Babami kisa süre önce kaybettik.Annem hala depresyonda birde bu aciya katlanamaz.Cok severek evlendik Göya tek üzelen benim ama..Cogu zaman tek kalemde silmeyi o kadar istiyorum ki. Normalde iyi ama bi lafla herseyi bitiyor icindeki aşkida.Ayrıl neyi bekliyorsunuz
Babami kisa süre önce kaybettik.Annem hala depresyonda birde bu aciya katlanamaz.Cok severek evlendik Göya tek üzelen benim ama..Cogu zaman tek kalemde silmeyi o kadar istiyorum ki. Normalde iyi ama bi lafla herseyi bitiyor icindeki aşkida.
Evet kesinlikle..Hic bisekilde ne manevi ne maddi yanimda yoklar.Ama olmayan insanlar icin benm fedakarliklarim hice sayılıyor bala kesiyor.Bilmis ailesi.Bide sunu almayin pahali.Bende para mi veriyor karışıyor ki diyince annem nolacak desin diyo. Gene bildigimizi okuruz diyo.Ihtiyacin oldugu anda yaninda olmayan koca tarafi ailesi maalesef ihtiyacin olmadigi anda(dugunun olunca, esyan dosenince,borcun bitince,tatile cikarken,hamile olunca,lohusaliginda,bebek bakarken,bayramda seyranda,memleket ziyaretlerinde,aramadiginda sormadiginda,mesafe koymak isteginde.....) burnunun dibinde bitiverecekler. Haber ola!
Annem zerre umursamiyor onlari çünkü babama aşırı üzülüyor.Ben hayatimda böyle insanlar gormedim.Icine girince anladim.Ama hepsi çok bilmişler lafa gelince. Ona müsade etmem ki .Ama ailesi yoku bellemis bunun maasina güvenip yapar diyerekten bide benim...Peki ama o seni yakında kapı dışarı eder. Elinden altınları ve paraları aldıktan sonra tabi. Sen böyle devam et hem annen onların yanınızda olmamasına üzülmüyor ayrılmanamı üzülcek
Katlanır merak etme, bahane bulma boşuna.Babami kisa süre önce kaybettik.Annem hala depresyonda birde bu aciya katlanamaz.Cok severek evlendik Göya tek üzelen benim ama..Cogu zaman tek kalemde silmeyi o kadar istiyorum ki. Normalde iyi ama bi lafla herseyi bitiyor icindeki aşkida.
Bi kere dedim bana ayril bende. Dedi. Tamam ayrilcam dedim.Git ver mahkemeye atıcam o imzayi seve seve dedim.vermeyen serf. Dedi yapamadi..beni en ufak seyde ayrilirla tehdit ediyo bende laflari yapistirinca dayanamiyor.Altta kalmıyorum asla ama yoruldum...
Annem zerre umursamiyor onlari çünkü babama aşırı üzülüyor.Ben hayatimda böyle insanlar gormedim.Icine girince anladim.Ama hepsi çok bilmişler lafa gelince. Ona müsade etmem ki .Ama ailesi yoku bellemis bunun maasina güvenip yapar diyerekten bide benim...
Bende inancimi kaybettim yoruldum cunkuçünkü idareci degilim idare edemiyorum...Ailesi icin benimle kötü oluyor sonra yalvariyor.Katlanır merak etme, bahane bulma boşuna.
İlerde çocukla boşansan daha mı mutlu olacak annen?
Gidip evliliğin iptalini isteyin. Uygun değilsiniz hiçbir açıdan, tünelin sonu karanlık
Bi kere dedim bana ayril bende. Dedi. Tamam ayrilcam dedim.Git ver mahkemeye atıcam o imzayi seve seve dedim.vermeyen serf. Dedi yapamadi..beni en ufak seyde ayrilirla tehdit ediyo bende laflari yapistirinca dayanamiyor.Altta kalmıyorum asla ama yoruldum...
Aynen tatlim. Parasini vermedigi seyin bile parasina karisirlar. En guzel ornegi bulmussun iste sen. Evlenmeye kararliysan eger bunlarla mesafeli ol. Benim gibi affedip insanlik yapip insanliktan cikma sonra.Evet kesinlikle..Hic bisekilde ne manevi ne maddi yanimda yoklar.Ama olmayan insanlar icin benm fedakarliklarim hice sayılıyor bala kesiyor.Bilmis ailesi.Bide sunu almayin pahali.Bende para mi veriyor karışıyor ki diyince annem nolacak desin diyo. Gene bildigimizi okuruz diyo.
Hayir böyle değildi.Son zamanlrda is stresinden düğün stresinden ne desem bana sarıyor. Boyle olsa katlanirmiyom çoğu kez ben ayrildim.Yalvar yakar döndü. Ayrılalom dedginde tabikide yalvarmadim reste rest git ver seve seve atacam o imzayi dedim.Veremedi.. Ama yaninda bulunmayan ailesi icin beni harcamasi bana koyan..Damızlık inek bu sagiyorlar acitaraktan kendini .Bende dillendirince suçlu oluyorum.Tek baglayn sevgi ama onuda bitiyor.Biz bu ask icin yillarimizi verdik. Uzaktan yan yana olmadan yürüttük simdi yanmda olacak ailesi limon.Sen nişanlıyken nasıldı?
Mutlaka böyleydi muhtemelen,neden evlendin?
Bile bile lades dedin onu anladım.
Seni bu adama böyle muhtaç yapan ne?Adam ayrılalım istersen dediğinde,susup kalman neden?
Bugün böyle ağlarken,düğünden sonra seni el üstünde mi tutacak sanıyorsun?
Onun ayrılık tehditlerine susarak,bu oyunu kaybettin.Şimdi ipler elinde.
Yukarıdaki sorulara cevap verdiğinde,,nasıl bir ilişkinin içinde olduğunu göreceksin
O nereye çekerse,sen oraya artık.
Güçlü ve dik bir kadın ol diyeceğim amaa ayrılık korkusundan bunu da yapamazsın.
Kolay gelsin sana.
Haklisiniz.Ben hepsini yazdim.Bunlarin.Hic para olaylarinda yoklar ama akil vermede sinir yokAynen tatlim. Parasini vermedigi seyin bile parasina karisirlar. En guzel ornegi bulmussun iste sen. Evlenmeye kararliysan eger bunlarla mesafeli ol. Benim gibi affedip insanlik yapip insanliktan cikma sonra.
Sevgisinee. Benm icin bende onun icin isimizden dolayi bu aşkı 3 yil uzaktan uzağa yaşadık. Yasamya calistik .Emek verdik.Simdi ben sirf bu bilmis ailesi icin acaba mi demek istemiyorum. Elestirmemi istemiyor, cunku anlatinca onlarla kötü olurum diyo benmle kotu olmayı göze aliyor ailem.Alltan al diyo .Hakediyolar mi ki etseler alirim zaten .Eyvallah etmiyorum diye bunlar bideEe umursamıyor ise sende zorlama ayrıl adamın ne sevgisi ne saygısı var. Neye dayanarak evlenceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?