Mutsuz evlilik

nomena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
22
5
88
Zonguldak
konum mizah değil ama ancak bu başlık altında mesaj yazabildiğim için buraya yazıyorum. neşenizi kaçırmamayı ümit ediyorum. doğru yerde nasıl bu konuyu açabilirim beni yönlendirirseniz sevinirim.
konu mutsuz evlilik. ne yapmalıyım bilemiyorum. savaşmalı mı yoksa bütün zorlukları göze alıp yeni bir hayata başlamak mı? :59:

eğer böyle bi derdiniz varsa derdim var eşi/ eşinin ailesine taşıyabilirim konunuzu
burda geyik sohbeti eğlenceli paylaşımlar her türlü sohbet imkanı var
tercih sizin

eğer böyle bi derdiniz varsa derdim var eşi/ eşinin ailesine taşıyabilirim konunuzu
burda geyik sohbeti eğlenceli paylaşımlar her türlü sohbet imkanı var
tercih sizin

teşekkür ederim . evet oraya taşıyabilirsek konuyla ilgili daha çok insana ulaşabilir ,birçokfarklı bakış açısı yakalayabilirim. ve belki biri benim sorunuma derman olur .

konunun içeriğini detaylarıyla paylaşarak daha fazla kişinin fikirlerini alabilirsiniz.
konunuzu içerik nedeniyle derdim var / Eşi ve Eşinin Ailesi bölümüne taşınmıştır.

konuyu açarsan daha iyi yardımcı olabiliriz..sorun nedir ?

mutsuzluk çok geniş bir yelpaze...
bize sebepleri anlatırsan çözülebilir mi diye düşünüp aklımıza geleni yazarız ama mutsuzum işte diyorsan elbette boşanmak size mutluluk verecekse boşanın diyebiliriz.

özür dilerim . konuya uzun ara verdim ancak yoğun bir hafta geçirdim. bu hafta konuyla ilgili problemleri ayrıntılı paylaşmaya çalışacağım. fikir alışverişi benim için önemli.

Back
X