Mutsuz evliliğim

Zaman bizi dahada uzaklıştırmakyan başka birşey yapmadı malesef.bazen onun mutlu olmaktan korktuğunu düşünüyorum.neden peki diye soruyorum cevap bulamıyorum.

Ben şu an memleketteyim eşim ise kendi evimizde.dün yaşadığımız bir tartışma yüzünden bugün sürekli arayıp aşkım hayatım hadi barışalım deyip duruyordu.az önce konuşurken haftasonu gelmene gerek yok bence zaten önmüzdeki hafta dönücez dedim diye bozuldu.kendisi istemezken sorun yok ama sen ufacık bir ilgisizlik gösterince o sana darılıyor.oysa ne olmalı ben onu dört gözle beklemeliyim o da gelip burnu havalarda dolaşmalı ortalıkta.ne güzel hayat. ..

Zaman bizi dahada uzaklıştırmakyan başka birşey yapmadı malesef.bazen onun mutlu olmaktan korktuğunu düşünüyorum.neden peki diye soruyorum cevap bulamıyorum.
Umidini yitirme cnm
Mutlu olmaktan kimse korkmaz
Cikilmaz bi durum gibi gorunuyor evt suan ama duzelir inanin buna
Bosanmayi dusunmeyin bebeginiz icin
O kitabi okuyunca biz esimle daha iyi anlasir olduk ben daha ilimli daha dusunceli bi insan haline geldm
Ben bole olunca esimde daha dikkatli davranir oldu
Hersey karsilikli
Rabbim yardimcimiz olsn

Kendınde sorun oldugundan uzaklasmıs ozguvenı kalmamıs bence esını ıkna et bı doktora gorunsun snra hersey dızelır

Çok hassas bir dönemden geçtim evet. Hamilelik,doğum lohusalık ve malesef eşimden yeterli destek göremedim. Bu da hayat boyu eşime kırgınlık olarak hep içimde kalacak.biraz daha zaman geçsin bakalım bizi neler bekliyor...

Canim su an yeni dogum yaptigin icin hormonlarinda dengeli degil henuz bence biraz daha zaman tani derim kocani hic dusunme onu gormezden gel şuan sana daha coj ihtiyaci olan sicacik bi nefes var evladinla keyfine bak ve sadece incele derim ama sakin tartisma bu arada bebegin hayirli olsun Allah anali babali buyutsun

cinsel hayat ewlilğn önemli bi parçası.. eşin dha çok nasıl gderiyor ihtiyacını?? yani po.rn fln mı izliyor??

Eşinin üzerine gitme bence kendi haline bırak bebeğinle ilgilen başka şeyler düşün bu konuyu açtıkça tartıştıkça daha da kötü oluyor huzursuz bir ortam oluyor evde...Bırak o seninle ilgilenmek istesin senin zorunla olmasın bakarsın kendi isteğiyle farkına varıp ilgilenmiyor sen de yoluna bakarsın o zaman bu erkeklerin bu kadar üzerine düşmemek gerek hiçbiri padişah torunu değil yani..

Canım ALlah yardımcın olsun. Kendini sanki boşanmışsınıx gibi düşünsen ve bi süre böyle yaşamaya çalışşan.sanki eşin hiç yokmuş gibi belki bu sana daha iyi gelir beklentin azalır hafiflersin sakinleşince duygularını yeniden değerlendirirsin.belki ona da iyi gelir bu durum.

Sanki sizin erken bosalmayi dert ettiginizi dusunup oda koku ve akintiyi bahane yaratmis gibi geldi bana. Yani bir sekilde ben erken bosaliyorsam sende kotu kokuyorsun diyerek egosunu tatmin etms gibi. Benimde esim ilk zamanlar cok erken bosaliyordu. Utanmaya benden kacmaya basladi. Hattta konuda actim burda esim isteksiz gibisinden. Sonra hastaneye gitti bisey cikmdi. Bende egosunu tatmin edip netten arastirma yaptigimi erken bosalmanin 10 sn oldugu yalanini falan soyledim bi kendine oz guven geldi simdi isteksizlik yasamyr aksine daha cok istek gelmis gibi.. bence esiniz kirilmis olabilir kendine oz guveni yok gibi. Bu sorunu beraber asabileceginizi dusunyrm 1 sene cccoook uzun bir sure. Erkeklerin erkekliklerine laf soylenmez ima edilemez ve tartisilamaz diye 3 kural var cignemeyelim :)

Bu ay ikinci koku konusu bu. Erkekler kestirmeden kadini suclamanin yolunu bulmuslar. Bak arkadasim erkekler bagiran cagiran kadinlari sevmezler simdi sen hamilesin diye daha hassassin hemen sinir oluyorsun ama bu bunu anlamaz erkeklerde oyle bi kapasite yok. Ben ilk cocuguma hamileyken kendimi parcaladim hep kavga hep kavga. Sonra uzulen ben oldum. Simdiki hamileligimde hic ne ustune gidecek bisey dedim nede o bana sessiz kaldim sinir oldugum bisey dedi he dedi gectim. Bu konuda seninde kontrollu olman lazim. Cinsellik konusundada esinin tedaviye basvurmasi gerektigini dusunuyorum

Teşekkür ederim güzel dilekklerin için...

Bende onu yapmaya çalışıyorum. Tartışmadan hiç yokmuş gibi davranabilmek.ama tüm birikmişlikler vir anda başıma üşüşünce patlıyorum elimde olmadan.

Çok haklısın bu duruma zaten üzerine çok düşmekten geldik.6 aylık hamileyken sen bana sormuyorsun bir sorunun sıkıntın var mı ?diye demişti.kendisi bana ne zaman soracak acaba.

Merhaba,
Benim için cinsellik çok önemilidir.
Ben olsam daha fazla bu evliliğe devam edemezdim...

Kendimi biraz geri çekmek için uğraşıyorum şu an bende.birde şu durumda depresyonda olduğum kesin.kendim için bireysel terapiye mi gitsem acaba.belki bieaz rahatlarım.ve bu uzaklaşma sürecini daha rahat geçiririm.ya da evlilik terapisine birlikte mi başlasak karar veremiyorum.

Ben size Yoga yı öneririm.
Yoga her türlü derdinizde, sıkıntınızda, hastalığınızda ve sağlığınızda size yardımcı olacak bir öğreti, çalıştıkça sizi mutluluğa, sevinç e, huzurla, yaşadığınız bütün sıkıntıları diğer insanlara göre daha rahat atlatmanızı sağlayan, tamamen olumlu hayata hazırlayan en güzel çalışmadır. Esenlik ve ideal sağlık kazandırır, bedeni ve zihni güçlendirir…

Ayrıca Yoga cinsel istekleri de artırır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…