Merhaba 3 yildir evliyim. Evlendiğimden beri çok değiştim. Esimi çok seviyorum ama çok sıkıntılar çektik. Çok borc odedik hala daha ödüyoruz. Sahip olduğumuz herseyi sattık. Evlendigimden beri kendime hicbirsey alamadım fırsatım olmadi. Tatil balayi bile yapmadık ilk başlarda Çocuk istemedik Borcumuz azalsın sonra dedik. Tüm gun evde sadece iş konuşuyoruz sadece para. Artık boğuluyorum. Sonra Çocuk istedik denedik uzun süre olmadı. Sonra hamile kaldım. Hayatımızda renk geldi. Sonra ikiz olduğunu öğrendik. Bir yandan düşünüyoruz bu kadar geçim sıkıntısının içinde iki çocuk nasıl olur diye. Bi yandan ağzımız kulaklarımızda evde sadece bu iki mucizeyi konuşuyoruz.. 4. Ayımda düşük yaptim. Hiç ağlamadım hiç kimseyle konuşmadım dertlesmedim hep içime attım. Eşim çok yıkıldı. Zor toparladı. Sonra sil bastan eski rutinimjze geri döndük. Ben kendimi sadece temizliğe verdim. Hergun bir yeri temizledim canım cikarcasina. Düşük yaptığımdan bu yana 6 ay oldu ama ben hala tekizlikle kafayı bozdum. Eşimde bu durumdan şikayetçi. Napacagimj bilmiyorum fikir verirseniz sevinirim
.
.