Mutsuzluk

Lisedeyken ben de sevmezdim okulu. O yılları çok arayacağım bana da söylenirdi ama nedeni hiç anlatılmadı. Bugün o yılları değil ama üniversite yıllarımı deli gibi özlüyorum.

İmkanı olan , imkan tanınan herkes okumalı. Ya bir meslek sahibi olursunuz, ya da bir bakış açısı hayata dair.

Mutluluk oturduğun yerde emin ol gelmeyecektir. Kendini sevmelisin, araştırmalısın , destek almalısın.

Hayatında bir amacın olduğunda mutlu da olacaksın. Ama hayatta her şeyin bir bedeli var, meslek sahibi olmanın da.
Üniversiteyi veya liseyi mutluluk aracı olarak görme hayat amacına bir araç olarak gör.

Sevgiler, kendini ihmal etme.

Cok tesekkur ederim

Anneler yakıştıramaz hastalığı hele ki psikolojik hastalıklar delirmeden doktora gidilmez mantıgında yaşıyoruz malesef .Ama ruh sağlığı da beden sağlığı kadar öenmli hatta ruh sağlığın iyi değilse bedenen de yeniliyorsun tamamen kafada bitiyor her şey senn kendini nasıl gördüğünle alakalı bu görüşü değiştirmek için de bir psikoloğ ya da psikiyatri şart. Annene söyleme numara al hastaneden git gerekirse canım nereye gidiyor diye seni mi takip edecekler çantanda ilaç mı arayacaklar sen düzelince eminim iyi gitmişsin diyecekler. Bütün yaşadıklarının tek çözümü bir doktor buna inanmalısın ve yardım almalısın. Bırak hasta olup olmadığına annen değil uzmanlar karar versin bu şansı kendine ver. Eminim en paspal halinle bile acayip rahat ve özgüven aşılamış olucaksın :)

Yorumunuz icin tesekkurler.. gidip gitmemekte kararsizdim ama su an cesaretlendim biraz randevu alacagim simdi cok tesekkurler

Yorumunuz icin tesekkurler.. gidip gitmemekte kararsizdim ama su an cesaretlendim biraz randevu alacagim simdi cok tesekkurler
Bence de almalısın .Ayrıca konunda kendini çok güzel ifade etmişsin detay verdiğin halde tekrara girmemişsin tebrik ederim söylemeden geçemedim. Daha çok gençsin şimdi değil ne zaman güveneceksin kendine.

Anneniz doğru söylemiş.öğrenciyken tek göreviniz ders çalışmakken okullar bittiğinizde omzunuza hayatın yükleri binecek ve tek görevinizin ders çalışmak olduğu bu günleri çok özleyeceksiniz.kendinize yeni arkadaşlar edinmeyi deneyin.onlarla okul dışında da vakit geçirin.bu sefer de okul bitmesin istersiniz.bunlar en güzel yıllarınız.sonra çok özlersinizde elinize geçmez :KK50:

Back
X