Mutsuzluk göbek adım bebişim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
Esimden yüzüm güler sandım.(düğün olmadı ,nikahlıyız daha) SADECE sanmışım.Uzak sehirlerdeyiz, gelmesine 1 ay kaldi.
Arkadaşlari için ölüyor.Ben bişey dediğimde sürekli laf sokup, hayati zindan ediyormusum.En basit örn
;annesi gelin görmeye gelmedi ,bayramda ,arama gafletinde bulunmadı ,bizi ben aradim.Her aradigimda ya tarlada ya işi var.Örf adet hic biri yok.Su zamana kadar ,adam akıllı bir çöp görmedim .Parasi yokmuş bahane diger oğlunu evlendirdi .Bana Altın bile takmadi.Yine laf etmedim.Bu bayramda da gelir diye bekliyordum.Bayramlaşmaya bizde kız tarafina gelinir ,damadin ailesi ,ablalari abisi ,annesi.Orali değil sirf altın takarim diye ..Hiç hal hatir da yok bende, bizim aileyi saymayişlarina ablarine abisini, sinir olup diyince bala kesiyor. Yengesi 1 kere bile evine davet etmedi.NIkahim oldu,hayırlı olsun bile demedi.Babam yogun bakimda yatti aramadi,l..Lafa geldi mi ;Benim anneme laf edemezsin karalayamazsin vs vs.Sinirlenince herşey diyor, hakaret özellikle.Telfon kapama huylari var bide.Ben hic gelin gibi hissetmedim babam hastalandı ,ne aradilar ne sordular , babam vefat etti ne geldi o mikrop ablalari ne bişey. Annesi her zaman geldi ama uzak duruyorlar.Bunu. beni uzmesi her lafi demesi bende bi laf diyince kıyamet ,koparmasi olmuyo bu iş ayrilalim.Hayatimi zindan ediyorsun demesi bana hic hakvermiyor.Ailesi ne ölü ne diri biliyor,ne örf adet ben asil kendime diyorum napmisim.Diger gelinine yapiyor,,, annesi biraz fettan diye benim annem alsa karismaz ama bunlar afedersinz salağa yatip orali olmuyor, bu da beni aşırı yipratiyor surekli kavga ne desem batiyormus ,uzerine gidyormusum mutlu etmiyormusum düğüne 1 ay kaldi idare edemiyorum , dayanamiyorum ,ve düğünde biz yapıyoruz ikimiz kimsenin umrunda değil naptiniz diyen ykk çünkü

Ihtiyacin oldugu anda yaninda olmayan koca tarafi ailesi maalesef ihtiyacin olmadigi anda(dugunun olunca, esyan dosenince,borcun bitince,tatile cikarken,hamile olunca,lohusaliginda,bebek bakarken,bayramda seyranda,memleket ziyaretlerinde,aramadiginda sormadiginda,mesafe koymak isteginde.....) burnunun dibinde bitiverecekler. Haber ola!

Ayrıl neyi bekliyorsunuz
Babami kisa süre önce kaybettik.Annem hala depresyonda birde bu aciya katlanamaz.Cok severek evlendik Göya tek üzelen benim ama..Cogu zaman tek kalemde silmeyi o kadar istiyorum ki. Normalde iyi ama bi lafla herseyi bitiyor icindeki aşkida.

Peki ama o seni yakında kapı dışarı eder. Elinden altınları ve paraları aldıktan sonra tabi. Sen böyle devam et hem annen onların yanınızda olmamasına üzülmüyor ayrılmanamı üzülcek

Evet kesinlikle..Hic bisekilde ne manevi ne maddi yanimda yoklar.Ama olmayan insanlar icin benm fedakarliklarim hice sayılıyor bala kesiyor.Bilmis ailesi.Bide sunu almayin pahali.Bende para mi veriyor karışıyor ki diyince annem nolacak desin diyo. Gene bildigimizi okuruz diyo.

Peki ama o seni yakında kapı dışarı eder. Elinden altınları ve paraları aldıktan sonra tabi. Sen böyle devam et hem annen onların yanınızda olmamasına üzülmüyor ayrılmanamı üzülcek
Annem zerre umursamiyor onlari çünkü babama aşırı üzülüyor.Ben hayatimda böyle insanlar gormedim.Icine girince anladim.Ama hepsi çok bilmişler lafa gelince. Ona müsade etmem ki .Ama ailesi yoku bellemis bunun maasina güvenip yapar diyerekten bide benim...

Katlanır merak etme, bahane bulma boşuna.
İlerde çocukla boşansan daha mı mutlu olacak annen?
Gidip evliliğin iptalini isteyin. Uygun değilsiniz hiçbir açıdan, tünelin sonu karanlık

Bi kere dedim bana ayril bende. Dedi. Tamam ayrilcam dedim.Git ver mahkemeye atıcam o imzayi seve seve dedim.vermeyen serf. Dedi yapamadi..beni en ufak seyde ayrilirla tehdit ediyo bende laflari yapistirinca dayanamiyor.Altta kalmıyorum asla ama yoruldum...

Ee umursamıyor ise sende zorlama ayrıl adamın ne sevgisi ne saygısı var. Neye dayanarak evlenceksiniz?

Katlanır merak etme, bahane bulma boşuna.
İlerde çocukla boşansan daha mı mutlu olacak annen?
Gidip evliliğin iptalini isteyin. Uygun değilsiniz hiçbir açıdan, tünelin sonu karanlık
Bende inancimi kaybettim yoruldum cunkuçünkü idareci degilim idare edemiyorum...Ailesi icin benimle kötü oluyor sonra yalvariyor.

Sen nişanlıyken nasıldı?

Mutlaka böyleydi muhtemelen,neden evlendin?

Bile bile lades dedin onu anladım.

Seni bu adama böyle muhtaç yapan ne?Adam ayrılalım istersen dediğinde,susup kalman neden?

Bugün böyle ağlarken,düğünden sonra seni el üstünde mi tutacak sanıyorsun?

Onun ayrılık tehditlerine susarak,bu oyunu kaybettin.Şimdi ipler elinde.

Yukarıdaki sorulara cevap verdiğinde,,nasıl bir ilişkinin içinde olduğunu göreceksin

O nereye çekerse,sen oraya artık.

Güçlü ve dik bir kadın ol diyeceğim amaa ayrılık korkusundan bunu da yapamazsın.

Kolay gelsin sana.

Mutsuzluktansa, bekarlık daha iyi . .

Aynen tatlim. Parasini vermedigi seyin bile parasina karisirlar. En guzel ornegi bulmussun iste sen. Evlenmeye kararliysan eger bunlarla mesafeli ol. Benim gibi affedip insanlik yapip insanliktan cikma sonra.

Hayir böyle değildi.Son zamanlrda is stresinden düğün stresinden ne desem bana sarıyor. Boyle olsa katlanirmiyom çoğu kez ben ayrildim.Yalvar yakar döndü. Ayrılalom dedginde tabikide yalvarmadim reste rest git ver seve seve atacam o imzayi dedim.Veremedi.. Ama yaninda bulunmayan ailesi icin beni harcamasi bana koyan..Damızlık inek bu sagiyorlar acitaraktan kendini .Bende dillendirince suçlu oluyorum.Tek baglayn sevgi ama onuda bitiyor.Biz bu ask icin yillarimizi verdik. Uzaktan yan yana olmadan yürüttük simdi yanmda olacak ailesi limon.

Aynen tatlim. Parasini vermedigi seyin bile parasina karisirlar. En guzel ornegi bulmussun iste sen. Evlenmeye kararliysan eger bunlarla mesafeli ol. Benim gibi affedip insanlik yapip insanliktan cikma sonra.
Haklisiniz.Ben hepsini yazdim.Bunlarin.Hic para olaylarinda yoklar ama akil vermede sinir yok

Ee umursamıyor ise sende zorlama ayrıl adamın ne sevgisi ne saygısı var. Neye dayanarak evlenceksiniz?
Sevgisinee. Benm icin bende onun icin isimizden dolayi bu aşkı 3 yil uzaktan uzağa yaşadık. Yasamya calistik .Emek verdik.Simdi ben sirf bu bilmis ailesi icin acaba mi demek istemiyorum. Elestirmemi istemiyor, cunku anlatinca onlarla kötü olurum diyo benmle kotu olmayı göze aliyor ailem.Alltan al diyo .Hakediyolar mi ki etseler alirim zaten .Eyvallah etmiyorum diye bunlar bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…