- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
- Konu Sahibi Scorpion 190390
Ama taktir edersiniz ki hiç bir erkek işine ev ve çocuk için ara vermez maalesef ataerkil toplumun sorunlarından biride bu ev kadınlara dışarı erkeklere biçilmiş
yok valla benim cevremde cok var.
sahsen biz zaten cocuklari erken yasta krese baslatmak konusunda ikimiz de ayni fikirdeydik, o yuzden oyle bir ihtiyacimiz olmadi.
benim cevremde donusumlu cocuga bakanlar (sabah kadin, ogleden sonra erkek gibi) veya mesaili calisip bu tarz bir duzen oturtanlar gibi,
haftanin 1-2 gunu erkek, 1-2 gunu kadin, 1-2 gunu anane/babanne bakanlar
var.
ataerkil toplum diye bir sey de kafalarda biliyorsunuz, gayet ona ters yasayanlar da var, yeter ki insan sorunu cozmek istesin, cozulur.
dedigim gibi, mesleginize bagli olarak vereceginiz 4 yil ara normal de olabilir, kariyerinizi tamamen bitre de bilir. Bu sizin seciminizse her turlu sizi mutlu da edebilir, yoksa boyle hayattan soguta da bilir.
Sahsen 2 cocugum da kucukken bile bu denli eve kapanip yasamiyordum, o yuzden siz suan ne kadar kotu durumda oldugunuzun farkinda degilsiniz diye dusunuyorum. 2 yasinda bir cocuk sizi bu denli asosyal/ eve bagli yapmaz normalde.