- 27 Ekim 2022
- 5.625
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.351
- 178
- Konu Sahibi Merve Aycan
Cocuk istediginize gore cokta bos degilEvet ben uzak duruyorum alakam yok o bir şeyler yapıyor ama boş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocuk istediginize gore cokta bos degilEvet ben uzak duruyorum alakam yok o bir şeyler yapıyor ama boş
Hemen demedim süreç yaniCocuk istediginize gore cokta bos degil
Ya kazak mı alıyorsun sen,, bundan çocuğu da yapayım sonra bir daha evlenmem ne demek. Çocuk sorumluluğu nasıl bir şey haberin var mı senin.Onu da düşündüm ama çocuk yapsam en azından bir daha evlenmeyi düşünmüyorum bu kişi olmazsa annede olmak istiyorum pişman olur muyum
Bence siz bir terapistten yardım alın hamile kalmadan önce. Psikolojinizi düzeltin, güçlendirin. Hiç iyi değilsiniz. Geçmiş konularda yazdıklarınızdan ve eylemlerinizden hareketle diyebilirim ki çocuğunuz olsa “Çocuk benden mi?” diye konu açarsınız.Eşim evde iyidir ilgi alakası. Dediğimi yapar ama ailesi için kavga dövüş kıyamet şuan görüşmüyorz ama gene de konu açılsa kavga beni tutsa da ilk ezdirdi. Neyse diğer konu eşimi evet kimse ile basmadım ama bir kaç şüphem oldu güven sorunu var. 2 yıl korundum sonra istedim oldu düşük yaptm. Şuan bir belirsizlk ama çocuk çok istemeyen ben kayıptan sonra dünyadaki her şeyden çok istiyorum yaş 29 sizce ne yapmalıyım işim var
Önce güzel dilimizi öğrenmek için kursa yazılın. Mutsuz evliliğe anne olunmaz. Son verilir. Çocuğu nerden nereye getiriyorsunuz?Eşim evde iyidir ilgi alakası. Dediğimi yapar ama ailesi için kavga dövüş kıyamet şuan görüşmüyorz ama gene de konu açılsa kavga beni tutsa da ilk ezdirdi. Neyse diğer konu eşimi evet kimse ile basmadım ama bir kaç şüphem oldu güven sorunu var. 2 yıl korundum sonra istedim oldu düşük yaptm. Şuan bir belirsizlk ama çocuk çok istemeyen ben kayıptan sonra dünyadaki her şeyden çok istiyorum yaş 29 sizce ne yapmalıyım işim var
Ayrı takıldığın adamdan neden çocukÇözdüm ama şüphem var zaten ayrı takılıyoruz
Onu da düşündüm ama çocuk yapsam en azından bir daha evlenmeyi düşünmüyorum bu kişi olmazsa annede olmak istiyorum pişman olur muyum
Evet pişman olursun. (Kısa ve öz)Onu da düşündüm ama çocuk yapsam en azından bir daha evlenmeyi düşünmüyorum bu kişi olmazsa annede olmak istiyorum pişman olur muyum
Katılıyorum kesinlikle herkes anne baba olmamalı.Belki begenmedim yağabilir ama şu konu ile birlikte bir düşüncemi yazmak istiyorum.
Her isteyenin uremesine siddetle karsiyim
Dunyada takip edilmesi, gerekirse onlenmesi gereken en onemli sey bu bence.
Ay yazik anneligi/babaligi tatsin gozuyle bakamiyorum.
Okuma yazma bilmiyor mu, üremesin
Cahil mi, dunyadan haberi yok mu, üremesin.
Parasi/isi yok mu, uremesin.
O cocuga bir sey katamiyacaksa, en temel haklarini bile saglayamayacaksa uremesin yani.
Diger çocuklarını birakip, bakmayip, terkedenler kisirlastirilmali hatta.
Yeniden çocuk sahibi olmalari onlenmeli.
Ne bileyim boyle iste, herkes uremesin istiyorum.
Neden bu kadar saçmasınız ? Evcilik oynuyosunuz heralde. Sırf anne olmak için çocuk yapmak mutsuz bir evliliğe duygu tatmini için bir canlı getirmek bencillikten başka bir şey değil. Siz duygusal tatmin olacaksınız diye neden bi çocuk mutsuz ailede büyüsün?Eşim evde iyidir ilgi alakası. Dediğimi yapar ama ailesi için kavga dövüş kıyamet şuan görüşmüyorz ama gene de konu açılsa kavga beni tutsa da ilk ezdirdi. Neyse diğer konu eşimi evet kimse ile basmadım ama bir kaç şüphem oldu güven sorunu var. 2 yıl korundum sonra istedim oldu düşük yaptm. Şuan bir belirsizlk ama çocuk çok istemeyen ben kayıptan sonra dünyadaki her şeyden çok istiyorum yaş 29 sizce ne yapmalıyım işim var
Hemen demedim süreç yani
Annesinin ve babasının birbirini sevip saydığı bir evde büyümek her çocuğun hakkıdır. Siz şu an ne olacak ki deseniz dahi, ileride o çocuk büyüdüğünde aslında ne kadar yanlış bir karar verdiğinizi anlarsınız ama ne yazık ki iş işten geçmiş olur (şu anki durumun değişmeyeceğini varsayarak yazıyorum). Evvela evliliğinizi sağlamlaştırmaya odaklanmalısınız.çocuk yapsam en azından bir daha evlenmeyi düşünmüyorum bu kişi olmazsa annede olmak istiyorum pişman olur muyum