- 15 Kasım 2013
- 621
- 458
- 303
o beni seviyor biliyorum ama onunda mutsuz olduğunu düşünüyorum(bana mutlu olduğunu söylesede) gerçi onun hayattaki beklentileri akşam evime gelim çocuğum karım evde olsun yemeğimi yiyip tv izlim telefonla oynim yeter kafasında tam yaşının adamı anlıycağınız. çalışmıyorum oğlum küçük 5.5 yaşında .eşiniz mutlu mu sizce ?
çalışıyor musunuz ?
anne evine dönmek büyük risk
şimdikinden daha mutsuz olursunuz bence
hayır asla kendimi başka bir erkekle düşünmek bile miğdemi bulandırır.öyle bir kıyasa da asla girmedimYanlış anlamayın, size daha uygun birileri mi var etrafınızda ?
evet değil etrafıma bakıyorum ne evliliklerde ne sorunlar var görüyorum insanlar geçinemiyor bile kavga gürültü var. peki boşandıktan sonra aynı konforlu hayatı yaşamayacağımı bildiğim halde boşanmamak yani sırf konforum uğruna evliliği sürdürmek doğrumu bilemiyorum kafam kazan gibi. kurtarma uğruna elimden geleni yapıyorum buraya dahi yazdım neler yapabilirim benim düşünemediğim neler olabilir düşüncesiyle umarım bir çıkış bulurum kendimeCok iyi düşünün derim. Inanın kimsenin evliliği dört dörtlük değil. Şiddet yok aldatma yok ve sizi çok kısıtlayan bi kocanız yok anladigim kadarıyla. Tabiki karar sizin. Ama boşandıktan sonra önceki hayatinizdan daha iyi bi hayat yasayacaginizin garantisi yok. Elinizden gelen her şeyi yapın kurtarmak uğruna. Eğer yine de olmuyorsa gerekeni yaparsınız. Hemen pes etmeyin