Mutsuz evlilik

Esin siddet uyguladiginda cocugunu da alip siginma evine gidip devletten yardim istemen em dogrusu.Belki is ayarlarlar sana bakarsin hayatina.Bu durumda bundan daha mantikli bisey gelmio aklima

Bırakın bosasin o zaman daha iyi degilmi ya çok gençsin üzüldüm Allah tez zamanda sana çıkış kapısı göstersin.hakkinda hayırlı ise bosanirsin tez zamanda inşallah

Elalem ne der i boş verin görmüşsünüz işte elalemi kalabalığın içine atmışlar seni sen çalış annen çocuğa baksın nafaka da alırsın gerekirse nafakayı annene verirsin bakar

Madem kayinbabanin altını temizliyorsun o halde yatılı yaşlı bakıcılık işlerine bak ..daha az iş yapıp en azından para kazanırsın tabiki boşanıp önce kadın sığınma vs sonra iş bulup vinn kacmaca yani ben olsam

Canım benim. Küçücük yaşta ayrı ev bile açamayan adama hizmetçi diye mi alıyorlar. Karısı ve oğlu varken KP altı temizleme ne? Başkasına meyletme kimse içinde bulunduğun durumdan seni kurtarmaz. Devlete Sığın.

Allah yardımcınız olsun, çok trajik bir hayatınız var, her ama her açıdan fiyasko tutunacak bir dalınız yok, sabır dilemekten başka ne gelir ki elden,
Mesleki yeterlilğiniz, işiniz falan olsa, aileniz arkanızda dursa boşanın dicem ama o da yokmuş. Bir çıkar yol bulursunuz umarım yakın zamanda

Boşan
Sığınma evine git
O sığır kocanla kaynanan da otursun bi zahmet o adamcağıza baksın
Bırak ne halleri varsa görsünler

Kzlar belki yargılayacaksınız beni, belki kötü kadın muamelesi yapacaksınız ama ben içimi dökmeye geldim buraya . O kdr ilgisiz kaldm , okdr kadın olduğumu unuttum ki, biri ilgi gsterse kanacak gibiyim. Egoist olarak düşünmeyin ama her görenin dönüp tekrar baktığı güzellikteym. Ama yok insanın kaderi güzel olsun.
Aşk olsun. Size kötü kadın muamelesini kim yapabilir. Size nasıl davranıyor bunlar da egoistlik olarak algılıyorsunuz? Kayınvalide’ye karşı saygısızlık yapmaya- hakarete gerek yok ama kocanızın ne dediğini de sallamayın. Ezdirmeyin kendinizi. Sürekli oradan buradan para biriktirin.

Bir plan yapalım size. Dışardan bitirme sınavlarına girebilirsiniz. Kimseye de ihtiyacınız yok. Sizin ne böyle bir kardeşe ne de kocaya ve ailesine ihtiyacınız yok. Sadece bir süre idare edin, liseyi bitirin. Bahsetmeyin kimseye planınızdan. Sonra bir yandan işe girer biryandan yine açık öğretim vs okursunuz. Çocuğunuza da anneniz bakar. Yalnız adım adım hareket edip, iyi planlamak lazım. Daha küçücüksünüz.

Diğer yorumları okudum. Sığınma evi çok mantıklı, ayaklarınız üstüne basana kadar. Çocuklara da bakıyorlar. Kuaförlük vs gibi bir mesleğiniz olabilir sonuçta. Mesleki kurslara gidin mutlaka orada kalırken.

Son düzenleme:
Nereden başlasam bilmiyorum gerçekten . Ben 23 yaşında , 4 yıldır evliyim. Bir tane çocuğum var . 3 yaşında. Eşimle görücü usulü evlendim. Babam ben küçükken vefat etti. Ve aile zoruyla evlendim. Ne ypsamda fayda etmedi. Çnkü korktum çok korktum. Kaderimmiş dedim razı oldum. ilk aylar herşey yolunda gtti . Şükür ettim . Sonra ben hamile kalınca o güzel günlerde geride kaldı. Kalabalk bir ev , gorumceler , eltiler . Çocuklar . Anlayışsız herkes. Şiddet gösteren bir eş. Yatalak kaynbaba. Çok diktatör bir kaynana. Hayatm resmen zindan oldu bana. Sezeryan oldum . Çıktım hastaneden . Bir gün bile durmadm yatakta. Çok yoruldum artık çok. Eşime karşı sevgi beslemyrm. Bu yüzden de gizlice gidip sprial bile taktrdm bir daha çocuğum olmasn diye. Bana akıl verin. Benim artık dayanacak gücüm yok.
Spiral taktırarak en dogru kararı vermıs siniz. Zor hep birlikte yasamak. Üzüldüm gercekten. Ayrı eve cıkma ihtimali var mu

Senin 19 yaşında evlenmene izin veren, bu kadar mutsuzluğuna ve yaşadığın zulme karşı da elalem ne der diye eve dönmene izin vermeyen aileni Allah bildiği gibi yapsın.

Sen kayınpederinin altını temizlerken kayınvalide napıyordu acaba? Hiç mi utanmadı? Otursun kocasına baksın. Sen de madem şiddet görüyorsun, kadrini kıymetini bilen yok madem boşan sığınma evlerine git çocuğuna da yazık o ortamda büyümesin.

Ay canım zor koşullarda yaşıyorsun
Ömür boyu çekilmez bu çile
Aslında çocuğunuda alış kaçıp sığınma evine kaçacaksın en mantıklı çözüm bu görünüyor
Tam yaşında uygun iletde yaşlandığında kaçamazsında şimdi tam uygun zaman
Yeni bir hayat kurabilirsin tabi bu senin cesaretine bağlı sana yakın bulunan sığınma evlerini araştırman gerekir

Kzlar belki yargılayacaksınız beni, belki kötü kadın muamelesi yapacaksınız ama ben içimi dökmeye geldim buraya . O kdr ilgisiz kaldm , okdr kadın olduğumu unuttum ki, biri ilgi gsterse kanacak gibiyim. Egoist olarak düşünmeyin ama her görenin dönüp tekrar baktığı güzellikteym. Ama yok insanın kaderi güzel olsun.
Canım erkeğin durumunu bilmiyorum ama bir kadın aldatıyorsa eşinden ilgi sevgi görmediği için aldatır diye düşünüyorum. Zaten ihtiyacın olan sevgiyi kocan sana verse başka hiçbir şey görmez gözün

Back
X