Benden tanıdık gelmistirBu konu tanidik geldi... mutsuzsan bi ay bile sefildir zarardir ziyandir. 10 yil cek sonra mi bosan diyim ne diyim.
Benden tanıdık gelmistiraynısını bende yasadim tesaduf işte
Donme donme bosver
Boşandınızmı yoksa düzeldimi bişeylerbenimki geçti artık arkadasmza bol şans diliyorum zor yani
Daha kötü olduBoşandınızmı yoksa düzeldimi bişeyler
İsviçre beni ozaman daha iyi anlarsınızAynı senaryo benim başımdan geçti bende 6 ay durdum yurtdisiydiaynı sorunlar ve 7 aydır baba evindeyim türkiyede bukadrmi tesadüf olur ya.yurtdisi neresiydi
7 ay olduBen olsam dönmezdim. İnsan çoğu şeye katlanıyor ama sevgisizlik ve saygısızlıga katlanmak mümkün değil. İyi ki çocuk olmamış.
Ne kadar sürede evlendiniz?
Haklısınız kimse düzelmez zaten kendinden hiç ödün vermiyo ben böyleyim en ufak şeyde güle güle eyvallah eşyalarını kapının önüne koyacam bende boşanalım ozaman dediğimde beni böyle bırakamazsın değişik bi insanBu kaçıncı buna benzer konu Allah'ım ne oluyor insanlarımıza tahammül yok,saygı yok,sevgi sözde var icraat yok , yok yok da yok . Böyle adamlara ister 1 ay evli kal, ister 10 yıl başa çıkamazsın güzel kardeşim,ablam,arkadaşım çok acı olcak ama geri dönme boşan,boşanın yani
7 ay içerisinde tanıyıp evlendiniz yani? Yoksa 7 aylık mi evlisiniz?7 ay oldu
Bizi 5 yıl önce tanıştırmışlardı ilk başta ben istemedim geçensene yine geldi aradı beni görüştük tekrar sonra birden oldu herşey kader kısmet diyorum7 ay içerisinde tanıyıp evlendiniz yani? Yoksa 7 aylık mi evlisiniz?
Kader kısmet de ama kaderin bir kısmını biz çiziyoruz. Keşke biraz daha tanımaya çalışsaydınız. Hoş şu an bunlar anlamsız sözler. İlk mesajdan anladığım bu adam yontulacak biri değil. Eğer ailenizin yanında kalma şansınız yoksa, dönün yanına. Dil öğrenin öncelikle ve ondan bağımsız hareket etmeye başlayın. Asla çocuk yapmayın. Dil öğrendikten sonra iş arayın. Tüm bunlar belki aylar sürecek ama evde ah vah etmekten daha iyi gelecek size. Hayatinizi ona caktirmadan yoluna koyduktan sonra basın tekmeyi. Orada kendi hayatınıza devam edin.Bizi 5 yıl önce tanıştırmışlardı ilk başta ben istemedim geçensene yine geldi aradı beni görüştük tekrar sonra birden oldu herşey kader kısmet diyorum
Evet onlarıda düşünüyorum ama çok agrasif korkularım varKader kısmet de ama kaderin bir kısmını biz çiziyoruz. Keşke biraz daha tanımaya çalışsaydınız. Hoş şu an bunlar anlamsız sözler. İlk mesajdan anladığım bu adam yontulacak biri değil. Eğer ailenizin yanında kalma şansınız yoksa, dönün yanına. Dil öğrenin öncelikle ve ondan bağımsız hareket etmeye başlayın. Asla çocuk yapmayın. Dil öğrendikten sonra iş arayın. Tüm bunlar belki aylar sürecek ama evde ah vah etmekten daha iyi gelecek size. Hayatinizi ona caktirmadan yoluna koyduktan sonra basın tekmeyi. Orada kendi hayatınıza devam edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?