Arkadaşlar,
Sinirim tepeme çıktı. Dün gece eşimle tartıştık. Annemler haftaya şehir dışına çıkıyorlar. Kız kardeşim evde tek başına olacak ilk defa. Dedim ki birdahaki haftasonu yazlığa gitmesek olur mu? (Eşimin ailesi yazlıkta) Geçen hafta oradaydık. Bu haftasonda ailemi yemeğe çağırmış. Sonradan haberim oldu. Neden dedi bende anlattım kız kardeşimin evde yalnız kalacağını, en azından yakında olalım bişeye ihtiyacı falan olur dedim. O haftaya gitmek istiyormuş. Ben niye kardeşime güvenmiyormuşum, yalnız olursa daha rahat edermiş.
Ben böyle davranınca eşim mutsuz oluyormuş.
Dün geceden beri sinirim tepemde. Yazlık kaçmıyor ki tüm yaz gideriz zaten.klava:
Eşiniz size "sen böyle davranınca ben mutsuz oluyorum" derse cevabınız ne olur.
Arkadaşlar,
Sinirim tepeme çıktı. Dün gece eşimle tartıştık. Annemler haftaya şehir dışına çıkıyorlar. Kız kardeşim evde tek başına olacak ilk defa. Dedim ki birdahaki haftasonu yazlığa gitmesek olur mu? (Eşimin ailesi yazlıkta) Geçen hafta oradaydık. Bu haftasonda ailemi yemeğe çağırmış. Sonradan haberim oldu. Neden dedi bende anlattım kız kardeşimin evde yalnız kalacağını, en azından yakında olalım bişeye ihtiyacı falan olur dedim. O haftaya gitmek istiyormuş. Ben niye kardeşime güvenmiyormuşum, yalnız olursa daha rahat edermiş.
Dün geceden beri sinirim tepemde. Yazlık kaçmıyor ki tüm yaz gideriz zaten.klava:
Tuğba kızzz senmisin başımın belası ayy senin hamile hamilede kavga etmeye elin degiyomuu kaydirigubbakcemile3
Yok canım ben Tuğba değilim. :1no2:
Arkadaşlar genel cevap vereyim. Kardeşim +20 ama yazlığa gelmek istemiyor. Ailemde siz buradasınız gözkulak olursunuz diyor. Kayınvalidemle bir problemim yok ama görümcem için aynı şeyi söyleyemem. Her gittiğimde kaynanam bana hiç dokunmaz. Ben ne istersem onu yaparız ama görümcem 2 çocuğuyla ve kocasıyla gelir onu yap, bunu yap, kocama yemek hazırla, ona çay yap buna bilmem ne yap deyip beni çileden çıkarıyor. Genede sesimi çıkarmam onlara karşı. Kaynanam bile kızar kendi kızına. Eşimde onunla olunca çok sinirlendiğimin farkında. Haftaiçi çalışıyorum, bir haftasonum var. Bir haftasonu yazlığa gidiyoruz, bir haftasonu evde kalıp ev işlerini hallediyorum. Bugünde kocam arayıp o zaman haftaya gitmeyelim ama bu cumartesi akşamı gidelim, pazar geri gelelim diyor. Cumartesi benim ailemi kendisi yemeğe çağırdı hatta anneme yemek siparişi bile verdi. Anne sen karides güveç yaparmısın diye. Şimdide Cumartesi onlar erken gelsinler gecede biz yazlığa gidelim diyor. Anlayamıyorum...
Arkadaşlar,
Arkadaşlar genel cevap vereyim. Kardeşim +20 ama yazlığa gelmek istemiyor. Ailemde siz buradasınız gözkulak olursunuz diyor. Kayınvalidemle bir problemim yok ama görümcem için aynı şeyi söyleyemem. Her gittiğimde kaynanam bana hiç dokunmaz. Ben ne istersem onu yaparız ama görümcem 2 çocuğuyla ve kocasıyla gelir onu yap, bunu yap, kocama yemek hazırla, ona çay yap buna bilmem ne yap deyip beni çileden çıkarıyor. Genede sesimi çıkarmam onlara karşı. Kaynanam bile kızar kendi kızına. Eşimde onunla olunca çok sinirlendiğimin farkında. Haftaiçi çalışıyorum, bir haftasonum var. Bir haftasonu yazlığa gidiyoruz, bir haftasonu evde kalıp ev işlerini hallediyorum. Bugünde kocam arayıp o zaman haftaya gitmeyelim ama bu cumartesi akşamı gidelim, pazar geri gelelim diyor. Cumartesi benim ailemi kendisi yemeğe çağırdı hatta anneme yemek siparişi bile verdi. Anne sen karides güveç yaparmısın diye. Şimdide Cumartesi onlar erken gelsinler gecede biz yazlığa gidelim diyor. Anlayamıyorum...[/QUO
Ne alaka canım kusura bakmada ne hakla sana kocasının yemeğini hazırlatır ya da sana emirler yağdırabilirklava: Bak kayınvaliden bile karışmıyormuş tavrını koy sen hizmetçisimisin onun hadi kayınvalide anne gibidir hürmet gereği de ona ne oluyor. Ben o kısma sinir oldum diğer arkadaşların gözünden kaçtı sanırım. Tavrını koy az yesin kendine hizmetçi tutsun oh ne ala memleket :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?