Mutsuz evliliğim

Evet haklısınız ama yazarken insan duygulanıyor ve yazım kurallarına dikkat etmekten ziyade duygusunu aktarabilmeye odaklanıyor.sanırım bu yüzden oldu.afedersiniz tekrar.

O zaman esinin baska problemleri sorunlari olabilir mi ? Belki bilmedigin bir sorunu vardir. O yuzden boyle davraniyordur.

O zaman esinin baska problemleri sorunlari olabilir mi ? Belki bilmedigin bir sorunu vardir. O yuzden boyle davraniyordur.
Olabilir yüksek ihtimalde öyledir diye düşünüyorum. Çünkü zor bir çocukluk geçirmiş sanırım o günlerin yarattığı travmalar bunlar.aslında evlilik terapisine gitmeyi düşünüyorduk ama dün yaşanan kavgadan sonra ondanda vazgeçtim.terapiye gidip herşeyi unutup onunla tekrar mutlu mesut yaşamak istemiyorum.o da benim yaşadığım acı ve hayalkırıklığını yaşasın istiyorum sadece.sevilmemek önemsenmemek neymiş o da görsün istiyorum ama ben ona bunları yaşatamıyorum çünkü zaten pek umurunda değilim onun.

Cnm bu kadar çok kavga etmenizin nedeni cinsellik bana göre

Cinsellik duzelmeden bu evlilik zor kurtulur bence

Oy oy oy ne stratejiler. Evlilik mi psikolojik savaş mı belli değil Allah kolaylık versin size ama bana çok uzak böyle taktikler.

Adam cinsel hayatta başarısız olduğu için suçu senin üstüne atmış. Burada bir üye vardi ayni sorundan sikayetciydi adını hatirlayamadigim için etiketleyemiyorum. Bence kendine dön kendine odaklan.
ben de koku kismini okuyunca aynısını dusundum biri daha vardi boyle ilgisiz kocasi olan

Pardon taktik derken? Psikolojik savaş mı? Siz tersten okudunuz sanırım !!!

Yoo ben siz ne yazdıysanız onu okudum ve şahsi fikrimi belirttim, önce ilgi göster sonra aramayı kes, giyin süslen arkanı dön, kaçamak cevaplar ver falan bunlar taktik değil nedir. Tabii benim düşüncem bu.

Cnm bu kadar çok kavga etmenizin nedeni cinsellik bana göre

Cinsellik duzelmeden bu evlilik zor kurtulur bence
Kesinlikle cinsellik.sevilmediğimi istebmediğimi düşünüyorum ve her hreketinden alınıyorum.sonra da kavga çıkaran olarak bir kez daha ben haksız oluyorum. Ama artık o kadar uzaklaştık ki bu cinsellik sorununu çözemeyeceğiz gibi geliyor bana.

Giyiniş tarzında bir degisiklik yapsan saçını boyasan fln
Yaşlar kaç

Yoo ben siz ne yazdıysanız onu okudum ve şahsi fikrimi belirttim, önce ilgi göster sonra aramayı kes, giyin süslen arkanı dön, kaçamak cevaplar ver falan bunlar taktik değil nedir. Tabii benim düşüncem bu.
Taktik değil bunu kedisi için yapması lazım sabırla bu şekilde davranırsa bir süre sonra kafasına takmadığını düşüncek biz kadınlar çoğu şeyi kafaya taktığımız için böyle şeyler yaşıyoruz kendi sağlığı için yapması lazım özgüveni olan biriyim hemde çok fazla var bunu eşimde çevrem de söyler ne zaman özgüvenim gitti o zaman paronayak olmaya başladım daha sonra sadece kendim için anlattıklarımı uyguladım ve yeni yeni bana aslında ilgi gösterdiğini farkettim yani sorun aslında bizde ve başardım artık eskisi gibi özgüven doluyum meselâ eskiden yaptığı şakalar batardı bana ama şimdi oyuna çeviriyoruz ve zaman çok daha neşeli geçiyor eskiden olsa benimle dalga geçiyorsun der kavga ederdim takmamayı öğrenmek gerek

Bana göre de biz muhteşem bir evlilik yaşıyoruz ama kocam eskisi gibi mutlu değil. Benim sorun etmediğim şeyleri gizliden ettiğimi düşünüyor. Yani her evlilik mükemmel değil hepsinin bir kusuru var.

En başından beri hiç benimle ilgili şaka yapmamıştır.bu koku mevzusu dışında beni fiziksel olarak eleştirmemiştir hiç.ama tabi bu konuda hepsine bedel oldu benim için.zaten kendime olan özgüvenimi yıkmayada yetti daha fazlasına gerek kalmadı.ilgisiz davranmam onu pek etkilemiyor malesef.bir keresinde sen dışarı çıktığımızda somurtuyorsun hep bende bugün dışarı çıkmadık diye somurtayım bari demiştim.bana umurumda olmaz gider işimi yaparım dedi.

İşte sende umrunda değilmiş gibi yap hatta olmasın.. Bu arada evlilik te cinsellik önemli ve üzülerek söylüyorum fazla yürümez gibime geliyor. Kendi sıkıntısını senin üzerine atmış. Birde ilişki sırasında akan o beyaz sıvı herkeste olur o da kadının boşalma şeklidir sakın kendini küçük görme.

Yeni doğum yaptığınız için zaten olduğunduzdan daha duygusalsınız şu dönem. Biraz zaman geçsin toparlanırsınız daha net verirsiniz kararlarınızı. Ama anlattığınız kadarıyla Böyle evlilik olmaz, bu şekilde yaşanmaz yuva dediğimiz şey sizde olmamış. Sevgi yok, paylaşım yok, saygı yok, cinsellik yok yokta yok.. Ama en doğru kararı yinede verecek olan sizsiniz varsa artılarını göz önüne alarak kendinize bir yön çizmelisiniz.

Yok
yok ilişki sırasında değil normal zamanda ara ara kokusuz beyaz peynir gibi parçalar geliyor.bazen çoğalıyor bazen azalıyor. İlaç kullanmakla geçmiyor ama.bu parçalar çamaşırda leke yapıyor o da bu lekeyi kirli sepetinde görünce benim temizliğe dikkat etmediğimi düşünüyor. ben bir türlü kesemedim bu akıntıyı.ama kesinlikle kokmuyor ondan eminim.zaten yıllardır her ilişki öncesi duş alıp iyice temizlediğim için koku olması mümkün değil.duştan sonrada parfüm banyosu yapıyorum zaten.

Cnm benim konularima bakarsan bende yasadim bu tur sorunlari
Sana sema maraslinin evlendikten sonrada muhabbet olsn kitabini okumani tavsiye ediyorum
Zamanla duzelir ins sabir lazim ilimli olmak lazim
Birde esinin isi yorucuysa buda etkiliyor cinselligi
Allah yardimcin olsn birde bol bol duaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…