mutsuzlukk

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
Kizlar yaa ben 8 aylik evliyim suan evdeyim calismiyorum calisiyordum ama bazi sebeplerden dolayi ayrildim bulundgum sehir cokca is imkani olan biyer deil.. neyse bebek istyoruz bebek yok. daha allah ne zman verir bilmiyorum. is istyorum is yok daha dogrusu duzgun bi is yok hadi diyorum bebek konusunu takma kafana stresten dha zorlasir dyorum bi is bulsam girsem dusunmesem iyi dyorum ama işte yok.evde cok skldim artik ufak tefek dertleri aksama kadar dusun dur kafani dagitacak bisey yok benim gbi olanlr varmi aranizda telefondan yaziyorum noktalamaya dikkat edemedim kusura bakmayin..

yalnız konu acanlar önce noktalama konusunda bi açıklama yapmak zorunda kalıyor artık :D
hazırlanacağınız bi sınav falan yokmu kpss falan?

Kendini mutlu edecek , geliştirecek aktiviteler bulmaya çalışabilirsin . Olmaz umarım ama inan ilerde bu rahatlığını mumla arayabilirsin .

Eğer bu denli depresyonun eşiğindeysen, bence o "daha doğrusu düzgün iş yok" ifadesini bi geçicen bacım. Evden çıkıp kuruntulardan kurtulmak için düzgün olmasa da idareten bir işe gir bence, sonrası sonra gelir gene.

yalnız konu acanlar önce noktalama konusunda bi açıklama yapmak zorunda kalıyor artık :D
hazırlanacağınız bi sınav falan yokmu kpss falan?
Yok canim yaa sinav v.s. yok malesef uni. Mezunuyum tek basima oturpta sibava calisasi gelmez insanin yaa orgu oruyorum aksama kadar bi temuzlik yemek snra kadnlar klubu orgu televizyon puff

Kendini mutlu edecek , geliştirecek aktiviteler bulmaya çalışabilirDG isin . Olmaz umarım ama inan ilerde bu rahatlığını mumla arayabilirsin .
Bi bebisim olsunda ins. Ariyem kuzum rahatt olmakta insani bunalima sokuyor insanoglu deilmiyiz cnm ama almak istedgim seyler var esim maasi zor gecindiriyor evi ins. Bi is blurum

Eğer bu denli depresyonun eşiücret ysen, bence o "daha doğrusu düzgün iş yok" ifadesini bi geçicen bacım. Evden çıkıp kuruntulardan kurtulmak için düzgün olmasa da idareten bir işe gir bence, sonrası sonra gelir gene.
Hayir oyle deil iste benim okudugum bi meslek var o meslegi isi cok ama adam asgari ucreyle 12 saat calistrmak istyor boyle bi ise gremem cikis saatim duzgun olmali eve gelip esime yemek yapabilmeliyim evimin isini aksatmamaliyim bi is var bekledgim yani istedgim gbi maasi duzgun saatleri duzgun canim orayi bekliyorm ama hbr yok

Yok canim yaa sinav v.s. yok malesef uni. Mezunuyum tek basima oturpta sibava calisasi gelmez insanin yaa orgu oruyorum aksama kadar bi temuzlik yemek snra kadnlar klubu orgu televizyon puff
Niye tek başına oturup sınava hazırlanmayasın bir yerden başlayın ki uni.mezunusuymussunuz bir de

Bi bebisim olsunda ins. Ariyem kuzum rahatt olmakta insani bunalima sokuyor insanoglu deilmiyiz cnm ama almak istedgim seyler var esim maasi zor gecindiriyor evi ins. Bi is blurum
İnşallah hayırlısıyla olur bebeğiniz .
Mesela cv ne artı kazandıracak birşeyler yapmaya çalışsan , yabancı dil vb . gibi . Hazır boş vaktin de fazlasıyla varken .

İnşallah hayırlısıyla olur bebeğiniz .
Meseyaptiriyoruz tı kazandıracak birşeyler yapmaya çalışsan , yabancı dil vb . gibi . Hazır boş vaktin de fazlasıyla varken .
Canim okadar durumumuz yok yani esimin aldgi para ev kirasi yeme icme inan bze yetmiyor ev yaptiryoruz zaten bende calsip istedgim gbi yaptrmak istyorum ama maleswf

Niye tek başına oturup sınava hazırlanmayasın bir yerden başlayın ki uni.mezunusuymussunuz bir de
Ne blim cnm zaten matematik benik cok berbat kendinkendime asla ogrenemem yani coook kotu o yuzden kalkismiyorum kpss ye girdik hep ama aonuc kotu

Kizlar yaa ben 8 aylik evliyim suan evdeyim calismiyorum calisiyordum ama bazi sebeplerden dolayi ayrildim bulundgum sehir cokca is imkani olan biyer deil.. neyse bebek istyoruz bebek yok. daha allah ne zman verir bilmiyorum. is istyorum is yok daha dogrusu duzgun bi is yok hadi diyorum bebek konusunu takma kafana stresten dha zorlasir dyorum bi is bulsam girsem dusunmesem iyi dyorum ama işte yok.evde cok skldim artik ufak tefek dertleri aksama kadar dusun dur kafani dagitacak bisey yok benim gbi olanlr varmi aranizda telefondan yaziyorum noktalamaya dikkat edemedim kusura bakmayin..
Yahu isi bebegi ne dusunuyosun daha yeni evlisin kocani dusun sen, guzel sofralar, hos sohbetler, iyi geceler.....

Canim okadar durumumuz yok yani esimin aldgi para ev kirasi yeme icme inan bze yetmiyor ev yaptiryoruz zaten bende calsip istedgim gbi yaptrmak istyorum ama maleswf
Kurs şart değil , az biraz alt yapın varsa internetten araştırıp gayet güzel geliştirebilirsin .

su telefondan girmek ile noktalama yapmamanin/yanlis yazmanin iliskisini halen kurabilmis degilim :KK51:
biz de hep telefondan giriyoruz.. :KK53:

Canim bebek icin cok erken degilmi?Bence isine oncelik ver,evini yaptir bitir .Maddi durumun da duzelir sonra bebek...

Benzer durumdayim 1,5 yilda 3 adet psikolojik rahatsizligim oldu. Ilac kullaniyorum. Ne yap ne et çalış, mutlaka işe gir boşver şimdilik bebegi filan, hem diyorsunki maddi imkanlarimiz sınırlı, beklesin bebek

Madem er gec calismayi dusunuyorsun,calisacagin meslekle alakali,kendini dahada gelistir ki is imkanlarin artsin.ingilizce kursu olur,bilgisayar sertifikasi olur,diksiyon kursu olur,kendini gelistirmis olursun hem,hem secenegin artar hemde zamanin degerlenmis olur.

Back
X