- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi guclukadin28
Son cümleye kadar taş çatlasa 17 yaşındasınız sandım. Tek ben değilmişim böyle düşünen. Ailenizin gittiği yere gitmek zorunda değilsiniz, yetişkin bir bireysiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne mardini? Berbat biyer sicaklogi 40 derece ustu neresini geziyim bilmedigim yerde
Bilmediğin yer ne arkadaşım? Gir Google a Mardin gezilecek yerler yaz 40 tane yer çıkıyor. Biz 2 sene önce Antalya ya gitmeden 1 hafta güneydoğu ya ayırmıştık. Sonrasında Antalya'ya gittiğimize pişman olduk. Çok şahane yerler var o bölgede. Tek Mardin le de sınırlama kendini Urfa , Antep gezsene oraları.Ne mardini? Berbat biyer sicaklogi 40 derece ustu neresini geziyim bilmedigim yerde
Koca kız Mardin gibi tarihi bir şehre gitmiş, hergün bir yerini gezip fotoğraf çekeceğine oturmuş evde yaşlılarla kavga ediyor. Eminim sana gıcık oluyorlardır. Anneni niye eleştiriyorsun esas onu anlamadım, kadın memleketine ailesine gelmiş sana hesap mı verecek. Ne şımarık bir kişiliğin var cık cık cıkSelam arkadaslar. Ben giresunluyum babam yani. Annemde mardinli. Bi karadenizli olarak burasi bana cok ters herseyi insanlari sehri..Gecen ay babam bizi giresuna goturdu 1 haftalik havasi cok guzel soguktu esiyodu hergun arabayla gezdirdi babam bizi ama annem hep elestirdi yok iste bu nasil tatil hizmetcilige geldim falan. Hep giresuna bi kusur buldu haklisin dedim bel fitigi cunku. Her neyse teyzem mardinde dubleks cok luks bi ev aldi hepimizi davet etti butun kardeslerini yani.. annem bana sormadan ucak biletimi falan kesti bana hergun gezicez cok eglenicez kuzenlerinle hergun gezersin diye anlatti. Buraya geldik havasi 40 derece kuzenlerim asosyal telefon bagimlisi 3 hafta oldu size yemin ederim annem biyere cikmadi gezmeye. Hep evde oturup yemek yapiyo temizlik falan teyzemin evi yeni cunku tozlu tadilat vb. Ve hic sikayetci degil. Hep evde oturuyolar. Tamam onu gectim diger misafir olan teyzem surekli bana laf atiyo bugun kirk yilin basinda bi aciktim yemek koydum kendime(normalde burda istahim kapandi havasindan dolayi) tam cola dolduruyodum geldi bana bagirdi ayakta yemek yeme yaa diye sanane yani sanane sende misafirsin ev sahibi teyzemde cok titiz ama misafiriz diye agzini acmiyo mesela. Geldi tum istahimi kacirdi gittim anneme bagirdim hala tek dedigi neyse kalp kirma kalp kirma geldimizden beri yapmadigi sey yok burnumu kasiyorum(icine sokmadan) disini yani bana ters ters bakiyo midesi bulaniyo guya sacimi kasiyorum ters ters bakiyo uzaniyorum neymis kocasi varmis evde duzgun otur. Onunda bebegi beni gece uyutmuyo surekli dislerini karistiriyo kendisi ben agzimi acmiyorum yetti artik nisanlimdan ayrildik zaten gonlunu almak istiyorum onun ama ayri sehirde.. istanbulda(bende istanbulda oturuyorum) donmek istiyorum zaten biliyolar daha yeni ayrilik yasadigimi.. hic anlayisli degiller biktim artik kriz geciricem suan avmye geldim disardan fast foot yemekten biktim zehir etti cunku bende ona sanane diye bagirdim o bana ayakta yemeyin diyince iyi yaltim hic pisman degilim.. boyle tatil olmaz olsun bidahada asla mardine ayak basmicam
Ya sen neden profilime girip eski konuma bakip hadi baktin yorum atiyosun aylar oncesinin seyine. Begenmek zorunda degilim. Ayrica sosyal medya hastasi degilim sizin gibi ki surekli resim cekilicem. Evet simarigim simdi susabilirsinKoca kız Mardin gibi tarihi bir şehre gitmiş, hergün bir yerini gezip fotoğraf çekeceğine oturmuş evde yaşlılarla kavga ediyor. Eminim sana gıcık oluyorlardır. Anneni niye eleştiriyorsun esas onu anlamadım, kadın memleketine ailesine gelmiş sana hesap mı verecek. Ne şımarık bir kişiliğin var cık cık cık
Issizsin dimi? Baska isin yoktuda aylar oncesinin konusunu buldun. Sanane? Aticam mesaj inadina sende susAffınıza sığınarak bu konuyu hortlatacam konu sahibi siz nişanlınızdan uzak durun Doğum günü mesajı falan atmayın yazık günah
Ya sen neden profilime girip eski konuma bakip hadi baktin yorum atiyosun aylar oncesinin seyine. Begenmek zorunda degilim. Ayrica sosyal medya hastasi degilim sizin gibi ki surekli resim cekilicem. Evet simarigim simdi susabilirsin