Mutsuz oldugunuzda ne yaparsiniz

Buara hiç mutlu olamıyorum orayı geç
Mutsuz olduğunda mutlu numarası yapıyorum
Acayip espirütüel olabiliyorum
Ve bunu biliçli de yapmıyorum için garip tarafı
Numara ben de yapuyorum bazen ama gercekten mutlu olmak için ne yaparsınız.bazen dudualırım.ksuafor saç boyama vs vs bunlar iyi geliyo

tatile gitmek, film izleyip, kitap okumak, alışveriş yapmak , temizlik yapmak , dışarda yemek yemek stresimi azaltan şeyler.

Kitap okurum. Şöyle tuğla gibi kapkalın. Beni günlerce avutacak bir kitap ama bebeğim olduğu için kitap bir avuntu değil şu an çerezlik romantik komedi izlemeyi severim.
Yemek yapmak, yeni tarifler denemek bunlar da kafamı oyalıyor. Eskiden hikâye yazardım. Kafamda hikâyeyi oluşturmak, hikâye kahramanlarını düşünmek iyi gelirdi, derdimden uzaklasirdim.
Ama mutsuzluğun ilk şokunu atlatmak için önce bir fincan kahve içerim, bu aralar canım sıkkın aslında bazı şeyler üst üste geldi tahammül eşiğim çok azalmış. Ailevi sorunlar da var kahve çözmüyor ne yazık ki bunun için koca bir paket çekirdek aldım. Siniri, gerginliği dışarı atmak rahatlatmiyor enerjiyi başka yöne aktarmak lazım

naptıysam ben çare bulamadım uzun zamandır mutsuz ve depresifim öyle alışveriş yemek vs anlık bana sonra yine aynıyım

İş yerindeyim ve başka bir nedenden dolayı acayip mutsuzum şuan. Kısa bir şok geçirdim sesim içime kaçtı yarım saat sonra telefonumdaki oyunumu oynadım kafam dağıldı. Şuan düşünmemeye çalışıyorum ama ağlama krizi yakın biliyorum.

Canım sıkkın olunca temizlik yapmak bana iyi geliyor. Kitaplığımı düzenlemek çekmece dolap düzenlemek kafamı dağıtıyor. Normalde ugrasmadigim kadar ince ayrıntısına kadar temizliyorum sonra oralara bakınca bı huzur geliyo düzen beni mutlu ediyo

Çok mutsuz olduğumda köşeme çekilir Kur'an okur, tesbih çekerim. Hiç hâlim yoksa yattığım yerden Kur'an dinlerim. Bana şifa veriyor. Huzurum ve gücüm yerine geliyor :) Gereksiz şeyleri süzgeçten geçirir gibi kafamdan atıp düşüncelerimi toparlamamı sağlıyor..

Müzik, kahve, dışarı izleme.
Baktım olmadı bir hamur işi yaparım, o hamurdan tüm öfkemi çıkarırım, o da olmuyorsa duşa girer sevdiğim bir diziyi açar, suyun sakinleştirmesini beklerim.
Hiçbiri mi olmadı, araba sürerim bağır çağır şarkı söyleyerek şehri tutlarım.

Genelde kısa sürer mutsuzluğum, gamsızım çünkü ama sinirim uzundur. Yukarıda yazdıklarım genelde sinir, öfke atımı için uyguladıklarım.
Yoksa genelde benden önemli mi der bir kahkaha patlatır, keyfime bakarım.

Ağlarım, uyurum, iştahım kapanır zayıflarım yataktan çıkmam. Dışarı çıkar yürürüm kimseyle konuşmam.
Bildiğin depresif modda online unutuluyorum anlayacağın gözüm hiç bir şeyi görmüyor

Dışarı çıkarım kulaklık takıp yürüyüş yapıyorum, oglumla oynuyoruz, kitap okurum yada açıp bi film izlerim bazen eşimi ikna ediyorum onunla oyun oynadığımız da oluyor ay ama en iyi gelen şey duş almak su beni rahatlatıyor, bide hamur işi yaparım hamura oynarken rahatlıyorum gibi geliyor

Bebek doğurunca hep o modda olduğum için hiç eskiden sahile iner yürürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…