Mutsuzluğum.

sKsEsLsEsBsEsK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1.417
1.237
133
Merhaba arkadaşlar sorunların bundan 3 ay önce başladı iş yerinde sorunlar yaşamaya başlayınca uzun süredir çalıştığım işi bırakma kararı aldım bir ay sonrada eşim iş yerinde tartışmalar yaşadı ve oda ayrıldı gerçi ben durmadım eşimin işten ayrıldığını öğrenir öğrenmez iş bakmaya başladım ve buldumda ama kira günü faturalar geldi derken sıkıntılar başladı eşimin amcası eşime yurt dışında iş teklifi etti eşim bu zamana kadar göze alıp gidemedi ama çok zor durumda kalana kadar ve bugün yola cıktı ve ben evde tekin kayınvalidemi aradı eşim bugün sabah ve benim evde gece kalamadığımı söyledi ve kayınvalidem ben gelemem arada kardeşini yolların diye geciştirdi beni bugün aradığındada anne bende senin düzenini bozmak istemem ama oğlunun gözü arkada kalıyor deyince seninlemi uğraşıcam diye cevap verdi işim evime çok yakın ve başka biyerdede kalamıyorum işe çok erken geliyorum kimin benimle kalmasını istediyse herkes bahane buldu annemlerde bana 6 saat uzaklıkta oturuyor eve geldim ve içimde bir burukluk var kapı çalıcakta eşim gelicekmiş gibi bekliyorum (bir ay kalıcak) ve ben o zamana kadar ne yapıcam :(

Merhaba arkadaşlar sorunların bundan 3 ay önce başladı iş yerinde sorunlar yaşamaya başlayınca uzun süredir çalıştığım işi bırakma kararı aldım bir ay sonrada eşim iş yerinde tartışmalar yaşadı ve oda ayrıldı gerçi ben durmadım eşimin işten ayrıldığını öğrenir öğrenmez iş bakmaya başladım ve buldumda ama kira günü faturalar geldi derken sıkıntılar başladı eşimin amcası eşime yurt dışında iş teklifi etti eşim bu zamana kadar göze alıp gidemedi ama çok zor durumda kalana kadar ve bugün yola cıktı ve ben evde tekin kayınvalidemi aradı eşim bugün sabah ve benim evde gece kalamadığımı söyledi ve kayınvalidem ben gelemem arada kardeşini yolların diye geciştirdi beni bugün aradığındada anne bende senin düzenini bozmak istemem ama oğlunun gözü arkada kalıyor deyince seninlemi uğraşıcam diye cevap verdi işim evime çok yakın ve başka biyerdede kalamıyorum işe çok erken geliyorum kimin benimle kalmasını istediyse herkes bahane buldu annemlerde bana 6 saat uzaklıkta oturuyor eve geldim ve içimde bir burukluk var kapı çalıcakta eşim gelicekmiş gibi bekliyorum (bir ay kalıcak) ve ben o zamana kadar ne yapıcam :KK43:

yanlız kalmaya alışacaksın yapacak bir şey yok, bunca eşinden ayrı yanlız kalmak zorunda kalan kadın var, onlar nasıl alıştıysa sende alışacaksın, başka bir yolu yok, ayrıca bu en temiz yol

3 yıllık evliyim ve ilk defa evde tek kalıcam ve eşimide gönderirken içi rahat gönderemedim aklım sende napıcaksın geceleri diye gitti napıcam gerçekten mecbur yolladım ama napıcam ben :(

3 yıllık evliyim ve ilk defa evde tek kalıcam ve eşimide gönderirken içi rahat gönderemedim aklım sende napıcaksın geceleri diye gitti napıcam gerçekten mecbur yolladım ama napıcam ben :KK43:

ya canım nolucak, kapa kilitle kapılarını, bi kaç relax çay iç, dualarını oku yat, ilk günler zor olsa da zamanla alışırsın bu kadar gözünde büyütme bence

Bekarken annem bazen abimin yanına kalmaya giderdi( Tayini başka şehirdeydi) Ben 1-2 ay yanlız kalırdım. İlk kez yanlız kaldığımda biraz zorlandım ama sonraki süreçte çok sevdim, tadına doyulmaz yanlız yaşamanın :)

Merhaba arkadaşlar sorunların bundan 3 ay önce başladı iş yerinde sorunlar yaşamaya başlayınca uzun süredir çalıştığım işi bırakma kararı aldım bir ay sonrada eşim iş yerinde tartışmalar yaşadı ve oda ayrıldı gerçi ben durmadım eşimin işten ayrıldığını öğrenir öğrenmez iş bakmaya başladım ve buldumda ama kira günü faturalar geldi derken sıkıntılar başladı eşimin amcası eşime yurt dışında iş teklifi etti eşim bu zamana kadar göze alıp gidemedi ama çok zor durumda kalana kadar ve bugün yola cıktı ve ben evde tekin kayınvalidemi aradı eşim bugün sabah ve benim evde gece kalamadığımı söyledi ve kayınvalidem ben gelemem arada kardeşini yolların diye geciştirdi beni bugün aradığındada anne bende senin düzenini bozmak istemem ama oğlunun gözü arkada kalıyor deyince seninlemi uğraşıcam diye cevap verdi işim evime çok yakın ve başka biyerdede kalamıyorum işe çok erken geliyorum kimin benimle kalmasını istediyse herkes bahane buldu annemlerde bana 6 saat uzaklıkta oturuyor eve geldim ve içimde bir burukluk var kapı çalıcakta eşim gelicekmiş gibi bekliyorum (bir ay kalıcak) ve ben o zamana kadar ne yapıcam :KK43:

Ben yalnız kalamıyor triplerini bir türlü anlayamayacağım. Kimse size bekçilik etmek için düzenini bozmak zorunda değil ki. Alışırsınız bir süre sonra.

Tabiyki öylede zoraki olunca sıkıyor insanın canını sabahtan beri iş bitsede rahat rahat evime gidip içimi döküp ağlasam diye bekliyorum ev sessiz yemek bile yapamadım mutsuz hissediyorum kendimi konuşabileceği kimse yok konuda geçtim daha oraya gidip hat alıcak internetten bana yazıcak çok uzun sürücekmiş gibi off .

7 yaşından beri evde çoğu gün tek kalmış bir insan olarak evli de olsan yanlızlığı sev,şahsen en rahat olduğun şekil bu yani,banyo kapısı açık şarkı söylersin ,yemeğini kafana göre yaparsın vs vs

Olmuyor mutlu olamıyorum eşim yokken en azından ilk gün konuşabilseydim bu kadar sorun olmazdıda şuanda bilmiyorum geçmez eşim olmadan 1 ay :(

Ben kv veya eşimin ailesi ile kalmaktansa
Hatta kendi ailemden birileride olabilir bu
Yalnız kalmayı tercih ederim
Boşver alışırsın
Başkasına minnet etmekten daha kolaydır alışmak

Senin derdin benim hayalim biliyomusun yemek derdin yok demle bi çay biskuviyle iç harika bir pazar kahvaltısı hazırla at balkona kendini o kahvaltı öğlene kadar sursun kv ne karistiriyon hiç sevmem kvleri

Minnet etmek istemezdim kimseye minnet etmek istemediğimi için eşim şuanda orda ama işte kayınvalidem umursamaz sadece bakar ve arkadan konuşur hoşlanmam evet bende kendisinden ama enn azından gelinim oğlumun eşidir diye büyük olarak umursayıp düşünmesini isterdim :(

Olmuyor mutlu olamıyorum eşim yokken en azından ilk gün konuşabilseydim bu kadar sorun olmazdıda şuanda bilmiyorum geçmez eşim olmadan 1 ay :KK43:
Ayy kız delimisin bu kadar kocaci olma sonra kıymetini bilinmez. Kendine güven sen kimseye muhtaç değilsin mahkum da degilsin, ayrıca kV nin o sözünü kafanın bi köşesinde tut unutma, bigün mutlaka lazım olur

Kuzenlerin yokmu kiz kiza pijama partileri zamanla alisacagina inaniyorum ilk dfs uzun yanliz kalmak zordur eminim bir yandan özlemde var esinde gelince cooooook güzel günlere diliyorummmmm

Amin inşallah kuzenlerinin hepsi erkek maalesef en büyük kız benim aralarında diğerlerinde küçük ve bazıları birazcık yaramaz gezmeyi seviyor ben işe gidince evde durucaklarını tahmin etmiyorum

Back
X