mutsuzluktan geberiyorum

Aydın kardeş, okyanus büyüklüğündeki bilgi haznenle buyur sen akıl ver

tşk ederim bundan dolayı size beni anlayan ilk kişi siz oldunuz burdan

Rica ederim kuşum ne demek... Anlat bakalım, ağda mı yapamadın? bir kadına soracağın derdin ne senin? makyaj mı yapamıyorsun yoksa hangi rimel kullanmalıyım falan mı diyeceksin? Buyur...

ya benim bunlarla derdim yok biraz özeldi ama burda özel yok olmuyorda nasıl anlatayım ki

Bunlarla derdin yok ?.. Hımm... Demek gayet güzel çekiyorsun kalemini falan.. Sevindim nonoşcuğum...

Matematikçiyim dedin dimi? 2 diyelim o zaman sana... Anlamadıysan da anlatayım: 2'LE...

Bilmiyorum buradan yorum yapmak ne kadar dogru ama daha onceden yaptıgınız bir yorumda okudugunuz bolumu ve universitenizi kucumsemişiniz, benim buradan cıkarımım eşinizin ozguveninize zarar veridigi yonunde oldu nedense.

yoga,dans,dil kursu... vs gibi şeyler bakının, hem arkadas edinirsiniz hem de ozguveninize faydası olur bu durumun. bir de neden bilemiyorum ama içimden bir ses oldukca guzel bir hatun oldugunuzu soyluyor,sakın eşiniz kıskanclık krizlerine girip sizin güzelliğinizi ozguveninizi eze eze cezalandırıyor olmasın

ne saçmalıyorsun ya ben erkeğim diyom anlamadın mı sen inanmak zorunda değilsin ben şükür erkek doğdum erkek yaşıyorum ee bi kız bulamadım kısmetse yakında o da olur

Sana bayansın demedim ki nonoş? Kadınlar kulübüne üye olabilecek tek derdin bir kadına nasıl benzerim falan olsa gerek. sordum ben de rimelini mi süremedin ağdanı mı yapadın ne tavsiyesi istiyorsun diye. Yardım etmek de suç

msn adresin varse ver ıspatlayayım ben neden bayan olayım ki bi bilgi almak için girdim insanlar saçmaladıkça bende yazdım ne yapayım çok saçma tartışmaların içinde buldum kendimi ya

ne saçmalıyorsun ya ben erkeğim diyom anlamadın mı sen inanmak zorunda değilsin ben şükür erkek doğdum erkek yaşıyorum ee bi kız bulamadım kısmetse yakında o da olur

siteye üye olurken kadın olma zorunluluğu olduğunu farketmedin mi?

evet herkesin kendine göre bi güzelliği vardır zaten.eşim beni gerçekten çok beğeniyodu,hatta biz ilk iş ortamında tanışmıştık ve ondan başka bir çok kişi vardı beni beğenen.ben gönlümü ona kaptırdım.genelde iş ortamındaki bir iki bayan beni çok sevmezdi ve herkesin bu durum için tek bir fikri vardı.sen çok güzelsin seni çok kıskanıyorlar falan derlerdi.
neyse gerçekten şu an kendime olan güvenim sıfır doğru farkettmişsin canım.sanki beni şu an bıraksa,çocuğumun alıp baba evine dönücem ve doğru dürüst bi iş bulup çalışamayacağım gibi hissediyorum.eşimin işi ve kariyeri gerçekten çok çook iyi ve onun yanında kendimi kötü hissediyorum.belki haklı beni ne yapsın diyorum.bi baltaya sap olamadım diyorum.

pardon kaçırmış olabilirim bebeğiniz kaç aylık acaba ? sanki bu adam sizinle sizi evlenmeye mecbur edip bebek sahibi olabilmek için evlenmiş gibi geldi bana ama tabii eşinizi en iyi siz tanırsınız. Meleknaz arkadaş gibi ben de bebekle ilgili olabileceğini düşündüm bazı erkekler bebekleri doğduktan sonra eşlerini çocuklarının annesi diye abartarak kutsal bir mertebeye ulaştırıyor gözlerinde cinsel olarak da ilgi olarak da yakınlaşmıyorlar.

arkadaşlar konu sahibi olarak çok rica ediyorum cevap vermeyin şuna,siz yazdıkça yazıyor işte benim derdimde arada kaynıyor.gerçekten o kadar üzülüyorum ki,derdimi paylaşacak kimsem yok burası dışında.burdada insanlar kendi can sıkıntılarını geçirmek için saçmalıyorlar ya.inancımı güvenimi kaybediyorum tamamen.

bebeğim 8 aylık canım şu an

eşiniz madem sizle evlenmeyi bu kadar şiddetle reddetmiş peki neden sizi hamile bırakmış valla madem hamile bıraktı, madem bi şekilde evlendiniz sahip çıkacak, sahip çıkmazsa da sonunuz ayrılık olur arkadaşım, çünkü zorla nereye kadar yürür ki bu gemi

Konunu kaynatmak istemezdim özür dilerim :26: Şu nonoşu boşverelim, Kazen abisi gelir de öper onu birazdan nasıl olsa...

ben bilgili değilim ancak ben matematikçiyim bu yüzden mantıksal bakmak isterim olaylara sizler veriyorsunuz aklını bulandıyorsunuz zaten bana gerek yok

iyi bi kızla beraber olacam en iyi pozisyon hangisidir söyle bakalım sen en çok nasıl yapılıyorsun

Terbiyesiz... Matematikcilerin boyle bos isleri oluyor mu. Yazik.

katılıyorum valla konu baya sapmış amacından, başka yerde gitse eğlense şu erkek arkadaşımız olmaz mı?
zira gerçekten yardım isteyen birisine kötülük etmiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…