Nede güzel bi tatil!

al benden de o kadar. ergen bir kızın triplerini okuyorum diye düşünüyordum ki "nişanlı "kelimesini okudum. Her neyse. Baban nerde ise onun yanina git. Belli ki büyük birisin.kalmak zorunda degilsindir heralde:bicak:
Ayy burdaki koca karilarin triplerinide okuyoruz sen rahat ol bana sormadan ucak bileti kesti gidis donus biletimi erkene al deyince 300 lira cok daayan diyor napiyim simdi

Ayy sanki Paris'te yasiyosun ne kdr itici konusmalarin var insanları kucumsemek falan burnunuz kaf dağında dikkat edinde o nefret ettiginiz yerde yaşama durumunuz olmasın zora çok kucumsuyosunuz
Kucumsemek degil havasi 40 derece ve ben karadeniz kiziyim burayada katlanmak zorunda degilim!

Kucumsemek degil havasi 40 derece ve ben karadeniz kiziyim burayada katlanmak zorunda degilim!
Ne alaka ya karadeniz kızıyım annenizde mardinliymis bi yaninizda Mardin kizisiniz bence sizin annenizle bı sikintiniz var anlasilan bu kadar annenizin memleketinden nefret ettiginize gore

Emin ol sokaklar bombos :) ayrica onlar aliskin banane onlardan?

oyy benimle mücadele edecek kadar enerjin olduğuna göre dışarıda çıkarsın birşey olmaz..
hayır yani senin için söylüyorum çan çan herşeye bir cevap..
banane ben ist da evimde oturuyorum sanki sana kötülük yapmaya çalışıyormuşum gibi ters ters cevaplar..
bu kadar olumsuzluk zor valla ne gittiğiniz yerde ne gideceğiniz yerde mutlu olabilirsiniz..

Back
X