Mutsuzluktan geberiyorum 😔

Asyamege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
371
235
53
Nereye gitsem ne yapsam asla mutlu olamıyorum çok negatif soğuk bir insanım artık çevremdeki insanlarda neden hep somurtkansın mutlu olmuyorsun diyor hiç birşeyden zevk almıyorum evde canım sıkılıyor dışarı çıkıyorum mutlu olmuyorum etrafıma bakıyorum sanki herkes mutluluktan uçuyor bi ben somurtkanım hayattan nasıl zevk alıcam nasıl mutlu olucam ne yapmam gerekiyor yardım edin lütfen

Bende böyle bir konu açmıştım. O günden bu yana zerre düzelmedim maalesef. Kitap okumak, dizi izlemek, yemek yemek, gezmek bunlar bile bana zor geliyor. Öyle mutsuzluk hali.. bir gram huzur hissetmiyorum içimde. Ne yapsam tık yok. yani öyle iyi anlıyorum ki seni.. sarılmaya geldim.

Sizin sürekli somurtkan mutsuz olduğunuzu söyleyen insanlardan uzaklasin ilk olarak. Zaman zaman insan somurtkan olabilir, mutsuz olabilir. Geçici bir dönem

Evet biraz kaygı bozukluğu olan biriyim o yüzden kaynaklanıyor heralde bilmiyorum hep böyle değildim yaklaşık 5-6 aydır böyleyim

Alıyorum ama oda işe yaramıyor gitmek bile istemiyorum ama mecburen gidiyorum benimki can sıkıntısına oyalanacak bir işim olmadığı için oluyor diye düşünüyorum bide çoçuğum olmuyor ona takıyorum çok kafamı üst üste binince herşey mutsuz oluyorum

İnşallah olur çocuğun onun için mutsuzsun. Çok mu oldu evleneli bu kadar çabuk pes ettin. Aglatirsa Mevla yine güldürür

Öyle tabiki o yönden umudumu hiç yitirmiyorum 3 yıl oldu evleneli ama olmuyor işte yaşımda daha genç ama yaşıtlarımın hep çocuğu var görünce imreniyorum işte sanırım en büyük mutsuzluğum bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…