kendını seveceksın,kendıne meşgale bulacaksın,tutunduğun ınsna yada şeyler gıdınce her seferınde yıkım olacaktır,yalnız geldik yalnız gıdeceğız,tamam doğru söylüyorsun ama bunu nasıl yapıcaksın.mutluluğun kendi içinde olduğunu kalbine duygularına nasıl anlatacaksın.
Ya gelen gideni aratirsaBelki de kaybettiğimizi sandıklarımız kurtulduklarımızdır kim bilir :)
öyle olmaması için yeterince tecrübe kazanmadık mı ?Ya gelen gideni aratirsa
Evetttttöyle olmaması için yeterince tecrübe kazanmadık mı ?
kendını seveceksın,kendıne meşgale bulacaksın,tutunduğun ınsna yada şeyler gıdınce her seferınde yıkım olacaktır,yalnız geldik yalnız gıdeceğız,
arkadaşlar.. umutsuzluğa kapılmayın. çok mutlu insanlar da var yorumları görüyorsunuz. hem illa da biri olmak zorunda değil hayatlarımızda :) bizler tek başımıza da devam edebiliriz. azıcık dik duralım :) üşüyenprensesaynen aynen aynı durumdayım şuan
Dik dura dura bu hale geldikarkadaşlar.. umutsuzluğa kapılmayın. çok mutlu insanlar da var yorumları görüyorsunuz. hem illa da biri olmak zorunda değil hayatlarımızda :) bizler tek başımıza da devam edebiliriz. azıcık dik duralım :) üşüyenprenses
ben ben ben!!!!Oncelikle herkese merhaba..
Önceden mutsuz iliskiler yasayip ya da iliskisi evlilik arefesinde bitmiş, haksizliga, hayal kirikligina ugramis arkadaslardan sonradan mutlu bir evlilik yapanlar hayatinin adamini bulanlar şansı gulenler oldu mu?
26 yasindayim..Bi kere nisanlanip ayrıldım, bi kere nişandan döndüm..Kendimi de cok sorguladim hata nerede diye.
Sizden ricam, ben ve benim durumumda olan arkadaşlara tecrübelerinizle örnek/umut olmanız..
Oncesinde Uzulup mutsuz iliskiler yasayip sonradan mutlu olan mutlu bir evlilik yapan arkadaslar var mi?
Nasip oldu mu sizlere,Bu mümkün mü?
Inancimi umudumu kaybetmek uzereyim..
Oncelikle herkese merhaba..
Önceden mutsuz iliskiler yasayip ya da iliskisi evlilik arefesinde bitmiş, haksizliga, hayal kirikligina ugramis arkadaslardan sonradan mutlu bir evlilik yapanlar hayatinin adamini bulanlar şansı gulenler oldu mu?
26 yasindayim..Bi kere nisanlanip ayrıldım, bi kere nişandan döndüm..Kendimi de cok sorguladim hata nerede diye.
Sizden ricam, ben ve benim durumumda olan arkadaşlara tecrübelerinizle örnek/umut olmanız..
Oncesinde Uzulup mutsuz iliskiler yasayip sonradan mutlu olan mutlu bir evlilik yapan arkadaslar var mi?
Nasip oldu mu sizlere,Bu mümkün mü?
Inancimi umudumu kaybetmek uzereyim..
bende 26 yaşındayım 5 yıllık erkek arkadaşımla bizde iletişim kestik biribirimiz aramıyoruz. bir ay oldu. Onu aramayı asla düşünmüyorum.Umudumu kaybetmedim. Şu an seni çok iyi anlıyorum. Ama bide şu yönden bak demekki hayırlısı buymuş. Ne ilişkiler var yıllar sürüyor evleniyorlar bir kaç ay sonra çok kötü şekilde boşanıyorlar. Sorunu kendinde aramamalısın. Kısmet şans işi bu. İllakı bizimde kısmetimiz karşımıza çıkacak. Allah hayırlısını versin. Böyle dua et kardeşim.
Aynen aynısı yalnız değilmişiz.. Ben pes ettim artık Allah yazdıysa olur gelir bulur heralde diyorum 2 kere çabaladım nasip olmadı ve artık korkuyorsun birine yaklaşmaya..Olmayınca olmuyormuş ne yazık ki. Vardır bir hayır.Kendi hikayemi okuyorum sandım biran :)
Allah yardımcimiz olsun. .Ne olacak kızlar bu halimiz evet iki kez nisanlanip ayrılan bir insan olarak bende kendimi sorgulamaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?