Mutsuz evliliğim

İşte durum pek bu şekilde değil malesef.erken boşalma konusunu sorun eden ilk o oldu.ben hiç yorum yapmadım.hatta hiç sorun değilmiş gibi davrandım.daha da açıkçası erken boşalma ne zaman nasıl olur bilmediğim için o söylediğinde ben farkettim.sonra bende sizin gibi hiç bilmediğimi netten okuduğumu ve bizim durumumuzun erken boşalma olmadığını falan söyledim.ama o kesin emindi o yüzden benim söylediklerimi pek ciddiye almadı.sonra ben hiç zevk almadığım halde alıyormuş gibi hevesli ve istekli görünmeye çalıştım.bu biraz durumu düzeltti ama kısa sürdü.bu konu hakkında hiçbir yorum yapmadım yani sadece neden istemediğini ısrarla sordum o da bu koku sorununu attı ortaya.ben o zaman anlamadım bile.kabbullendim sebebin ben olduğunu ve işte duşlar parfümler falan onu memnun etmeye çalıştım.bu son bir yıldır hiç yaklaşmaması ve son 6 aydır kedi köpek gibi kavga etmemizin sonunda oturup düşününce bu isteksizliğin erken boşalmaya bağlı olduğunu ve beni suçlayarak kurtulmaya çalıştığını fark ettim.

Açıkçası yogayı hiç dişünmedim.sürekli aklımda terapi almak var ama bebeğimi bırakıp bir iki saatte olsa gitmeye kıyamadığım için hep erteliyorum.

Çok uzun oldu arkadaşalar kusura bakmayın ama bana fikir verecek birilerine çok ihtiyaç duyuyorum.
hey gidi ö....z herif insan hiçmi karısını arzulamaz.sıkma canını yuvanıda yıkma boşver paşa gönlü bilir.

Bence önce siz gidin, öfke birikiminizi bir atın üstünüzden, esinizi hayatınızın merkezi olmaktan çıkarın.
Yolun başındasınız bebeğiniz küçük şimdi destek almazsanız bebeğiniz büyüdükçe onun da sorunları artacak ve sizin tahammülünüz kalmayacak maalesef
Kendiniz için gidin bir an önce lütfen.

Bilmiyorum ne yaptığını açıkçası merak etmiyorumda artık.belki işyerinde falan izliyordur.evde hep benden önce uyur kalır.

Bu durumda sadece bebek için senin yanında. bunun farkındasın değil mi?
bi işin yada arkanda sana sahip çıkcak bi ailen varsa hiç bekleme derim. çünkü sorunlar konuşarak halledilir ve eşin halletmek için saba sarfetmiyor. böyle giderse sağlığndan olursun düşünmekten..
son kez düzgünce konuş yine kavgayla biterse sende kendi içinde bitir.
eğer mecbursan arkanda destek çıkcak ailen işin vs yoksa onu görmezden gel konuşma cwp dahi verme. yemek yapma o yok gbi dawran.. aynı zamanda bebeğnle yürüyüşe çık düzenli olarak arkadaşlarına git gel kendine zaman ayır. sen bunu yaparsan o aranzdaki problemi çözmek içn atağa geçecektr.

başınızı omzuna yaslayp bi film yapmıcaksanz bebeği uyutp tatlı kaçamaklar yapmıcaksanz bi sorun olunca oturp güzelce konuşmayacaksanz eşiniz kuru kalabalık. hiç yanınzda olmasın daha iyi

Erken ereksiyon onda içten içe özgüven eksiliği,demoralize ve senden uzaklaşmaya yol açmış.Konsantre olamadığı içinde kokun bile dikaktini çekmiş.Senin kavga çıkarmaların,onun bir kızı merak edip aramış olması (sosyal medyadan diye düşünüyorum)6 ay süre gelen kavgalara yol açmış ve yıpranıp daha çok uzaklaşmış.
Taktik şu bu ....bununla düzelecek bir durum değil.
Onun ürologa gitmesi,senin öfke kontrolüyle ilgili psikolağa gitmen ve ikinizin birlikte ale terapisine gitmeniz gerekiyor.Onu bunlar için tatlı dille ikna etmelisin.

Bazen diyorum o yıprandıda ben yıpranmadım mı.o köşesine çekilip oturuyorsa bende öylece hiçbir şey yapmadan beklerim diyorum.ama evliliğimin bu hale gelmesine dayanamıyorum.ben zaten bireysel terapiye başlamak üzereydim.evlilik terapiside söylersem gelir.sadece üroloğa gitmeyi kabul etmez çünkü onda bir sorun yok.çok ısrar edersem de gittim birşey yok dedi diye yalan söyleyebilir.

başınızı omzuna yaslayp bi film yapmıcaksanz bebeği uyutp tatlı kaçamaklar yapmıcaksanz bi sorun olunca oturp güzelce konuşmayacaksanz eşiniz kuru kalabalık. hiç yanınzda olmasın daha iyi
Ben zaten bu güne kadar cinsellik için kavga etmedim.ilk başlarda istemediğinde sadece tartıştık.neden istemiyorsun diye sonunda bu koku mevzusu çıkınca benimde zaten aman aman bir isteğim kalmadı ve bir dahada bu konuda neden diye kavga etmedim.benim kavga nedenlerim biraz bana zaman ayır.birlilte bişeyler yapalım bir film izleyelim gibi şeyler.ama çok yoğun çalıştığı için eve geldiğindede bilgisayar başında çalışır. İşi olmadığı bir akşam olsunda vakit geçirelim diye beklerim onda da bir iki çene çalıp yemek yer ve ya çok başı ağrır ya çok beli ağrır ya da sabah erken kalkıp işe gittiği için uykusu gelmiş olur ve neticede bir yolunu bulup uyur.işi ve uykusu olmadığı nadir zamanlarda da telefonuna ilginç programlar indirir.en sevdiği şeyler bunlar.çalışmak uyumak ve telefona program indirmek.eskiden daha çok şey paylaşırdık.sohbet eder konuşurduk şimdilerde sohbetler bile kavgayla biter oldu.bir de gün içinde iki üç kez mutlaka arar beni aşkım nasılsın falan filan.geçen gün diyorki ben bakıyorum işyerinde kimse eşini benim kadar aramıyor ama onların eşi beni sevmiyorsun diye tutturmuyor.ben seni sürekli ararım ne desen tamam der yapmaya çalışırım ben mi seni sevmiyorum.evet maddi olarak ne desem yapar ikiletmez sadece istemem yeter.istediğimi alarak beni sevdiğini zannediyor.

Linki gönderdiğiniz için teşekkür ederim.bazı cümleler benim duyduklarımla tıpatıp aynı.sadece onun eşi kabul ediyor ortada bir anormallik olduğunu benimki etmiyor.hamilelikten dolayı böyle olması geekiyor zaten diyor.doğuma kadar ilişkiye devam edenler olduğunu söylediğimde hiç mi çocuklarını düşünmemişler diyor.

Esini ikna edebileceksen aile terapisine gidin
Bak böyle olmuyor belli ki bir seyler eksik ya da bir yerde yanlış yapıyoruz, iletisim sorunu yasiyoruz farkli bir bakis acisina ihtiyacımız var desen belki ikna olur
Isteyken aramak ya da maddi seyleri isteyince ikiletmeme, evliliğini kurtarmadigina gore bir yerde bir seyler eksik
Sizin sorununuz esinin iş sonrasi eve vakit ayirmamasi aslinda
Yani is yemek cocuk harici de paylasimlariniz olmali

bütün erken boşalanlar da tutturmuşlar bi kokuyosun diye
neymiş bu böyle canım
neden erken boşalmasını dert etmiyorsun, gitsin tedavi olsun beyefendi

Aile terapisine gelmeyi kabul eder sorun etmez biliyorum ama ben önce kendim bireysel terapiye başlamak istiyorum çünkü benim psikolojim resmen çöktü.ömce kendimi toparlamam lazım bebeğim için.

bütün erken boşalanlar da tutturmuşlar bi kokuyosun diye
neymiş bu böyle canım
neden erken boşalmasını dert etmiyorsun, gitsin tedavi olsun beyefendi
Neden dert etmiyorum çünkü tedavi olup gelse evet sorun bendeydi ama ben kendimi aklamak için seni suçladım dese bile benim içimdeki kırgınlık geçmez biliyorum.ben onunla artık tutkulu bir cimsel hayat yaşamak istemiyorum sadece kavgasız gürültüsüz sakin bir evlilik sürdürüp çocuğumu travmasız büyütmek istiyorum.

Aile terapisine gelmeyi kabul eder sorun etmez biliyorum ama ben önce kendim bireysel terapiye başlamak istiyorum çünkü benim psikolojim resmen çöktü.ömce kendimi toparlamam lazım bebeğim için.
Bence birlikte gidin ve bu hale gelmene sebep olan seylerden birinin de onun tutumu olduğunu farketmesini sağla

benim bildiğim o beyaz akıntı tüm kadınlarda gelir ilişki sırasında yani bu erkeğin menisi gibi bişey eşinin bahaneler çok saçma resmen bahane, ayrıl ayrılma diyemem ama eşin haksız gibi

Cnm ne yaptın merak ettim açıkçası benimde bu ara bu tarz problemlerim var araştırma içindeyim umarım halletmişsinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…