- 20 Ocak 2021
- 1.989
- -136
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Numara ben de yapuyorum bazen ama gercekten mutlu olmak için ne yaparsınız.bazen dudualırım.ksuafor saç boyama vs vs bunlar iyi geliyoBuara hiç mutlu olamıyorum orayı geç
Mutsuz olduğunda mutlu numarası yapıyorum
Acayip espirütüel olabiliyorum
Ve bunu biliçli de yapmıyorum için garip tarafı
Neden mutsuzdum özel değilseBuara hiç mutlu olamıyorum orayı geç
Mutsuz olduğunda mutlu numarası yapıyorum
Acayip espirütüel olabiliyorum
Ve bunu biliçli de yapmıyorum için garip tarafı
tatile gitmek, film izleyip, kitap okumak, alışveriş yapmak , temizlik yapmak , dışarda yemek yemek stresimi azaltan şeyler.Son iki ayim berbat geçti.anksiyete krizleri.korona oldum, nihayet negatif çıktım.ilk başta psikologumu arıyordum.seans 200 lira olunca hep aynı şeyleri tekrar edince bıraktım.ve dün 7 yaşındaki oğlumu aldım avm ye gittik.o çok istediği oyuncağı aldı.ben 4 tane kitap bir çiçek aldım.sac maskeleri özel şampuanlar vs.disarda insalar vs.yemek yedik.cay içtik.hemen modum yükseldi.acayip güzeldi.bunu uzun zamandır yapmamıştık oğlumla.
Alışveriş müthiş güzel geldi.tum kafama taktiklarim uçtu gitti.
Sizin mutsuz olduğunuzda yaptığınız şeyler ne.bu arada çiçek dikecem.bitkilerle uğraşacağım.beslenme konusunda da kirmizi et tatlı ve çay bana iyi geliyor.siz neler yaparsınız.
Hayatımda hiçbirşey yolunda gitmiyorNeden mutsuzdum özel değilse
O zaman kızımdan selamlar sizeKedilerim köpeklerim benim de var.aynen sizin gibi ben de her köse basında kedi seviyorum.kedilere bayılıyorum.sevgi yumak ları.sevgi için yaratulmislar
Psikologa vermem gereken 200 Tl'yi vermemişsem eğer.
200'Lük banknota bakıp şükür bu ayda cüzdanımda kaldın derim.
Dışarı çıkarım kulaklık takıp yürüyüş yapıyorum, oglumla oynuyoruz, kitap okurum yada açıp bi film izlerim bazen eşimi ikna ediyorum onunla oyun oynadığımız da oluyor ay ama en iyi gelen şey duş almak su beni rahatlatıyor, bide hamur işi yaparım hamura oynarken rahatlıyorum gibi geliyorSon iki ayim berbat geçti.anksiyete krizleri.korona oldum, nihayet negatif çıktım.ilk başta psikologumu arıyordum.seans 200 lira olunca hep aynı şeyleri tekrar edince bıraktım.ve dün 7 yaşındaki oğlumu aldım avm ye gittik.o çok istediği oyuncağı aldı.ben 4 tane kitap bir çiçek aldım.sac maskeleri özel şampuanlar vs.disarda insalar vs.yemek yedik.cay içtik.hemen modum yükseldi.acayip güzeldi.bunu uzun zamandır yapmamıştık oğlumla.
Alışveriş müthiş güzel geldi.tum kafama taktiklarim uçtu gitti.
Sizin mutsuz olduğunuzda yaptığınız şeyler ne.bu arada çiçek dikecem.bitkilerle uğraşacağım.beslenme konusunda da kirmizi et tatlı ve çay bana iyi geliyor.siz neler yaparsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?