Mutsuz oluyormu...

öfff eşinde çok anlayışsız yani,lmaz:

her istediği olmayınca hemen mutsuzmu olacak:mymeka:

olursada olsun ,:dilcikar:

sende çalışıyorsun 1 hafta sonun var ondada orda geçirmek istemiyorsan geçirmezsin,zorundada değilsin ayda yılda bir tamamda her hafta sonu gitmemmi gerekiyor yaniklava:

eşinede söyle oraya gidince ben mutsuz oluyorum de,evimde rahat ediyorum her haftasonu ne işim var çok istiyorsan sen git canım de sende kardeşinle kalırsın

hem görümcende haddini bilsinyasakkelime uşakmısın sen ,abla yorgunum kalk kendin yap de:dilcikar::dilcikar:

ay ne kadar ezdiriyorsunuz kendinizi yaa

Son düzenleme:
Kardeşin sonuçta belli bir yaşa gelmiş ama ilk defa yanlız kalacağına göre gözüm geride kalmasın dersen kardeşini de yanında götür sanırım hatrını kırmaz.

Herkes kendi ailesinin gönlünü almaya çalışıyor görünen o ki.

Valla bir benim ailemin gönlünü alalım bir eşimin ailesinin gönlünü alayım derseniz çok bunalırsınız birazda herkesi boşverip kendi istediklerinizi yapın bence.

En büyük sorun bence görümceniz ona bir destur çekmek şart. Kocasına yemek hazırlıyacakmışsınız kendisi neci imiş duvar süsü mü?

konu 2009 haziran ayinda acilmis bence cevap icin cok gec kalinmis nerden geliyor eski konular birden ön sayfaya :)

Son düzenleme:

Esim bana böyle bisey söylediginde ´´Seni mutsuz etmek istemiyorum ama objektif ol bide benim acimdan düsün´´ derim...

sinirlenceğinize ortak bi nokta bulun siz yazlığa gitmeyin kardeşinizin yanına gidio o da ailesine gitsin hem değişiklik olur hem kız kardeşle eskisi gibi olur olmaz mı?
yani bu eşlerin aile ve para konusunda birbirine yapıtığı baskıyı anlamak mumkun deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…