- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
Esimden yüzüm güler sandım.(düğün olmadı ,nikahlıyız daha) SADECE sanmışım.Uzak sehirlerdeyiz, gelmesine 1 ay kaldi.
Arkadaşlari için ölüyor.Ben bişey dediğimde sürekli laf sokup, hayati zindan ediyormusum.En basit örn
;annesi gelin görmeye gelmedi ,bayramda ,arama gafletinde bulunmadı ,bizi ben aradim.Her aradigimda ya tarlada ya işi var.Örf adet hic biri yok.Su zamana kadar ,adam akıllı bir çöp görmedim .Parasi yokmuş bahane diger oğlunu evlendirdi .Bana Altın bile takmadi.Yine laf etmedim.Bu bayramda da gelir diye bekliyordum.Bayramlaşmaya bizde kız tarafina gelinir ,damadin ailesi ,ablalari abisi ,annesi.Orali değil sirf altın takarim diye ..Hiç hal hatir da yok bende, bizim aileyi saymayişlarina ablarine abisini, sinir olup diyince bala kesiyor. Yengesi 1 kere bile evine davet etmedi.NIkahim oldu,hayırlı olsun bile demedi.Babam yogun bakimda yatti aramadi,l..Lafa geldi mi ;Benim anneme laf edemezsin karalayamazsin vs vs.Sinirlenince herşey diyor, hakaret özellikle.Telfon kapama huylari var bide.Ben hic gelin gibi hissetmedim babam hastalandı ,ne aradilar ne sordular , babam vefat etti ne geldi o mikrop ablalari ne bişey. Annesi her zaman geldi ama uzak duruyorlar.Bunu. beni uzmesi her lafi demesi bende bi laf diyince kıyamet ,koparmasi olmuyo bu iş ayrilalim.Hayatimi zindan ediyorsun demesi bana hic hakvermiyor.Ailesi ne ölü ne diri biliyor,ne örf adet ben asil kendime diyorum napmisim.Diger gelinine yapiyor,,, annesi biraz fettan diye benim annem alsa karismaz ama bunlar afedersinz salağa yatip orali olmuyor, bu da beni aşırı yipratiyor surekli kavga ne desem batiyormus ,uzerine gidyormusum mutlu etmiyormusum düğüne 1 ay kaldi idare edemiyorum , dayanamiyorum ,ve düğünde biz yapıyoruz ikimiz kimsenin umrunda değil naptiniz diyen ykk çünkü
Gercek miiiAllah aşkına ayrıl
az da olsa benzeri başımda
boşanıyorum
Allah razi olsunn..Evet öyle. ..Ayenn..Allah babanıza rahmet eylesin.
Eminim ki kızının mutsuz olmasını istemezdi. O yüzden hayatını zindan etme. Seni tutan bir şey yok sonuçta daha düğün bile olmamış.
Bol dua et hakkında hayırlısı olur insallah..
Sevgisinee. Benm icin bende onun icin isimizden dolayi bu aşkı 3 yil uzaktan uzağa yaşadık. Yasamya calistik .Emek verdik.Simdi ben sirf bu bilmis ailesi icin acaba mi demek istemiyorum. Elestirmemi istemiyor, cunku anlatinca onlarla kötü olurum diyo benmle kotu olmayı göze aliyor ailem.Alltan al diyo .Hakediyolar mi ki etseler alirim zaten .Eyvallah etmiyorum diye bunlar bide
Allah aşkına ayrıl
az da olsa benzeri başımda
boşanıyorum
düğünü ertele en azındanGercek miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?