Mutsuzluk yorgunluk getiriyormuş

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
son konumu bilenler vardır etkinlik yüzünden eşim küstü bana..
İster istemez kafama takıyorum aynı evin içinde bir kelime etmeden takılıyoruz. Dünden beri yemekte yapmıyorum şimdi de dışardan söyledim kızımla kendime.
o kadar mutsuzum ki suçsuz yere böyle davranıyor, sabah mutsuz uyanıyorum hep gerginim kızıma yansıtmaktan korkuyorum.
ne yapabilir bana bir akıl verin😓

Konunuzu bilmiyorum ama normal insanlar boyle durumlarda konusur. Dusunmez misiniz? Hos kusen adamla da ne konusulursa artik :)

son konumu bilenler vardır etkinlik yüzünden eşim küstü bana..
İster istemez kafama takıyorum aynı evin içinde bir kelime etmeden takılıyoruz. Dünden beri yemekte yapmıyorum şimdi de dışardan söyledim kızımla kendime.
o kadar mutsuzum ki suçsuz yere böyle davranıyor, sabah mutsuz uyanıyorum hep gerginim kızıma yansıtmaktan korkuyorum.
ne yapabilir bana bir akıl verin😓
Allah aşkına üzüldüğünüze değmez ya. Canınız ne istiyorsa onu yapın. Ne seviyorsanız onu yiyin için dizi izleyin artık modunuzu ne yükseltecekse. Kızınızla kocanızın önüne de oyuncakları dökün beraber oynasınlar iki bebe.

Konunuzu hatirliyorum. Eşinizin davranışları çok itici. Ben olsam tınlamazdım. Küsmenin de bir adabı vardır yahu. Hiç olmazsa mantıklı bir sebebi vardır yani !

Konuşmaya çalışıyorum cevap vermiyor
Bende kesti iletişimi 😓
Sizin kesmeniz lazımdı en oysa ki.

Çocuğunuzla yaptığınız etkinliğe müfettiş gibi burnunu sokan "muhteşem" baba.

Öncesinde farklı şeyler yaşadınız mi bilmiyorum ama bu kadarcik şey de mutsuzluğa yorgunluğa düşmeyin. Ciddi bir sıkıntı yaşasaniz ne olur kim bilir.

kusen insana ne yapacaksiniz ki,
bir de cocuk sahibi koca adam.

ben yerinizde olsam konusmaya zorlayacak seyler yaparim inadina ters ters,
illa insan gibi konusarak problemlerini cozmeyi ogrenecek.

Vallaha biri bana toksik davransa kendimi öyle bir geri cekerim ki felegi sasar. Üstüne kesinlikle kendimi üzmem. En iyi yemekler ve tatlilar masaya gelir. Cocuguma oyuncak alirim (pedagojik olmayan bol plastikli:lülülü:). Küsmekle terbiye edebilecegini düsünen erkek sadece yokluguna alistirdiginin farkinda degil.

kusen insana ne yapacaksiniz ki,
bir de cocuk sahibi koca adam.

ben yerinizde olsam konusmaya zorlayacak seyler yaparim inadina ters ters,
illa insan gibi konusarak problemlerini cozmeyi ogrenecek.
Ben okul yıllarımda bana küsenin durmadan yüzüne bakıyordum dakikalarca 😂😂 sonunda dayanamayıp rahatsız olup kendi konuşuyordu )) çok gıcıktım evet ama işe yarıyordı.

Allah'ım böyle kocam olsa aylarca konuşmasa umrumda olmaz.. etkinlik yaptırmadın diye eşemi kusulur ? eşinizin zeka yaşı kızınızla yaşıt sanırım..

O sizi umursamıyorsa siz de onu umursamayın. Koskoca adam küsmek yerine güzelce konuşmayı deneyebilirdi. Erkeklerin böyle küsmesi bana çok itici geliyor. Kendisi olgunlaşana kadar kızınızla beraber keyfinize bakın bence.

Back
X