Nede güzel bi tatil!

Evli ve çocukluysan sen ne anlarsın aşk o aşk ahahah:)

Allah'ın sopası yok
aaaa hem evli hem de çocukluyum aşk benim neyime.Ayrıca konu sahibi 2 üniversite mezunu da değilim hemen ikinci üniversiteme başlıycam kompleks yaptım bak şimdi.AAA dur unutmuşum ilişki koçum da yok benim konu sahibi gibi .Sana kendi işyerinin verdiği 100 tllık alışveriş çekini aylardır layık görmeyen nişanlında pardon ex nişanlında vardı.Bak seni şimdi çok kıskandım işte

Yahu sen 2 üniversite okusan ne olur, okumasan ne olur. Tavra, kelimelere bak. Ben de iki üniversite bir yüksek mezunuyum ne var yani? Okumak cahilliği alır, eşeklik baki kalır, konularınıza baktığımda bu cümle pembe neon renkte yanıp sönüyor. Zira içinizden pislik kusuyorsunuz her cümlenizde. Bu kadar kötülükle , kinle, nefretle o nişanlın sana asla dönmeyecek, sen de asla mutlu olamayacaksın. Bizim dediklerimize çirkeflikle, bayağılıkla cevap verince sen kazanmış, insanları susturmuş olmuyorsun. Tartışma öyle kazanılmıyor. Sen bu tavırda devam edersen, hayat seni döve döve öyle bir eğitir ki, sesini çıkaramayacak hale gelirsin. Terbiyesiz.

Son düzenleme:
oyy benimle mücadele edecek kadar enerjin olduğuna göre dışarıda çıkarsın birşey olmaz..
hayır yani senin için söylüyorum çan çan herşeye bir cevap..
banane ben ist da evimde oturuyorum sanki sana kötülük yapmaya çalışıyormuşum gibi ters ters cevaplar..
bu kadar olumsuzluk zor valla ne gittiğiniz yerde ne gideceğiniz yerde mutlu olabilirsiniz..

Geçimsiz insanı dünyanın en güzel şehrine götür yinede cix der

Kucumsemek degil havasi 40 derece ve ben karadeniz kiziyim burayada katlanmak zorunda degilim!
Mardine kendim gittim gördüm hemde ağustos ayında akşama kadar dolaştık yerdiğin kadar sıcak ve berbat bir yer değil.
sen annenin mardinli olmasını hazmedemiyorsun bence,ne ergence tavırlar ya. Haa birde büyük konuşma gün gelir o nefret edip küçümsediğin yerde yaşamak zorunda kalabilirsin.

Son düzenleme:
Yahu sen 2 üniversite okusan ne olur, okumasan ne olur. Tavra, kelimelere bak. Ben de iki üniversite bir yüksek mezunuyum ne var yani? Okumak cahilliği alır, eşeklik baki kalır, konularınıza baktığımda bu cümle pembe neon renkte yanıp sönüyor. Zira içinizden pislik kusuyorsunuz her cümlenizde. Bu kadar kötülükle , kinle, nefretle o nişanlın sana asla dönmeyecek, sen de asla mutlu olamayacaksın. Bizim dediklerimize çirkeflikle, bayağılıkla cevap bulunca sen kazanmış, insanları susturmuş olmuyorsun. Tartışma öyle kazanılmıyor. Sen bu tavırda devam edersen, hayat seni döve döve öyle bir eğitir ki, sesini çıkaramayacak hale gelirsin. Terbiyesiz.
hay ağzınıza sağlık

Selam arkadaslar. Ben giresunluyum babam yani. Annemde mardinli. Bi karadenizli olarak burasi bana cok ters herseyi insanlari sehri..Gecen ay babam bizi giresuna goturdu 1 haftalik havasi cok guzel soguktu esiyodu hergun arabayla gezdirdi babam bizi ama annem hep elestirdi yok iste bu nasil tatil hizmetcilige geldim falan. Hep giresuna bi kusur buldu haklisin dedim bel fitigi cunku. Her neyse teyzem mardinde dubleks cok luks bi ev aldi hepimizi davet etti butun kardeslerini yani.. annem bana sormadan ucak biletimi falan kesti bana hergun gezicez cok eglenicez kuzenlerinle hergun gezersin diye anlatti. Buraya geldik havasi 40 derece kuzenlerim asosyal telefon bagimlisi 3 hafta oldu size yemin ederim annem biyere cikmadi gezmeye. Hep evde oturup yemek yapiyo temizlik falan teyzemin evi yeni cunku tozlu tadilat vb. Ve hic sikayetci degil. Hep evde oturuyolar. Tamam onu gectim diger misafir olan teyzem surekli bana laf atiyo bugun kirk yilin basinda bi aciktim yemek koydum kendime(normalde burda istahim kapandi havasindan dolayi) tam cola dolduruyodum geldi bana bagirdi ayakta yemek yeme yaa diye sanane yani sanane sende misafirsin ev sahibi teyzemde cok titiz ama misafiriz diye agzini acmiyo mesela. Geldi tum istahimi kacirdi gittim anneme bagirdim hala tek dedigi neyse kalp kirma kalp kirma geldimizden beri yapmadigi sey yok burnumu kasiyorum(icine sokmadan) disini yani bana ters ters bakiyo midesi bulaniyo guya sacimi kasiyorum ters ters bakiyo uzaniyorum neymis kocasi varmis evde duzgun otur. Onunda bebegi beni gece uyutmuyo surekli dislerini karistiriyo kendisi ben agzimi acmiyorum yetti artik nisanlimdan ayrildik zaten gonlunu almak istiyorum onun ama ayri sehirde.. istanbulda(bende istanbulda oturuyorum) donmek istiyorum zaten biliyolar daha yeni ayrilik yasadigimi.. hic anlayisli degiller biktim artik kriz geciricem suan avmye geldim disardan fast foot yemekten biktim zehir etti cunku bende ona sanane diye bagirdim o bana ayakta yemeyin diyince iyi yaltim hic pisman degilim.. boyle tatil olmaz olsun bidahada asla mardine ayak basmicam
Ayyy ben daraldım cnm biletini yolliyim evine dön valla çekilecek gibi değil sınırbozucu ne duruyorsunki orda. Karadenize kurban olsunlar :63::63:

Kaale almamak lazım aslında, belki gerçekten psikolojik bir problemi olabilir. Çünkü verdiği cevaplardan bu şekilde anladım ben.
haklı olabilirsiniz.Eski konularına hızlıca bir göz attığım da ben de böyle düşündüm.Çok büyük tutarsızlıklar var konuları arasında.

haklı olabilirsiniz.Eski konularına hızlıca bir göz attığım da ben de böyle düşündüm.Çok büyük tutarsızlıklar var konuları arasında.

Bir konusunda 21 yaşındayım demiş, şimdi iki üniversite bitirdim diye burada argo tabirle gelişine sıkıyor. Kendisiyle bir takım sorunları var bu arkadaşın. Kompleksleri olan bir tip. Kendi içindeki savaşlar ona yeter bence, o yüzden birde biz cevap vermeyelim. Mesela bana cevap verse dahi ben umursamayacağım eski konularını inceledikten sonra...

Derdiniz sıcak mı yoksa annenizin gezdirmemesi mi? Bu kadar bunaldıysanız alın biletinizi dönün. Bilet yanarsa yansın, anneniz de emri vaki yapamaz bundan sonra.

Eğitimli ya da az eğitimli bir insan bile mardine hayran kalır gezse.O evlerde ki taş oymacılığı telkâri sanatı Midyat ilçesi 2 dinin harmanlanması Süryani kiliseleri vb.Birgün mutlaka gideceğim ben
Ben gezdim gerçekten çok güzel biyer özellikle Midyat tavsiye ederim

Back
X