ay ben bu aralar kendimi yalnız hissediyorum, düzgün bir ilişkim olsun istiyorum ama son denemeler facia olduğu için canımı sıkıyor bu konu son dönemlerde. normalde hiç takmazdım ama takar oldum artık. yani flörtler iyi başlıyor, heh tam olacak diyorum pat bişey çıkıyor. ya ilişkiye hazır olmuyor, ya unutulmayan eski sevgili gündeme gelip kafa karıştırıyor, ya araya biri giriyor falan. herkes de yedekli galiba bi şekilde sanırım başkaları ağır basıyor. düşünür oldum yani ben mi karşımdakini etkileyemiyorum diye, etkilemesem flörtler, buluşmalar da olmazdı sonuçta ama nasıl bir şanstır anlam veremiyorum. tabii hayırlısı bu oluyor çünkü gözü, gönlü benden kayanı ne yapayım yani. normalde takmam, hiç düşünmem ama son dönemlerde beni işgal eder oldu bu konu. geçen sene ağustostan beri bu anlamda iyi değilim. her ne kadar saldım, amaaan desem de içim öyle değil. anlık üzen şeyler sonrası mutlu olmak çok zor olmuyor, modum bi şekilde değişiyor ama şu durum anlık değil sonuçta, bir süredir devam ettiği için love sektöründen çekilmeye karar verdim
onun dışında mutsuz olduğumda, daha da üzülmemek için sahip olduğum güzelliklere bakıyorum, şükrediyorum. işim, ailemin hayatta ve yanımda olması, para durumum, sağlığım, kedim bunları baz alıp bunlar olmasa daha mutsuz olurdum diye düşünüp kendimi avutuyorum.
zaman zaman alışveriş yapmak iyi geliyor ama gereksiz harcama şeklinde değil. bir süredir alırım alırım deyip almadığım şeyleri almak iyi geliyor.
bişeyler başarma, kazanma duygusu modumu yükseltiyor. bu çalışırken üstesinden geldiğim bir iş olabilir, telefona indirdiğim bir oyun, okuyup bitirdiğim, izleyip tamamladığım bir dizi/film olabilir. öyle bi tatmin sağlıyor bana.
bazen yürüyüş yapmak iyi geliyor.
çok daralmışsam balkona çıkıp bi sigara içiyorum, bi kahve yapıyorum falan o anı yaşıyorum, hoşuma gidiyor.
buraya konu açmak, konulara yanıt yazmak da bana iyi geliyor. buradan farklı fikirler almak bana daima fayda sağlıyor.