunlari... Erkek arkadasiniz kendisine biraz kur yapan cekici bi kadin bulursa,ortamda müsaitse, karakteri belli bence, daha fazla anlatmama gerek yok... Haaa yaniliyor olabilirim tabii size artik cok baglanip bu tür düsüncelerden arinmista olabilir...ama bu olayda rahat olan kizarkadasinizdan fazla erkek arkadasiniz suclu,dua edin kiz tepki vermis yoksa bunca zaman sonra daha yikici bisey ögrenecektiniz...

illa sevişmesi mi gerekiyo yollu olması için..
açıkcası bende artık o şekilde düşünüyorum çünkü aklı başında hiç bi kız ona yardımcı olmaya çalışan birilerinin evinde bu şekilde dolaşmaz bu apaçık ayıp bişey. ben bile erkek arkadaşımın evine arkadaşları gelir diye dikkatli dolaşırım..
istediğini alamayaınca değil bence..
evet onu ben yollamış olabilirdim ama açıkcası siz söyleyene kadar böyle bişeyi hiç düşünmemiştim bile..
şeytanın aklına gelmez heralde erkek arkadaşının odasına yarıçılak kız yollayıp onu denemek.

İyi de yarı çıplak olması onun davetkar olduğu anlamına gelmez ki.
O da sabah uyanmış belli ki rahat da bir kız.
Rahat olması hemen akıllara neden başka şey getiriyor?
İsteyen istediğini giyer demiyor muyuz?
Adap kuralları vardır evet ama kime nerde ne giyeceğini de öğretmek gibi bir lüksümüz yok.
Madem en baştan açık saçik giyiniyor diye kıskanmıştınız o gün evden gönderecektiniz.
Zaten aklı başında adam kendisi çaktırmadan bunu size söylerdi.
Ama belli ki o da onun böyle giyinmesinden hoşnut olmuş kafasında hemen fantezilere başlamış...
Onunla da kalmamış icraata geçmiş.
Burada kızın hiç bir suçu yok kimse kusura bakmasın.
Kız isteseydi zaten devamını getirirdi.

Ayrıca kız kötü bir insan da değil.
Size o gün bunu anlatamamış yine sizi düşündüğü için bakın çok sonradan anlatmış...

Son düzenleme:
kızlar dağılın konu sahibi aldatılan ve affeden her kadın gibi erkek arkadaşını savunmaya geçti

zaten de affetmiş konunun amacı bile yok

Öyle bir konuşuyorsunuz ki başka birinin mutsuzluğundan kendinize eğlenme sebebi çıkartıp gönderme yapıyorsunuz. 19 yaşında her horoz gagalama peşindedir . Ya yaşınız gerekli tecrübeye sahip değil ya da ruhunuz yaralı ki kıza bu şekilde bir dizi cümle kuruyorsunu. Acaba tatmin olmamışa benzeyen duygularınız yüzünde mi bu tavır. Hiç hoş değil daha seviyeli olalım lütfen . Akılcı mantıklı sıradan ve basit tarzlardan uzak ...
Babanıza da gidin sorun tecrübesiyle herkesten iyi yanıt verecektir. O da bizimle aynı fikirde olup o çağlarda erkekler kız peşinde koşar . Sonra durulur diye ..
Komik ...

Horoz ne gagalama ne Allah aşkına ? Siz de seviyenizi gayet iyi belli etmişsiniz bu cümlenizle.

Ayrıca konu sahibi gereken cevapları da veriyor avukatlığın alemi yok.:ssz:

sanırım siz hayatınızda ki erkekleri tertemiz sanıyorsunuz..
kız kardeşim var ve bu söylediğiniz gerçekten çok çirkin.
bizim bir sürü kız arkadaşımız var ve 5 yıllık ilişkimizde bir kere yaşandı bu tür olaylar kendisiyle denizede gittim grup halinde evdede kalmışlığımız oldu ama kimseye sarktığını görmedim..
bu olay yaşandı diye sevgilime sapık muamelesi yapılması çok acımasızca..
yanlış asla doğruluğunu savunmuyorum ama sizin kelimeleriniz kadar değil..

Geçen gün burada bir konu açıldı.
Kadın doğum yapmış yardım için de kız kardeşi gelmiş.
Gece mama ısıtmak için eniştesini uyandırmış,
kız ocağın önünde dururken enişte kıza arkadan yaklaşmış.

Eee şimdi senin anlattığınla, bunun ne farkı var?

Hem madem sevgilin ak pak masum olduğuna inanıyorsun,
o zaman unutacaksın.

Ama unutamazsın. Çünkü sevgilinin ne olduğunu bizlerden iyi biliyorsun...

Mutluluklar...

kızlar dağılın konu sahibi aldatılan ve affeden her kadın gibi erkek arkadaşını savunmaya geçti

affettiğimi ve sindiremediğimi en başta söyledim zaten neyin artislğini yapıyosunuz acaba?
konunun amacını olmasa bu kadar insan yazmazdı heralde.

aynen tam bir şeyler yazacaktım vazgeçtim :ssz:

sanırım siz hayatınızda ki erkekleri tertemiz sanıyorsunuz..
kız kardeşim var ve bu söylediğiniz gerçekten çok çirkin.
bizim bir sürü kız arkadaşımız var ve 5 yıllık ilişkimizde bir kere yaşandı bu tür olaylar kendisiyle denizede gittim grup halinde evdede kalmışlığımız oldu ama kimseye sarktığını görmedim..
bu olay yaşandı diye sevgilime sapık muamelesi yapılması çok acımasızca..
yanlış asla doğruluğunu savunmuyorum ama sizin kelimeleriniz kadar değil..

5 yildir bi kere yasandi diyorsunuzda, nerden biliyorsunuz? Snucta bunuda kac yil sonra ögrendiniz ve sevgiliniz degil kizarkadasiniz sizi aydinlatmis... Baskada vardir demiyorum ama zaten erkekler yanlizken sarkar(!) birine siz yanindayken yapicanimi saniyorsunuz...
Tekrar diyorum yapmistir yapiyordur demiyorum, ama emin olmayin okadar,belliki siz kendinizi kandirmaya ugrasiyosunuz yani bunlara inandiriyorsunuz ki ayrilmayasiniz diye... Ayrilip ayrilmamak sizin karariniz,ama kör olmayin....

Geçen gün burada bir konu açıldı.
Kadın doğum yapmış yardım için de kız kardeşi gelmiş.
Gece mama ısıtmak için eniştesini uyandırmış,
kız ocağın önünde dururken enişte kıza arkadan yaklaşmış.

Eee şimdi senin anlattığınla, bunun ne farkı var?

Hem madem sevgilin ak pak masum olduğuna inanıyorsun,
o zaman unutacaksın.

Ama unutamazsın. Çünkü sevgilinin ne olduğunu bizlerden iyi biliyorsun...

Mutluluklar...

evet sanırım haklısınız biliyorum..
kızların düşüncelerinide erkeklerin zaaflarınıda..

kız kardeşime bu şekilde yaklaşacağını düşündüğüm bi adama yıllarımı vermem sanırım o onunda kardeşi.. bunu düşünen erkekle sevgilimi aynı kefeye de koymam..
aldatılmak mı bilmiyorum ama sindiremediğim bişey var.
zaten keşke yazmasaydım dediğimde oldu çünkü en iyi aklı anneler verir..

burda herkes mükemmel erkek istiyo bulursanız asıl size mutluluklar..
sanırım ben hatalarından ders aldığına inandığım ve bu karın agrısıyla yaşamaya devam edicem.
en azından bi çoğunuz gibi hayal dünyasında değilim.

Daha sevgiliyken hakim olamıyor kendine, evlenince nasıl güveneceksin bu adama?

Seninkinin aklına düşmüş belliki, kız da giyimi ve hareketleriyle davet edince geri çevirmeyeceğini düşünerek atılmış. Bir anlık bir şey değildir bu, sokakta da minicik şortlarla gezen hemcinslerimiz var, onları da mı görünce öpesi geliyormuş acaba :ssz:

O kız reddetmeseymiş, iş öpücükle de kalmazmış emin ol. Güven herşeyden önce gelir, aşktan bile :34:

Hiç boşuna kılıf uydurmaya çalışmayın, erkek arkadaşınız ilk fırsatta arkadaşınızı taciz etmiş (birini zorla öpmeye çalışmak tacizdir), onun ne giydiği bu gerçeği değiştirmez. yarıçıplak geziyor diye taciz edilmeyi hakettiğini düşünüyorsanız, mini etek giyenlerin tecavüzü hakettiğini düşünenlerden bir farkınız kalmaz.
Ayrıca yanlış anlamadıysam siz evdeyken arkadaşınızın odasına dalan, ve kabul etse onunla orda ilişki yaşayabilecek birine güveniyor olmanız da inanılmaz...
Kız sizin tabirinizle yolludur değildir, onu bilemeyiz ama erkek arkadaşınızın yollu olduğu kesin. kabul etse en yakın arkadaşınızla aldatacaktı sizi değil mi? onu temize çıkaran reddedilmiş olması mı?
Bir arkadaş daha söylemiş, ben de aynen katılıyorum, evlenirseniz evinize gelen misafirlere dikkat edin, müstakbel eşinizin tenhada sıkıştırıp öpme çabalarına hazırlıklı olsunlar.

Sen bu olayı öğrenmene rağmen evleneceksen,
ilerde evine girip çıkan arkadaşlarına dikkat et.

Hatta kız kardeşin falan varsa uzak tut ondan..
Malum bir kadınla yalnız kalınca hemen akıl başka yere kayıyor!

Bu tür konuların akıbeti hep aynı oluyor.:ssz:

Cici sevgili,yollu kız,çok bilmiş kk üyeleri.:24::24:

kız kardeşime bu şekilde yaklaşacağını düşündüğüm bi adama yıllarımı vermem sanırım o onunda kardeşi.. bunu düşünen erkekle sevgilimi aynı kefeye de koymam..

sanırım ben hatalarından ders aldığına inandığım ve bu karın agrısıyla yaşamaya devam edicem.

Ben bulalı çok oldu, sen kafanı yorma...

Kendi kendini bile isteye ateşe atıyorsun bilesin...
Hayal dünyası diyorsun da sen evlenince düzelir , yapmaz,
diye kendini kandırıyorsan hayatının hatasını yapıyorsun demektir...

Horoz ne gagalama ne Allah aşkına ? Siz de seviyenizi gayet iyi belli etmişsiniz bu cümlenizle.

Ayrıca konu sahibi gereken cevapları da veriyor avukatlığın alemi yok.:ssz:

Evet konu sahibi gereken cevabı verip size yazdığım yazıya beğeni eklemiş bir de teşekkür edip annesinin de benzer fikirde olduğunu söylemiş. Ayrıntılara baksaydınız konu sahibinin tavrını anlardınız . Horoz kelimesi sizin insan duygusuyla alay eden tavrınızın yanında gayet masum ve seviyeli kalıyor.
Geçelim bu tarz konu saptırmaları. Cümlelelrim gayet açık . Hoşunuzamı gidiyor birilerinin mutsuzluğu . Komikk ...
Ayrıca seviyeme inmemek için cevap vermeSiniz olur biter . Ben avukatlık yapmak istedim ve yaptım . Avukatlık yapmak için de her seviyeye inmek ve seviye eksikliği varsa uyarıcı olmak gerekiyor.

Ben anlamadım olayı, kız zaten sevgilisini affetmiş ve gayet iyi savunuyor biz neye yorum yapıyoruz. Kızlar bana bi anlatın hele :52:

affettiğimi ve sindiremediğimi en başta söyledim zaten neyin artislğini yapıyosunuz acaba?
konunun amacını olmasa bu kadar insan yazmazdı heralde.

burada artislik yapan ben değilim ayrıca o artislik değil artistliktir bak tdkya istersen

sen o bana yaptığın artis!liği git sevgiline yap çıplak kadın görünce aklı başından uçacak kadar aç demek ki.

daha sevgilimle konuşsam mı konuşmasam mı diyorsun artisliği burada yapıyorsun yazık. sana bol şanslar.

ben de bunu anlamıyorum tamam hata yaptığını düşündün ve affetin zaten bu belliydi tepkilerinden ama neden yok çoğunuz hayal dünyasındasınız yok mükkemmel erkek istiyorsunuz yorumları yapıyorsun? gerçekten bunu anlamıyorum amaç ne? sana destek vermeyen insanlara bu anormal çıkış niye?

evet sevgilim bunu yapsa affetmezdim diyen kadınlar hayal dünyasındaysa hepimize güzel hayal kurmalar o zaman.sen affettin diye herkes buna onay vermek durumnda değil bu mükemmel arayışı değil bence olması gerekendir.üstelik insanlar sen ilerde üzülme diye yazıyor bunları dikkatli ol diye yazıyor.

affetmemişsin affettim demişsin gel gör ki zaten affedilebilecek bir şey değil. kısaca aldatılmışsın, öpmediği için aldatmamış olarak mı görüyorsun?
eğer aldatılmadığını düşünüyorsan aynı şeyi sen yapsaydın erkek arkadaşınla şu an durumunuz ne olurdu onu düşün. ve bence devam etme. yarın öbür gün kız kardeşin / kuzenin oldu ki evinizde kaldı ve (o zaman kocan olacağı için kocan diyorum) kocan onları hasbelkader uygunsuz vaziyette gördü. onlara da aynı şekilde yaklaşacak çünkü sana yaptığı şeyi savunmuş ve sen de sevdiğin için yedirmişsin. kusura bakma değerini düşürmüşsün. :20: :19:

biz hayal dünyasında değiliz.
her erkek aldatır ya da sizin sevgilinizin
yaptığı şeyleri yapar diye bir şey yok :ssz:

Back
X