Mutsuz olduğunuzda neler yapıyorsunuz?

Önceden cips cekırdek cıkolata kola sıgara eslıgınde seri filmler izlerdim sonra da oda sıgara koktu dıye temızlık yapardım sımdı ogluma sarılıyorum onu kokluyorum

Ağlıyor geçmesini bekliyorum bazen cok kötü olduğum için hiç birşey yapasım gelmiyor sadece dua ediyorum

Honkurerek aglarim 😂
Sewdigim uzgun muzikler dinleyip sonra bi bakmisim uyumus kalmisim sonra hersey mukemmel.

Çocuğumla ilgileniyorum. Yürüyüş yapıyorum. Çoğunlukla evladımla ilgilenip vakit geçirdiğim için (yeni boşanmış biri olduğumu göz önünde bulundurursak) mutsuz olma gibi bir durum söz konusu olmuyor benim için.

Merhaba arkadaşlar, mutsuz olduğunuzda kendiniz iyi hissetmek için neler yapıyorsunuz? Sabah çok kötüydüm, baktım olmuyor internetten dinlendirici müzik açtım, biraz iyi geldi o da 15 dakika kadar.. Biraz müzik dinledim... Bir yere kadar.. Yine kötü hissediyorum, mutsuzum.. Sebepleri uzun.. Siz neler yapıyorsunuz?
En sevdiğim yiyeceklerle evi donatır, takip ettiğim dizileri açar, balkonuma romantik mumlu tütsülü bir ortam kurar, onları yemeye başlarım.
Kesmedi mi, sürükleyici bir kitaba geçerim.
O da mı yetmedi, beni ağlatam nadir filmleri açar yeniden izler, salya sümük ağlar ‘ohh be dünya varmış’ der, güzel bir uykuya dalarım.

Bi kahve bi sigara yaparım.
Sürekli atıştırırım.
Bazen yemek yaparım.
Bazen temizlik yaparım.
Bazen sadist gibi ağlatacak filmler açıp deli gibi ağlarım.
Bazen çıkar dışarı yürürüm.
Bazen koltuktan kalkmam.
Kesin bunu yaparım diyebildigim yok.

Deniz kenarına giderim.
Dalga sesi rahatlatır beni.
Gün batımını izler, çakıl taşlarıyla oynarım.
Gerekirse biraz ağlar, rahatlayarak eve dönerim.
Sonra bir Kore dizisine başlarım :D

ben çok stresli vede olaylara karşı gergin tavir gosteren bir insanim kavgaci degilim ama beni üzen kişinin ve şeyin üzerine gider icimdekileri döker yinede rahatlayamam böyle zamanlarda sırtimi duvara yaslayip buyuk bir bardak su alir içer su bitincede amann s..tir et derim bende çok işe yariyor
yalniz bende su içme takintisi var obsesifin bir çesiti sanirim su içince rahatladigima inanirim bu cocuklugumdan beri boyle bilmem sizde ise yararmi ama benim kadar abartmadan deneyebilirsiniz

Merhaba arkadaşlar, mutsuz olduğunuzda kendiniz iyi hissetmek için neler yapıyorsunuz? Sabah çok kötüydüm, baktım olmuyor internetten dinlendirici müzik açtım, biraz iyi geldi o da 15 dakika kadar.. Biraz müzik dinledim... Bir yere kadar.. Yine kötü hissediyorum, mutsuzum.. Sebepleri uzun.. Siz neler yapıyorsunuz?

Kendime bir kahve-tatlı ikilisi ısmarlarım (en favorim bu)
Kitap okurum
Uyurum
Malesefki yemek yerim
Çalışırım, sebebini unutmak için
Buralarda insanlara bir şeyler yazarım sohbet ederim..(başkasının derdiyle kendimi unutmak oluyor)
Dünyanın boşluğunu geçip gidecek şeylere üzüldüğümüzü, ne geçmeyecek dertlerin geçip gittiğini hatırlamaya çalışırım, ölümlü dünyada nefes alıyosam hala bi umut var demektir derim
Yada ne kadar büyük bir derdim olsa da en azından hasta değilim çaresiz bi dert değil başımdaki falan diyerek daha kötü ihtimaller başıma gelmedi diye şükür etmeye çalışırım..

Bazen de koyverir ağlarım 🤷🏻‍♀️

Temeldeki sebep önemli. Mutsuzluk elbet olacak ama en az hasarla atlatmaya çalışmak lazım. Gamsızlara hiç bişey olmuyor bu dünyada 😅olan düşünmekten uyuyamayanlara oluyor hep

Yemek yapıyorum :D böyle böyle gurme olacağım sonunda :D geçenlerde de dışarı çıkıp içtim moralim bozuk diye ama biraz ayarı kaçırıp evin yolunu zor buldum demek ki öyle olmuyormuş. Temizlik yapıyorum ya da. Tabi ben bir adada yaşıyorum o yüzden otobüse atlayıp başka şehre gidebiliyorum :)

Uyurum uyutmuyorsa kuran okurum kuran okuyacak durumda değilsem kendimi çok mutlu olduğum bir anımda hayal ederim ya da beni çok mutlu eden bir olayın hayalini kurarım bir de mevlanadan bazı sözler okurum ‘sen yürüyen evrensin o kuyudan çık ‘ gibi
Teşekkür ederim sayenizde Mevlana okuyacağım. "Sen yürüyen evrensin o kuyudan çık"

mutsuzlugumun sebebine bagli.su son bi yilda uzuldugum seylerin sayisi cok az daha dogrusu uzuntuye ayirdigim sure cok az.zamaninda zor gunler gecirdim ve acinin en alasini yasadim simdi beni uzecek cok sey olmuyor.biraz uzulup kendime geliyorum cok takmiyorum.

Mutsuz olduğumda kimseyle konuşasım gelmiyor içime kapanıyorum , kendimle konsuyorum , müzik dinliyorum.küfür ediyorum kendi kendime ,sigarayi artiriyorum ,agliyorum...aglamam gecince duygularimi yaziya döküyorum uzun uzun yazıyorum.Yaziyi yazdiktan sonra bende iyilesme basliyor sonra da geciyor iste.

Komedi ya da korku filmleri izlerim, ağlarım bazen de ama eskiden ağlayınca rahatlardım, artık sadece başımı ağrıtıyor, daha mutsuz ediyor yani. Uyuyabilirsem uyurum. Bazen çıkar dolaşırım müzik dinleyerek. Güzel bir kitap varsa elimin altında onu okurum. Çay yaparım :) Eskiden resim yapardım bir de.

Tabi ki yürüyüş, gezmek, nereye olursa..
Dışarı çıkıp, kafa dağıtmak, mümkünse alışveriş yapmak.
Bana yeterli oluyor 😊

Back
X