Mutsuzluk göbek adım bebişim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Annen evlendiğinde mutsuz olduğum görünce her gün o acıya dayanacak mı? Emin ol annen iyi yaptın der sana birşey söyle miyor kadın.

Ne zorunuz var boyle bir aileye girmeye çalışıyorsunuz?

Es adayi sorun, aile sorun..

Ayril bitsin nedir yani? Boyle insanlarla ömür gecer mi? Duzelir mi saniyorsunuz?

Kendi kendinizi mutsuz ediyorsunuz...

Saliverin gitsin...

Allah babanıza rahmet eylesin.
Eminim ki kızının mutsuz olmasını istemezdi. O yüzden hayatını zindan etme. Seni tutan bir şey yok sonuçta daha düğün bile olmamış.
Bol dua et hakkında hayırlısı olur insallah..

Allah razi olsunn..Evet öyle. ..Ayenn..

Neyse canım hayırlısı olsun. Ama ilerde ne demek istediğimi anlayacaksınız ama geç olacak. Umarım ben yanılırım

Nikah olduğu için gidemezsin nasılsa diye böyle yapıyor erkek kafası işte! Resti çek bosaniyorum düğün falan istemiyorum de seni ne kadar sevdiğini anlarsın tavırlarına gore.. ama bence yol yakınken ayrıl evlenince hicbisey düzelmeyecek daha da kötü olacak eminim.

Yakmayın başınızı...
Size şuanda böyle davranan adam aynı evin içine girince daha beterini yaşatır.
Pişman olmaktansa dönün, yol hâlâ yakın.
O güvendiğiniz sevgi de biter, çünkü daha şimdiden yıpranmışsınız.
Ailesini, eşimin ailesine benzettim.
Ne maddi ne manevi yanımızda olmayan, gelenek görenek, en önemlisi görgü ve insanlık bilmeyen insanlardır benimkiler de... Ama eşim eksikliklerini iyi kapattı, hiç sorun yaşamıyoruz.
Sizin eşinizde iş yok malesef, malesef...
Bir genç kızın daha yanlış evlilik yapmaması için dil döktüm şuan, kendi çapımda elbette...
Hayırlısı olsun

canım böyle durumlarda birşey yazmam genelde ama baban yoğun bakımdayken nişanlın ne yaptıysa ve öldüğünde (başın sağolsun rabbim sizlere iyi günler göstersin) evlenince onun aynısı ya da (bür süre sonra elinin altında sanmadan ya da bıkkınlıktan) bir tık altını düşün... daha sağlam kısmetlerini değerlendir ve ne yap et kendi paranı kazan bilmiyorum durumunu amam hayatını kontrol altına al yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…