Amin canım benim cümlemizin inşallahGerçekten içimi rahatlattınız Allah razı olsun Rabbim herşeyi gönlünüze göre verir inşallah
Aynen banada onlar biraz iyi geliyorEylül sonbahar çoğumuz aynıyız sanırım. Ben öyle hissediyorum. Canım sıkkın. Yine de şükür tabi. Rahatlatıcı müzik ve Melisa bana iyi geliyor bir nebze tavsiye ederim.
Çocuğum olsa yapıcam zaten olmuyor Benim çocuğumCocuk yap, muzsuz olacak zaman bulamazsin
azicik odaya cekilem mutsuz olam, hayat cok zor, anneeaaaa ..... su döktü.
Neyse gidersin silip gelirsin tam uzaklara dalip mutsuz olacakken .. AnneeAAAAa karnim acikti..
Bu böyle uzar gider, ben gidem de azicik mutsuz olam, kesin bu sefer de cocuklardan biri uyanip su ister
B vitamini ve s vitamini ve her sabah akşam 45 er dakika spor.Nereye gitsem ne yapsam asla mutlu olamıyorum çok negatif soğuk bir insanım artık çevremdeki insanlarda neden hep somurtkansın mutlu olmuyorsun diyor hiç birşeyden zevk almıyorum evde canım sıkılıyor dışarı çıkıyorum mutlu olmuyorum etrafıma bakıyorum sanki herkes mutluluktan uçuyor bi ben somurtkanım hayattan nasıl zevk alıcam nasıl mutlu olucam ne yapmam gerekiyor yardım edin lütfen
Çocuğum olsa yapıcam zaten olmuyor Benim çocuğum
Bankaciligi siddetle öneririmİşe gir, allahım ben bunca zaman neden somurtmuşum halbuki ne kadar kaygısızmışım falan dersin.
Kesinlikle dua ve meditasyon...olumsuz dusuncelerden arınma sart...vallahi çocuğum olmuyordu tedaviyle oldu...5 sene işsiz kaldım şimdi maaşım iyi işim var...bankacılik zor olsa da işsizlikten iyi haldeyim.duami hiç eksik etmedim bir de olumlama videoları izledim dinledim YouTube'dan.Icsel bir boslugun var mi?
Yani hayat amacin, bagli oldugun bir amac, istek
Insan bunlara ihtiyac duyar, bir sene öncesinde ben de kendimi cok bos amacsiz hissediyordum, yasiyorum ama öylesine bir yasamakti
Spiritüel yasam kocundan 6 seans aldim, katkisi oldu mu belki evet, belki hayir bilemiyorum ama daha umutlu hissettigim kesin
Ic sesini dinle, yaralarini sar, ve pesinde kosman gereken o amaci bul
Bosluktaysan bu cok normal
Dua et, meditasyon yap
Insanin duaya ibadete ihtiyaci var, adi ne olursa olsun ruhunu beslemezsen sonu depresyona gider
Hahahahaha yaaaa dimi....mutlumuyum mutsuzmuyum anlamadan bakmışsın yılsonu gelmiş...huooop yeni bir yilBankaciligi siddetle öneririmvarligi dert yokluğu yara
Bugün tam 1 ay oldu 5yil aradan sonra bankaya başlayali.mesela ilk haftasonu ctesi pazar çalıştım.saka gibi dimi..e biraz ben de şanssızım.kurumun özel bir çalışmasına denk geldi ilk haftam...sonra aynı çalışmaya bağlı 2 hafta en erken 8bucukta ciktimHahahahaha yaaaa dimi....mutlumuyum mutsuzmuyum anlamadan bakmışsın yılsonu gelmiş...huooop yeni bir yil
belki de buyuzden boylesin... benimbde tedavi ile oldu... tedavi denedin mi?Evliyim zaten 3 yıldır çocuğum olmuyor
Eşimden kaynaklı olmuyor ameliyat oldu ama faydasını görmedikbelki de buyuzden boylesin... benimbde tedavi ile oldu... tedavi denedin mi?
Öyle tabiki o yönden umudumu hiç yitirmiyorum 3 yıl oldu evleneli ama olmuyor işte yaşımda daha genç ama yaşıtlarımın hep çocuğu var görünce imreniyorum işte sanırım en büyük mutsuzluğum bu yüzden
dilerim.yakin zamanda evlat sahibi olursunuz. pot kirmusim cok ozur dilerim. tum.kalbimle diliyorum...Eşimden kaynaklı olmuyor ameliyat oldu ama faydasını görmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?