Mutsuz oldugunuzda ne yaparsiniz

Sevdiğim bir yemeği yerim
Kırmızı et, fast food veya pide lahmacun pizza hangisi olursa.
Alışveriş yaparım. Ama alışverişi zaten her zaman yapıyorum çok iyi geliyor insana. Olumsuz ruh halim varsa hemen pozitife dönüşür Ama tabi dert var dert var.. Eğer çok önemli,hayatı çok etkileyen bişeyse bunların hepsi anlık olur. Allah kaldıramayacağı kız dert vermesin inşallah

Alış-veriş dediğim normal mutfak alışverişi değil.bir sabun bir mum bir kre bir şampuan bir kitap çocuğuma oyuncak parfüm almak gibi.beni mutlu ediyor o çok istediğim laptop da gelince tamamdir

Kendımı dısarı atmak iyi gelıyor..Çocuğumu parka götürmek ya da avm'de oyuncaklara götürmek onunla eğlenmek kafamı dağıtıyor...O an uzaklasıyorum herseyden..O güldükçe neden daha da güçlü olmak zorundayım ve herşeye inat mücadele etmek zorundayım daha iyi anlıyor ve daha iyi hissediyorum ben...

O 200 liradan daha fazla harcıyorum.son dört günde 1000 lira gibi düşün
Daha önceki 'nasil geçinecegim, parasız kalmaktan korkuyorum' tarzı konularınızi hatırladım
Bu ekonomik krizde sırf mutlu olmak için dört günde bin lira harciyorsaniz korkularıniz bir gün gerçek olabilir.
Zaten çok bir geliriniz yok, küçük de bir çocuğunuz var, eviniz de kira....biraz daha gereksiz harcamaları kısıp paranizin bir kısmını biriktirmeye ayirsaniz fena olmaz.
İkiyuz liralık sabundan başka şeylerle mutlu olmaya çalışın . Hatta psikoloğunuzla neden para harcayinca mutlu olduğunuza dair uzun sohbetler edin, belki size onerielrde bulunur

Ben canım sıkkınken uyurdum ama çocuklardan sonra bunu yapamıyorum. Sessiz vlog izliyorum. Hamimomy favorim, YouTube Tülay kök dinliyorum bazen bi de daire kanalını seviyorum ilham veriyor.
Sevdiklerimi arıyorum sohbet etmek de çok iyi geliyor. Ajandama plan yapmak, yapılacakları maddelemek motive ediyor kafa dağıtıyor

hemen kendimle ve evle uğraşmaya başlarım evi boyarım , tablo falan yaparım, bazı eşyaları boyar yenilerim, komple cilt bakımlarımla yoğunlaşırım ,yürüyüş bandım var muziği açar bende eşlik ede ede yürürüm ,balkona çıkar bir kahve içerim camı kapıyı açarım şööyle temiz hava girsin diye ... dolapları falan da boşaltırım ne var ne yok elerim kafamı elimi heryerimi meşgul ederim :)

bitki beni daha çok strese sokar en ufak dalını bükse ne oldu sana diye başından ayrılamam sabaha kadar dırdır ederim bitkiye yaşayacağı varsa da ölür ama aslında güzel birşey bitki börtü böcekle uğraşmak

Genel olarak uyurum sokak hayvanlarımla daha çok vakit geciririm evdeki bebegimlede tabi bide eşimin koynuna girip saklanmayı seviyorum çok iyi geliyor bana

Merhaba arkadaşlar .. instegram sayfamı ziyaret edin kadın cocuk doğum alışveriş herşey var memlun kalacağınız twkipten cıkamayacağınız yer

Son düzenleyen: Moderatör:
Biriktirdiğim paralardan harcadim.iyi geldi.tavsiye ederim.yatirim da yapıyorum.ama uzun zamandır dışarı çıkmamıştım.1000 lira deyince gözünde büyümesin.4 tane şampuan 120 lira zaten.kitap sonra dışarda yemek ve market alışverişi.oyuncak.bir oyuncak 250 lirs.her zaman yapmıyorum bunu.ama 4 ayda bir ep yatırım hep yatırım diye kendimi çok sikmisim

Aylık 3 gr altın alıyorum ama ben istiyorum ki bazen ne istiyorsam alıyım.hatta english home a da gideydim.ve penti ye de.oralara gidemedim.gelecek korkularımı bir nebze azalmalıyım.
Evim kira evet 1000 lira.ama doğalgaz alamadım.1600 istedi kira çünkü.ben de istiyorum ko kirkmyilda bir istediğimi alayım

Aslında bu alışverişi yapmam gelecek korkularımı yok.uzerine gitmemi sağladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…