- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok su içince geçiyor. Bana da oluyor baş ağrısıOnu bende yapiyorum ama sonra aşırı baş agrisi oluyo bildigin hasta oluyorum kendime hakim olamiyorum susuyorum sonra tekrar bastırıyo napicami bende bilmiyorum![]()
En sevdiğim yiyeceklerle evi donatır, takip ettiğim dizileri açar, balkonuma romantik mumlu tütsülü bir ortam kurar, onları yemeye başlarım.Merhaba arkadaşlar, mutsuz olduğunuzda kendiniz iyi hissetmek için neler yapıyorsunuz? Sabah çok kötüydüm, baktım olmuyor internetten dinlendirici müzik açtım, biraz iyi geldi o da 15 dakika kadar.. Biraz müzik dinledim... Bir yere kadar.. Yine kötü hissediyorum, mutsuzum.. Sebepleri uzun.. Siz neler yapıyorsunuz?
Aklimda olsun icmeye calisirimÇok su içince geçiyor. Bana da oluyor baş ağrısı
Merhaba arkadaşlar, mutsuz olduğunuzda kendiniz iyi hissetmek için neler yapıyorsunuz? Sabah çok kötüydüm, baktım olmuyor internetten dinlendirici müzik açtım, biraz iyi geldi o da 15 dakika kadar.. Biraz müzik dinledim... Bir yere kadar.. Yine kötü hissediyorum, mutsuzum.. Sebepleri uzun.. Siz neler yapıyorsunuz?
Teşekkür ederim sayenizde Mevlana okuyacağım. "Sen yürüyen evrensin o kuyudan çık"Uyurum uyutmuyorsa kuran okurum kuran okuyacak durumda değilsem kendimi çok mutlu olduğum bir anımda hayal ederim ya da beni çok mutlu eden bir olayın hayalini kurarım bir de mevlanadan bazı sözler okurum ‘sen yürüyen evrensin o kuyudan çık ‘ gibi