Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anneniz mutsuz size ne kadar yansıtmak istemese de ufaktan yansitsa ya da hiç yansitmasa da onun mutsuz olduğunu bilseniz varlığı daha mı iyi olur yoksa böyle bir anne hiç olmasa da olur mu?
Sorumu tam soramamis olabilirim lütfen kusura bakmayın!
Evi terk etmeyi mi düşünüyorsunuz çocuğu da orada bırakıp?anneniz mutsuz size ne kadar yansıtmak istemese de ufaktan yansitsa ya da hiç yansitmasa da onun mutsuz olduğunu bilseniz varlığı daha mı iyi olur yoksa böyle bir anne hiç olmasa da olur mu?
Sorumu tam soramamis olabilirim lütfen kusura bakmayın!
Yükleri ağır geliyor. Babası ilgilenir anne giderse babasıyla iletişimi çok kuvvetliNeden mutsuz? Anne giderse bana kim bakicak?
Yansıtma arada bağırdığı oluyor her anne kadar ama her zaman değil. Ama anne mutsuz.Nasıl bir yansıtmadan bahsediyoruz tam olarak? Burada önemli olan çocuğa bunu nasıl yansıttığı.
Mesela çok gergindir, bunun hıncıyla çocuğa mı bağrıyor sinirleniyor? Yoksa çok üzgün diye, çocuğun yanında çekinmeden ağlayıp duruyor mu?
Yansıtma arada bağırdığı oluyor her anne kadar ama her zaman değil. Ama anne mutsuz.
Kac yasinda çocuğunuz?Yükleri ağır geliyor. Babası ilgilenir anne giderse babasıyla iletişimi çok kuvvetli
Size mevzuyu tam aktaramadim. Bu hayat beni yoruyor sorunları çözemiyorum. Kestirip atamıyorum. Çocuğumla bir sıkıntım yok. Hayat bana ağır geliyor. Halime sukretmek istiyorum ama kafam bulanıyor. Evi terk etmeyi düşünmüyorum. Sadece hiç olmamayı dilerdim.