Mutsuz oluyormu...

basbelasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2007
97
1
86
45
İstanbul
Arkadaşlar,

Sinirim tepeme çıktı. Dün gece eşimle tartıştık. Annemler haftaya şehir dışına çıkıyorlar. Kız kardeşim evde tek başına olacak ilk defa. Dedim ki birdahaki haftasonu yazlığa gitmesek olur mu? (Eşimin ailesi yazlıkta) Geçen hafta oradaydık. Bu haftasonda ailemi yemeğe çağırmış. Sonradan haberim oldu. Neden dedi bende anlattım kız kardeşimin evde yalnız kalacağını, en azından yakında olalım bişeye ihtiyacı falan olur dedim. O haftaya gitmek istiyormuş. Ben niye kardeşime güvenmiyormuşum, yalnız olursa daha rahat edermiş.
Ben böyle davranınca eşim mutsuz oluyormuş.

Dün geceden beri sinirim tepemde. Yazlık kaçmıyor ki tüm yaz gideriz zaten. klava:

Eşiniz size "sen böyle davranınca ben mutsuz oluyorum" derse cevabınız ne olur.

Kıyamam ya ne karışık bi durum =)

Kardeşin +20 ise problem yok canım eşinle yazlığa gideblirsin =)

Haaa yok her hafta valideyi pederi cekemem buda bahanem olsun dıyorsan orasını bilemem =)

Dediğim gibi +20 ise eşini kırma =)

Masum masum üzülüyorum demiş =) ışinide biliyo

huzursuzluk çıkarma bence eşiniz sizinle tartıştığı için huzursuz oluyor.aileniz kardeşinizi bıraktığına göre büyük herhalde,eşinize uyum gösterin bence ben burda kayın valide yanına gitmek istemediğiniz için kardeşinizi bahane ediyormuşsunuz gibime geldi umarım yanlış anlamışımdır.kardeşinizide götürün canım,yada eşinize uyum gösterin yoksa sorun probleme dönüşebilir.

bencede hep beraber gidin yazlığa ne güzel iştevereliniortak

bence güzel bir ifade kullanmış
"ben" dilini kullanmış
seni suçlamamış, hakaret etmemiş
kendi duygusunu belirtmiş.

o zaman sende böyle davranmama sebep olacak şeyler yapma derim
diyorum da zaten:)

Tuğba kızzz senmisin başımın belası ayy senin hamile hamilede kavga etmeye elin degiyomuu kaydirigubbakcemile3

canım benim...aslında sinirlenecek bir durum yok ortada...fakat eğer hamileysen (-ki bunu leloss arkadaşımın söylediğinden anladım) bu gibi konularda daha bir hassaslaşıyorsun...bana kalırsa en iyisi bu sinirini eşine belli etme..çünkü o son derece saygılı davranmış...sen de en güzel ifadeni kullanarak kız kardeşin ile yazlığa gitme fikrini eşinle konuşabilirsin bitanem.....

Arkadaşlar genel cevap vereyim. Kardeşim +20 ama yazlığa gelmek istemiyor. Ailemde siz buradasınız gözkulak olursunuz diyor. Kayınvalidemle bir problemim yok ama görümcem için aynı şeyi söyleyemem. Her gittiğimde kaynanam bana hiç dokunmaz. Ben ne istersem onu yaparız ama görümcem 2 çocuğuyla ve kocasıyla gelir onu yap, bunu yap, kocama yemek hazırla, ona çay yap buna bilmem ne yap deyip beni çileden çıkarıyor. Genede sesimi çıkarmam onlara karşı. Kaynanam bile kızar kendi kızına. Eşimde onunla olunca çok sinirlendiğimin farkında. Haftaiçi çalışıyorum, bir haftasonum var. Bir haftasonu yazlığa gidiyoruz, bir haftasonu evde kalıp ev işlerini hallediyorum. Bugünde kocam arayıp o zaman haftaya gitmeyelim ama bu cumartesi akşamı gidelim, pazar geri gelelim diyor. Cumartesi benim ailemi kendisi yemeğe çağırdı hatta anneme yemek siparişi bile verdi. Anne sen karides güveç yaparmısın diye. Şimdide Cumartesi onlar erken gelsinler gecede biz yazlığa gidelim diyor. Anlayamıyorum...

Ya bence onun üzlmesini gerektirecek bir durm yok. Her hafta ailesiyle birlikte olmak zorunda değilsiniz.. Buhafta da o senin için biraz fedakarlık yapsın, olmaz mı? Eşleri üzmemk adına bir şeylerden taviz verilirse daima, bu alışkanlık yapar.. ÜZülmek istemiyorsa, o da seni üzmesin.. lmaz:

Hele görümce olayları da varsa, hiç taviz verme bence.. Annem de zamanında aynı derdi çekmiş, biliyorum az çok bir şeyler.. Çok istiyorsa kendi başına gitsin eşin bence..

canım kardeşinin yaşı küçük değil ama tek başına ilk defa kalacakmış bide istanbul gibi bi yerde yazlığada gelmek istemiyor zorlasan olmaz.üstelik geçen hafta oradaymışsınız eşinin biraz anlayışlı olması lazım burda kardeşin rahat etse der zaten siz gidin yazlığa ben kalabilirim diye sen böyle davranınca eşin mutsuz oluyormuş ama o öyle davranıncada sen mutsuz oluyorsunkafamçokkarıştı böyle söyleyin bence konuşun eşinizle en mantıklı neyse o olmalı 1 hafta geç gidilse bişey olmaz yani:sm_confused:

canım bence sen gitme oraya çok istiyosa eşin gider ayrıca görümcen de bi ayrı alem onun kocasına çocuklarına neden iş yapıyosun yapma taviz verme taviz tavizi doğurur. kimse sana hesap soramaz niye yapmıyosun dersekötükedihüso söylersede ver cevabını için rahat olsun ne bu böyle herkes kendi işine baksın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…