Evet haklısınız ama yazarken insan duygulanıyor ve yazım kurallarına dikkat etmekten ziyade duygusunu aktarabilmeye odaklanıyor.sanırım bu yüzden oldu.afedersiniz tekrar.Herkes uzun yazıyor, uzun olduğu icin özür diliyor.
Yazım kurallarını dikkate alan yok, sonra ay çok alakasız yorum yaptı oluyor.
Dijital ekrandan okunuyor bu mesajlar, beyaz zemin, ekran isigi.. Gözümün dermanı kalmıyor bir süre sonra.
Lütfen yorumlara önem veriyorsanız, dilini ve dil bilginizi iyi kullanın.
Son zamanlarda bunuda düşünmeye başlafım.ama evden işe işten eve bir hayatı var.iş dışonda evde de çalıştığı için öyle arkadaşlarımla buluşucam falanda yok.hayatı ya işte yada evde geçiyor.işe gidiyorum deyip başka bir yere gidiyorsa bilemiyorum.telefonunu ortada bırakır.kullanmama itiraz etmez.bu şartlarda pek mümkün gibi görünmüyor ama artık herşeyi beklerim.
Olabilir yüksek ihtimalde öyledir diye düşünüyorum. Çünkü zor bir çocukluk geçirmiş sanırım o günlerin yarattığı travmalar bunlar.aslında evlilik terapisine gitmeyi düşünüyorduk ama dün yaşanan kavgadan sonra ondanda vazgeçtim.terapiye gidip herşeyi unutup onunla tekrar mutlu mesut yaşamak istemiyorum.o da benim yaşadığım acı ve hayalkırıklığını yaşasın istiyorum sadece.sevilmemek önemsenmemek neymiş o da görsün istiyorum ama ben ona bunları yaşatamıyorum çünkü zaten pek umurunda değilim onun.O zaman esinin baska problemleri sorunlari olabilir mi ? Belki bilmedigin bir sorunu vardir. O yuzden boyle davraniyordur.
Merhabalar
6 yıllık evliyim.2 aylık bebeğim var.
Bundan 2 yıl önce eşimin iş yerinden bir kızı merak edip araştırması ile ilgili büyük kavgalarımız oldu. Eşim hiçbir zaman o kıza ilgi duyduğını kabul etmedi.öylesine bir meraktı hoşlanma falan yoktu dedi ve hiç samimi içten bir özür dilemedi.kavgalarımız 6 ay kadar sürdü ve ben sonunda onun asla pişman olmayacağını anlayıp tartışmayı bıraktım. Bir süre düzeldi gibi oldu herşey ama benim içimde belli etmesemde hep bir kırgınlık kaldı.bunu ona da söyledim ve beni hiç anlamadığını söyledi.gereksiz uzatıyormuşum.
Sonrasında bebek sahibi olmak için tedaviye başladık.6 7 aylık bir sürecin sonunda hamile kaldığımı öğrendik.hamileliğimin ilk 6 ayı sorunsuz geçti diyebilirim.3 aylık hamileyken bir kaç sefer ben eşime yaklaşıp onu istediğimi ima ettim.ileride olamayacağını falanda söyledim.bu yakınlaşmalarda eşimi ikna etmek için hep ben olduğumdan daha istekli göründüm.son seferde bana sende ne kadar isteklisin gibi bir laf edince bir daha ben ona hiç gitmedim.o da bana yaklaşmadı.ve şu an tam bir yıldır hiç beraber olmadık.
Bu arada hamileliğimin 6. Ayından beri kedi köpek gibi kavga ediyoruz.artık öyle bir noktaya geldi ki tartışmalar kaşının üstünde gözün var diyip birbirimize giriyoruz.her seferinde anlatıyorum.ondan sadece sevgi ilgi ve şefkat beklediğimi ama savunması sen ne istedinde ben yapmadım oluyor.benim kavgacı olduğumu ve herşeyden kavga çıkardığımı düşünüyor.evet kavga çıkarıyorum ama onun ilgisiz alakasız olduğunu görünce susup oturamıyorum.her kavga sonunda sözler verir ama ertesi gün eski haline döner.hadi ilişki yaşayamıyorsun hamilelikten dolayı insan karısına sarılıp uyumakdamı istemez.kaç gece ben çağırdım yatağın köşesinden düşeceksin biraz bu tarafa gel diye hamileliğimde.
Hamilelik öncesinde de cinsel hayatımız zaten iyi değildi.ilk evlendiğinizde erken boşalma yaşıyordu. Ben bunu sorun etmedim hiçbir şeyde söylemedim ama o bunu çok sorun etti ve ilişkiden kaçar oldu.ben o zamanlar istememesinin sebebinin bu olduğunu anlamamıştım.kavga ettik birkaç kez neden istemiyosun diye üzerine gidince bende bir koku olduğunu ve bu nedenle isteksizleştiğini söyledi.bende dönem dönem tekrar eden vajinal mantar enfeksiyonu vardı ama onun anlattığı kadar kötü kokulu değildi.daha sonra ben ilaç kullanmaya ve hijyene maksimum düzeyde dikkat etmeye başladım.ama kokusuz beyaz bir akıntı sürekli oluyordu ve o da bu akıntı devam ettiği için benim gereken özeni göstermediğimi düşünüyordu.onun gözünün önünde duş alıyordum ilişkiden önce ve ancak öyle birlikte oluyorduk.doktor bile bu beyaz akıntının normal olduğunu artık ilaç veremeyeceğini söyledi. Zaten kokuda yoktu.herşeyi çok açık yazdım.lütfen kusura bakmayın.bu koku mevzusu erken boşalmanında üzerini örttü ve bu istememe konusunda da suçlu ben oldum.bu konu beni çok incittiği için artık bende de istek kalmadı tabi.
Durum böyle iken hala çabalamalı mıyım evliliğim için yoksa inceldiği yerden kopmasını mı bekleyeyim.iki aylık bebeğim var ama onun mutsuz bir ailede büyümesinden se babasını belli aralıklarla görmesinin onun için daha iyi olacağını düşünmeye başladım artık.
Şimdi diyeceksiniz bu kadar sorun varken neden çocuk diye düzeleceimize olan umudumun hiç bitmemesi galiba bu günlere getirdi bizi.
Benimde bana göre çok güzel bir evliliğim yok ama eşime göre muhteşem bir evlilik yaşıyor. Neden yaşamasın ki karısı ona gözü gibi bakıyor erken boşalmasını sıkıntı etmiyor kısıtlanmasına rağmen kocasını kısıtlamayan bir kadın var çünkü karşısında eşimin yerinde olsam bende muhteşem bir evliliğim var derdim ama o ne ilgi gosteriyor ne sevgi ne saygı özgüvenimi kaybetmiştim ve birgün geçtim aynanın karşısına yeniceksin dedim bir gün le bitmez ama elbet birgün biter bu savaş ve sonunda sen kazanmalısın dedim önce artık ona çok yakışıklı olduğunu hergün dile getirdim gösterdiğim ilginin fazlasını verdim bir süre özgüveni baya tavan yapsın istedim sonra birden aramalarımı kestim iltifat etmeyi kestim ama buraya dikkat birden kestim yavaş yavaş değil birden olmalı yani aranmadığını farketmeli birden ilgisiz kalmalı bunu bir kaç günde farkeder çünkü aramalarına alışıcağı için nasıl olsa arar der bi kaçan sonra aramadığinı görünce sana sorar seninde vericeğin cevap çok önemli "ya hiç farkında değilim çocuktan herhalde" kaçamak cevaplar vericeksin yani sonra televizyonda gördüğün ünlü bi aktrisi aa ne kadar yakışıklıymış ya da çok karizmatik gerçekten diye kendi kendine yorumluyomuş gibi davran emin ol hiç duymamış gibi davranıcak ama içi içini yicek yatakta rahat uyumak istediğini sözle değil vücut dilinle anlat nebilim elini üzerine atıyorsa biraz bekle eline kenara koy emin ol fark edicek ama zaman tabi sonra mutlaka eve gelmeden parfüm sık ama beğeniceği bir koku olmalı yatakta onun etkileniceği şekilde giyin ve dön arkanı yat eğer birliktelik olursa erken boşalmasını sorun et ama bunların hepsini vücut dilinle yap test edilip onaylanmıştır bizim cinsellikle ilgili bir prablemimiz olmadı hiç ama tavsiyem bu yönde cnm
Pardon taktik derken? Psikolojik savaş mı? Siz tersten okudunuz sanırım !!!Oy oy oy ne stratejiler. Evlilik mi psikolojik savaş mı belli değil Allah kolaylık versin size ama bana çok uzak böyle taktikler.
ben de koku kismini okuyunca aynısını dusundum biri daha vardi boyle ilgisiz kocasi olanAdam cinsel hayatta başarısız olduğu için suçu senin üstüne atmış. Burada bir üye vardi ayni sorundan sikayetciydi adını hatirlayamadigim için etiketleyemiyorum. Bence kendine dön kendine odaklan.
Pardon taktik derken? Psikolojik savaş mı? Siz tersten okudunuz sanırım !!!
Kesinlikle cinsellik.sevilmediğimi istebmediğimi düşünüyorum ve her hreketinden alınıyorum.sonra da kavga çıkaran olarak bir kez daha ben haksız oluyorum. Ama artık o kadar uzaklaştık ki bu cinsellik sorununu çözemeyeceğiz gibi geliyor bana.Cnm bu kadar çok kavga etmenizin nedeni cinsellik bana göre
Cinsellik duzelmeden bu evlilik zor kurtulur bence
Kesinlikle cinsellik.sevilmediğimi istebmediğimi düşünüyorum ve her hreketinden alınıyorum.sonra da kavga çıkaran olarak bir kez daha ben haksız oluyorum. Ama artık o kadar uzaklaştık ki bu cinsellik sorununu çözemeyeceğiz gibi geliyor bana.
onun gözünün önünde duş alıyordum ilişkiden önce ve ancak öyle birlikte oluyorduk
Taktik değil bunu kedisi için yapması lazım sabırla bu şekilde davranırsa bir süre sonra kafasına takmadığını düşüncek biz kadınlar çoğu şeyi kafaya taktığımız için böyle şeyler yaşıyoruz kendi sağlığı için yapması lazım özgüveni olan biriyim hemde çok fazla var bunu eşimde çevrem de söyler ne zaman özgüvenim gitti o zaman paronayak olmaya başladım daha sonra sadece kendim için anlattıklarımı uyguladım ve yeni yeni bana aslında ilgi gösterdiğini farkettim yani sorun aslında bizde ve başardım artık eskisi gibi özgüven doluyum meselâ eskiden yaptığı şakalar batardı bana ama şimdi oyuna çeviriyoruz ve zaman çok daha neşeli geçiyor eskiden olsa benimle dalga geçiyorsun der kavga ederdim takmamayı öğrenmek gerekYoo ben siz ne yazdıysanız onu okudum ve şahsi fikrimi belirttim, önce ilgi göster sonra aramayı kes, giyin süslen arkanı dön, kaçamak cevaplar ver falan bunlar taktik değil nedir. Tabii benim düşüncem bu.
İki aylık bir bebekle zaten çok bakımlı olamıyorsun.kendimden çok bebeğe zaman ayırıyorum.ben 31 o 35.Giyiniş tarzında bir degisiklik yapsan saçını boyasan fln
Yaşlar kaç
En başından beri hiç benimle ilgili şaka yapmamıştır.bu koku mevzusu dışında beni fiziksel olarak eleştirmemiştir hiç.ama tabi bu konuda hepsine bedel oldu benim için.zaten kendime olan özgüvenimi yıkmayada yetti daha fazlasına gerek kalmadı.ilgisiz davranmam onu pek etkilemiyor malesef.bir keresinde sen dışarı çıktığımızda somurtuyorsun hep bende bugün dışarı çıkmadık diye somurtayım bari demiştim.bana umurumda olmaz gider işimi yaparım dedi.Taktik değil bunu kedisi için yapması lazım sabırla bu şekilde davranırsa bir süre sonra kafasına takmadığını düşüncek biz kadınlar çoğu şeyi kafaya taktığımız için böyle şeyler yaşıyoruz kendi sağlığı için yapması lazım özgüveni olan biriyim hemde çok fazla var bunu eşimde çevrem de söyler ne zaman özgüvenim gitti o zaman paronayak olmaya başladım daha sonra sadece kendim için anlattıklarımı uyguladım ve yeni yeni bana aslında ilgi gösterdiğini farkettim yani sorun aslında bizde ve başardım artık eskisi gibi özgüven doluyum meselâ eskiden yaptığı şakalar batardı bana ama şimdi oyuna çeviriyoruz ve zaman çok daha neşeli geçiyor eskiden olsa benimle dalga geçiyorsun der kavga ederdim takmamayı öğrenmek gerek
İşte sende umrunda değilmiş gibi yap hatta olmasın.. Bu arada evlilik te cinsellik önemli ve üzülerek söylüyorum fazla yürümez gibime geliyor. Kendi sıkıntısını senin üzerine atmış. Birde ilişki sırasında akan o beyaz sıvı herkeste olur o da kadının boşalma şeklidir sakın kendini küçük görme.En başından beri hiç benimle ilgili şaka yapmamıştır.bu koku mevzusu dışında beni fiziksel olarak eleştirmemiştir hiç.ama tabi bu konuda hepsine bedel oldu benim için.zaten kendime olan özgüvenimi yıkmayada yetti daha fazlasına gerek kalmadı.ilgisiz davranmam onu pek etkilemiyor malesef.bir keresinde sen dışarı çıktığımızda somurtuyorsun hep bende bugün dışarı çıkmadık diye somurtayım bari demiştim.bana umurumda olmaz gider işimi yaparım dedi.
yok ilişki sırasında değil normal zamanda ara ara kokusuz beyaz peynir gibi parçalar geliyor.bazen çoğalıyor bazen azalıyor. İlaç kullanmakla geçmiyor ama.bu parçalar çamaşırda leke yapıyor o da bu lekeyi kirli sepetinde görünce benim temizliğe dikkat etmediğimi düşünüyor. ben bir türlü kesemedim bu akıntıyı.ama kesinlikle kokmuyor ondan eminim.zaten yıllardır her ilişki öncesi duş alıp iyice temizlediğim için koku olması mümkün değil.duştan sonrada parfüm banyosu yapıyorum zaten.İşte sende umrunda değilmiş gibi yap hatta olmasın.. Bu arada evlilik te cinsellik önemli ve üzülerek söylüyorum fazla yürümez gibime geliyor. Kendi sıkıntısını senin üzerine atmış. Birde ilişki sırasında akan o beyaz sıvı herkeste olur o da kadının boşalma şeklidir sakın kendini küçük görme.
Aynenn öyleBütün suçu çok güzel senin üstüne bırakmış
Bir de kadınlardan korkulur derler.
Bazı erkekler var ya çok fena çok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?