İşte durum pek bu şekilde değil malesef.erken boşalma konusunu sorun eden ilk o oldu.ben hiç yorum yapmadım.hatta hiç sorun değilmiş gibi davrandım.daha da açıkçası erken boşalma ne zaman nasıl olur bilmediğim için o söylediğinde ben farkettim.sonra bende sizin gibi hiç bilmediğimi netten okuduğumu ve bizim durumumuzun erken boşalma olmadığını falan söyledim.ama o kesin emindi o yüzden benim söylediklerimi pek ciddiye almadı.sonra ben hiç zevk almadığım halde alıyormuş gibi hevesli ve istekli görünmeye çalıştım.bu biraz durumu düzeltti ama kısa sürdü.bu konu hakkında hiçbir yorum yapmadım yani sadece neden istemediğini ısrarla sordum o da bu koku sorununu attı ortaya.ben o zaman anlamadım bile.kabbullendim sebebin ben olduğunu ve işte duşlar parfümler falan onu memnun etmeye çalıştım.bu son bir yıldır hiç yaklaşmaması ve son 6 aydır kedi köpek gibi kavga etmemizin sonunda oturup düşününce bu isteksizliğin erken boşalmaya bağlı olduğunu ve beni suçlayarak kurtulmaya çalıştığını fark ettim.Sanki sizin erken bosalmayi dert ettiginizi dusunup oda koku ve akintiyi bahane yaratmis gibi geldi bana. Yani bir sekilde ben erken bosaliyorsam sende kotu kokuyorsun diyerek egosunu tatmin etms gibi. Benimde esim ilk zamanlar cok erken bosaliyordu. Utanmaya benden kacmaya basladi. Hattta konuda actim burda esim isteksiz gibisinden. Sonra hastaneye gitti bisey cikmdi. Bende egosunu tatmin edip netten arastirma yaptigimi erken bosalmanin 10 sn oldugu yalanini falan soyledim bi kendine oz guven geldi simdi isteksizlik yasamyr aksine daha cok istek gelmis gibi.. bence esiniz kirilmis olabilir kendine oz guveni yok gibi. Bu sorunu beraber asabileceginizi dusunyrm 1 sene cccoook uzun bir sure. Erkeklerin erkekliklerine laf soylenmez ima edilemez ve tartisilamaz diye 3 kural var cignemeyelim :)
Açıkçası yogayı hiç dişünmedim.sürekli aklımda terapi almak var ama bebeğimi bırakıp bir iki saatte olsa gitmeye kıyamadığım için hep erteliyorum.Ben size Yoga yı öneririm.
Yoga her türlü derdinizde, sıkıntınızda, hastalığınızda ve sağlığınızda size yardımcı olacak bir öğreti, çalıştıkça sizi mutluluğa, sevinç e, huzurla, yaşadığınız bütün sıkıntıları diğer insanlara göre daha rahat atlatmanızı sağlayan, tamamen olumlu hayata hazırlayan en güzel çalışmadır. Esenlik ve ideal sağlık kazandırır, bedeni ve zihni güçlendirir…
Ayrıca Yoga cinsel istekleri de artırır...
Açıkçası yogayı hiç dişünmedim.sürekli aklımda terapi almak var ama bebeğimi bırakıp bir iki saatte olsa gitmeye kıyamadığım için hep erteliyorum.
hey gidi ö....z herif insan hiçmi karısını arzulamaz.sıkma canını yuvanıda yıkma boşver paşa gönlü bilir.Çok uzun oldu arkadaşalar kusura bakmayın ama bana fikir verecek birilerine çok ihtiyaç duyuyorum.
Bence önce siz gidin, öfke birikiminizi bir atın üstünüzden, esinizi hayatınızın merkezi olmaktan çıkarın.Kendimi biraz geri çekmek için uğraşıyorum şu an bende.birde şu durumda depresyonda olduğum kesin.kendim için bireysel terapiye mi gitsem acaba.belki bieaz rahatlarım.ve bu uzaklaşma sürecini daha rahat geçiririm.ya da evlilik terapisine birlikte mi başlasak karar veremiyorum.
Bilmiyorum ne yaptığını açıkçası merak etmiyorumda artık.belki işyerinde falan izliyordur.evde hep benden önce uyur kalır.
Erken ereksiyon onda içten içe özgüven eksiliği,demoralize ve senden uzaklaşmaya yol açmış.Konsantre olamadığı içinde kokun bile dikaktini çekmiş.Senin kavga çıkarmaların,onun bir kızı merak edip aramış olması (sosyal medyadan diye düşünüyorum)6 ay süre gelen kavgalara yol açmış ve yıpranıp daha çok uzaklaşmış.Merhabalar
6 yıllık evliyim.2 aylık bebeğim var.
Bundan 2 yıl önce eşimin iş yerinden bir kızı merak edip araştırması ile ilgili büyük kavgalarımız oldu. Eşim hiçbir zaman o kıza ilgi duyduğını kabul etmedi.öylesine bir meraktı hoşlanma falan yoktu dedi ve hiç samimi içten bir özür dilemedi.kavgalarımız 6 ay kadar sürdü ve ben sonunda onun asla pişman olmayacağını anlayıp tartışmayı bıraktım. Bir süre düzeldi gibi oldu herşey ama benim içimde belli etmesemde hep bir kırgınlık kaldı.bunu ona da söyledim ve beni hiç anlamadığını söyledi.gereksiz uzatıyormuşum.
Sonrasında bebek sahibi olmak için tedaviye başladık.6 7 aylık bir sürecin sonunda hamile kaldığımı öğrendik.hamileliğimin ilk 6 ayı sorunsuz geçti diyebilirim.3 aylık hamileyken bir kaç sefer ben eşime yaklaşıp onu istediğimi ima ettim.ileride olamayacağını falanda söyledim.bu yakınlaşmalarda eşimi ikna etmek için hep ben olduğumdan daha istekli göründüm.son seferde bana sende ne kadar isteklisin gibi bir laf edince bir daha ben ona hiç gitmedim.o da bana yaklaşmadı.ve şu an tam bir yıldır hiç beraber olmadık.
Bu arada hamileliğimin 6. Ayından beri kedi köpek gibi kavga ediyoruz.artık öyle bir noktaya geldi ki tartışmalar kaşının üstünde gözün var diyip birbirimize giriyoruz.her seferinde anlatıyorum.ondan sadece sevgi ilgi ve şefkat beklediğimi ama savunması sen ne istedinde ben yapmadım oluyor.benim kavgacı olduğumu ve herşeyden kavga çıkardığımı düşünüyor.evet kavga çıkarıyorum ama onun ilgisiz alakasız olduğunu görünce susup oturamıyorum.her kavga sonunda sözler verir ama ertesi gün eski haline döner.hadi ilişki yaşayamıyorsun hamilelikten dolayı insan karısına sarılıp uyumakdamı istemez.kaç gece ben çağırdım yatağın köşesinden düşeceksin biraz bu tarafa gel diye hamileliğimde.
Hamilelik öncesinde de cinsel hayatımız zaten iyi değildi.ilk evlendiğinizde erken boşalma yaşıyordu. Ben bunu sorun etmedim hiçbir şeyde söylemedim ama o bunu çok sorun etti ve ilişkiden kaçar oldu.ben o zamanlar istememesinin sebebinin bu olduğunu anlamamıştım.kavga ettik birkaç kez neden istemiyosun diye üzerine gidince bende bir koku olduğunu ve bu nedenle isteksizleştiğini söyledi.bende dönem dönem tekrar eden vajinal mantar enfeksiyonu vardı ama onun anlattığı kadar kötü kokulu değildi.daha sonra ben ilaç kullanmaya ve hijyene maksimum düzeyde dikkat etmeye başladım.ama kokusuz beyaz bir akıntı sürekli oluyordu ve o da bu akıntı devam ettiği için benim gereken özeni göstermediğimi düşünüyordu.onun gözünün önünde duş alıyordum ilişkiden önce ve ancak öyle birlikte oluyorduk.doktor bile bu beyaz akıntının normal olduğunu artık ilaç veremeyeceğini söyledi. Zaten kokuda yoktu.herşeyi çok açık yazdım.lütfen kusura bakmayın.bu koku mevzusu erken boşalmanında üzerini örttü ve bu istememe konusunda da suçlu ben oldum.bu konu beni çok incittiği için artık bende de istek kalmadı tabi.
Durum böyle iken hala çabalamalı mıyım evliliğim için yoksa inceldiği yerden kopmasını mı bekleyeyim.iki aylık bebeğim var ama onun mutsuz bir ailede büyümesinden se babasını belli aralıklarla görmesinin onun için daha iyi olacağını düşünmeye başladım artık.
Şimdi diyeceksiniz bu kadar sorun varken neden çocuk diye düzeleceimize olan umudumun hiç bitmemesi galiba bu günlere getirdi bizi.
Bazen diyorum o yıprandıda ben yıpranmadım mı.o köşesine çekilip oturuyorsa bende öylece hiçbir şey yapmadan beklerim diyorum.ama evliliğimin bu hale gelmesine dayanamıyorum.ben zaten bireysel terapiye başlamak üzereydim.evlilik terapiside söylersem gelir.sadece üroloğa gitmeyi kabul etmez çünkü onda bir sorun yok.çok ısrar edersem de gittim birşey yok dedi diye yalan söyleyebilir.Erken ereksiyon onda içten içe özgüven eksiliği,demoralize ve senden uzaklaşmaya yol açmış.Konsantre olamadığı içinde kokun bile dikaktini çekmiş.Senin kavga çıkarmaların,onun bir kızı merak edip aramış olması (sosyal medyadan diye düşünüyorum)6 ay süre gelen kavgalara yol açmış ve yıpranıp daha çok uzaklaşmış.
Taktik şu bu ....bununla düzelecek bir durum değil.
Onun ürologa gitmesi,senin öfke kontrolüyle ilgili psikolağa gitmen ve ikinizin birlikte ale terapisine gitmeniz gerekiyor.Onu bunlar için tatlı dille ikna etmelisin.
Ben zaten bu güne kadar cinsellik için kavga etmedim.ilk başlarda istemediğinde sadece tartıştık.neden istemiyorsun diye sonunda bu koku mevzusu çıkınca benimde zaten aman aman bir isteğim kalmadı ve bir dahada bu konuda neden diye kavga etmedim.benim kavga nedenlerim biraz bana zaman ayır.birlilte bişeyler yapalım bir film izleyelim gibi şeyler.ama çok yoğun çalıştığı için eve geldiğindede bilgisayar başında çalışır. İşi olmadığı bir akşam olsunda vakit geçirelim diye beklerim onda da bir iki çene çalıp yemek yer ve ya çok başı ağrır ya çok beli ağrır ya da sabah erken kalkıp işe gittiği için uykusu gelmiş olur ve neticede bir yolunu bulup uyur.işi ve uykusu olmadığı nadir zamanlarda da telefonuna ilginç programlar indirir.en sevdiği şeyler bunlar.çalışmak uyumak ve telefona program indirmek.eskiden daha çok şey paylaşırdık.sohbet eder konuşurduk şimdilerde sohbetler bile kavgayla biter oldu.bir de gün içinde iki üç kez mutlaka arar beni aşkım nasılsın falan filan.geçen gün diyorki ben bakıyorum işyerinde kimse eşini benim kadar aramıyor ama onların eşi beni sevmiyorsun diye tutturmuyor.ben seni sürekli ararım ne desen tamam der yapmaya çalışırım ben mi seni sevmiyorum.evet maddi olarak ne desem yapar ikiletmez sadece istemem yeter.istediğimi alarak beni sevdiğini zannediyor.başınızı omzuna yaslayp bi film yapmıcaksanz bebeği uyutp tatlı kaçamaklar yapmıcaksanz bi sorun olunca oturp güzelce konuşmayacaksanz eşiniz kuru kalabalık. hiç yanınzda olmasın daha iyi
Linki gönderdiğiniz için teşekkür ederim.bazı cümleler benim duyduklarımla tıpatıp aynı.sadece onun eşi kabul ediyor ortada bir anormallik olduğunu benimki etmiyor.hamilelikten dolayı böyle olması geekiyor zaten diyor.doğuma kadar ilişkiye devam edenler olduğunu söylediğimde hiç mi çocuklarını düşünmemişler diyor.
Aile terapisine gelmeyi kabul eder sorun etmez biliyorum ama ben önce kendim bireysel terapiye başlamak istiyorum çünkü benim psikolojim resmen çöktü.ömce kendimi toparlamam lazım bebeğim için.Esini ikna edebileceksen aile terapisine gidin
Bak böyle olmuyor belli ki bir seyler eksik ya da bir yerde yanlış yapıyoruz, iletisim sorunu yasiyoruz farkli bir bakis acisina ihtiyacımız var desen belki ikna olur
Isteyken aramak ya da maddi seyleri isteyince ikiletmeme, evliliğini kurtarmadigina gore bir yerde bir seyler eksik
Sizin sorununuz esinin iş sonrasi eve vakit ayirmamasi aslinda
Yani is yemek cocuk harici de paylasimlariniz olmali
Neden dert etmiyorum çünkü tedavi olup gelse evet sorun bendeydi ama ben kendimi aklamak için seni suçladım dese bile benim içimdeki kırgınlık geçmez biliyorum.ben onunla artık tutkulu bir cimsel hayat yaşamak istemiyorum sadece kavgasız gürültüsüz sakin bir evlilik sürdürüp çocuğumu travmasız büyütmek istiyorum.bütün erken boşalanlar da tutturmuşlar bi kokuyosun diye
neymiş bu böyle canım
neden erken boşalmasını dert etmiyorsun, gitsin tedavi olsun beyefendi
Bence birlikte gidin ve bu hale gelmene sebep olan seylerden birinin de onun tutumu olduğunu farketmesini sağlaAile terapisine gelmeyi kabul eder sorun etmez biliyorum ama ben önce kendim bireysel terapiye başlamak istiyorum çünkü benim psikolojim resmen çöktü.ömce kendimi toparlamam lazım bebeğim için.
Evet. Hatta baya yazılmıştı o konuya.Bende merak ettim.brnim gibi koku yüzünden istenmeyen birisi daha mı varmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?