- 26 Ekim 2015
- 8.462
- 20.443
- 348
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Hadi sözlünün ailesi düğünü yaptı,evi kurdu.bizim sözlümle şuanda ev kuracak durumumuz yok evet ama ailesinin yapacak olduğunu biliyorduk, onlarda ısrar etti sözlenmemiz için. yapıcaklar ama her gittiğimiz şeyde pahalı kelimesini duymaktan sıkıldım zaten hayat böyle o fiyatlara ev kuruluyor lafı açıldığında sözlümle bunu konuşacağım şimdiye kadar hep sessizdim
bizim sözlümle şuanda ev kuracak durumumuz yok evet ama ailesinin yapacak olduğunu biliyorduk, onlarda ısrar etti sözlenmemiz için. yapıcaklar ama her gittiğimiz şeyde pahalı kelimesini duymaktan sıkıldım zaten hayat böyle o fiyatlara ev kuruluyor lafı açıldığında sözlümle bunu konuşacağım şimdiye kadar hep sessizdim
Ev kurarken aileler ne yapmalı çifler ne yapmalı diye fikir beyan etmeyeceğim. Ben başka bir şey demek istiyorum.sözlümün işi iyi değil, ailesinin maddi durumu pek de iyi değil, ama aileme göre eşyaları takıları yapmalılar bir oğulları var ve evliliğe kalkıştılarsa bunun üstesinden gelebilmelilermiş. ben bu kadar mütevazi davranmamalıymışım yoksa değerim bilinmezmiş. çevremde örnekler var malesef gerçekten böyle mütevazi olupta istemeyenlerin değeri bilinmemiş, üstüne aşağılanmış kimseler gördüm. Bir taraf bu görüşü savunurken benzer konuları konuşan bir taraf ise eşine destek olmaktan düğünün, eşyaların gereksizliğinden bahsediyor. Bende sevgilimle bu şekilde yola çıktım ne olursa olsun onu seviyorum dedim. şimdi bir taraftan ailem aklımı alıyor bir taraftan ailesinin herşeye o pahalı bu pahalı diye yaklaşması beni sinir ediyor çünkü evlenmeden önce çok heveslilerdi ne zaman söz-nişan olacak diye ama yapmaya gelince hiçbir şey yapmıyorlar bu kadarını beklemiyordum durumumuz iyi değil diye arkasına sığınıyorlar ama yapamayacak kadar da değiller her şeyin en ucuzuna bakıyorlar
Ben her zaman mutevazilikten yanayım diğer türlüsü bana kesinlikle mantıklı gelmiyor . Eşimin ailesinin durumu benim ailemin durumundan iyiydi ama ben eşime ondan beklediğim tek şeyin sevgi ve saygı olduğunu söyledim maddi bi beklentim yok dedim bizde bilezik vs kesilir ben kesinlikle böyle birşey istemediğimi aileme de söyledim sakın konusunu açmayın dedim bu kendimi değersiz hissettiriyo bana daha metasal geliyor . Eşime de kesinlikle ailesini borca sokacak hiç bir masrafa girmememiz gerektiğini söyledim . Her şeyimizi ben ve eşim birlikte yaptık ailesi gerekli yerde yardımcı oldular ama ne benim ailem ne ben karşı taraftan hiç Bir şey beklemedik. Gelinligimi Dr kendim aldım davetiyeleri ben yaptırdım vs vs yani bizim aramızda maddi konular laf edilmedi çünkü aileme net bir şekilde her şeyi belirttim . Ekonomimiz neye yeterse öyle yaşarız düşüncesindeyim Rabbime şükürler olsun hiçbir aşamada sorun yaşamadık ve her şey istedigimizden daha güzel oldu .takilarim da başta kesmedigimiz halde beklediğimizden daha iyi oldu . Şimdi evimizde huzurumuz var şükür kv benim gözümün tok olduğunu bildiği için benim için daha fazla şey yapmak istiyo . Zor aşamalarda hiç sorunumuz olmadı tanışma söz nişan ev tutma alimacaklar vs bunlar gergin zamanlar şükür bizim hiç o dönemler kötü animiz olmadı . Bu tür şeylere takılmayın eğer eşiniz karakterli ahlaklıysa sizi seviyorsa maddiyayin çok da önemi yok birlikte çalışır gecinirsinjz ama huzur satın alınabilecek bir şey değil . Onceliklerinizi düşünün huzur mu diğerleri mi ona göre davraninsözlümün işi iyi değil, ailesinin maddi durumu pek de iyi değil, ama aileme göre eşyaları takıları yapmalılar bir oğulları var ve evliliğe kalkıştılarsa bunun üstesinden gelebilmelilermiş. ben bu kadar mütevazi davranmamalıymışım yoksa değerim bilinmezmiş. çevremde örnekler var malesef gerçekten böyle mütevazi olupta istemeyenlerin değeri bilinmemiş, üstüne aşağılanmış kimseler gördüm. Bir taraf bu görüşü savunurken benzer konuları konuşan bir taraf ise eşine destek olmaktan düğünün, eşyaların gereksizliğinden bahsediyor. Bende sevgilimle bu şekilde yola çıktım ne olursa olsun onu seviyorum dedim. şimdi bir taraftan ailem aklımı alıyor bir taraftan ailesinin herşeye o pahalı bu pahalı diye yaklaşması beni sinir ediyor çünkü evlenmeden önce çok heveslilerdi ne zaman söz-nişan olacak diye ama yapmaya gelince hiçbir şey yapmıyorlar bu kadarını beklemiyordum durumumuz iyi değil diye arkasına sığınıyorlar ama yapamayacak kadar da değiller her şeyin en ucuzuna bakıyorlar
Aileniz haklı.sözlümün işi iyi değil, ailesinin maddi durumu pek de iyi değil, ama aileme göre eşyaları takıları yapmalılar bir oğulları var ve evliliğe kalkıştılarsa bunun üstesinden gelebilmelilermiş. ben bu kadar mütevazi davranmamalıymışım yoksa değerim bilinmezmiş. çevremde örnekler var malesef gerçekten böyle mütevazi olupta istemeyenlerin değeri bilinmemiş, üstüne aşağılanmış kimseler gördüm. Bir taraf bu görüşü savunurken benzer konuları konuşan bir taraf ise eşine destek olmaktan düğünün, eşyaların gereksizliğinden bahsediyor. Bende sevgilimle bu şekilde yola çıktım ne olursa olsun onu seviyorum dedim. şimdi bir taraftan ailem aklımı alıyor bir taraftan ailesinin herşeye o pahalı bu pahalı diye yaklaşması beni sinir ediyor çünkü evlenmeden önce çok heveslilerdi ne zaman söz-nişan olacak diye ama yapmaya gelince hiçbir şey yapmıyorlar bu kadarını beklemiyordum durumumuz iyi değil diye arkasına sığınıyorlar ama yapamayacak kadar da değiller her şeyin en ucuzuna bakıyorlar
Oufff gene baslamıslar ailelere guvenmeyin evlenmek icin diye pardonda kime guvenecekler aile deilmi ya sevdigimiz saydıgımız kişi buyukler evlentken hadi bendn bu kdr ne halin varsa görmü dyecekler ! Buraya kadarmı dyecekler herkes taşın altına elini koymalı bseyler yapmalılar şaşa lüks istemıyorsunki bde sen aileni dinle canım pişman olmassınsözlümün işi iyi değil, ailesinin maddi durumu pek de iyi değil, ama aileme göre eşyaları takıları yapmalılar bir oğulları var ve evliliğe kalkıştılarsa bunun üstesinden gelebilmelilermiş. ben bu kadar mütevazi davranmamalıymışım yoksa değerim bilinmezmiş. çevremde örnekler var malesef gerçekten böyle mütevazi olupta istemeyenlerin değeri bilinmemiş, üstüne aşağılanmış kimseler gördüm. Bir taraf bu görüşü savunurken benzer konuları konuşan bir taraf ise eşine destek olmaktan düğünün, eşyaların gereksizliğinden bahsediyor. Bende sevgilimle bu şekilde yola çıktım ne olursa olsun onu seviyorum dedim. şimdi bir taraftan ailem aklımı alıyor bir taraftan ailesinin herşeye o pahalı bu pahalı diye yaklaşması beni sinir ediyor çünkü evlenmeden önce çok heveslilerdi ne zaman söz-nişan olacak diye ama yapmaya gelince hiçbir şey yapmıyorlar bu kadarını beklemiyordum durumumuz iyi değil diye arkasına sığınıyorlar ama yapamayacak kadar da değiller her şeyin en ucuzuna bakıyorlar
Ailen bi konuda hakli gormus gecirmis maddi durumu fena olmayan bi aileydik hic bisey istemedk gozumuz toktu ama hiccc kiymet bilinmedi malesefsözlümün işi iyi değil, ailesinin maddi durumu pek de iyi değil, ama aileme göre eşyaları takıları yapmalılar bir oğulları var ve evliliğe kalkıştılarsa bunun üstesinden gelebilmelilermiş. ben bu kadar mütevazi davranmamalıymışım yoksa değerim bilinmezmiş. çevremde örnekler var malesef gerçekten böyle mütevazi olupta istemeyenlerin değeri bilinmemiş, üstüne aşağılanmış kimseler gördüm. Bir taraf bu görüşü savunurken benzer konuları konuşan bir taraf ise eşine destek olmaktan düğünün, eşyaların gereksizliğinden bahsediyor. Bende sevgilimle bu şekilde yola çıktım ne olursa olsun onu seviyorum dedim. şimdi bir taraftan ailem aklımı alıyor bir taraftan ailesinin herşeye o pahalı bu pahalı diye yaklaşması beni sinir ediyor çünkü evlenmeden önce çok heveslilerdi ne zaman söz-nişan olacak diye ama yapmaya gelince hiçbir şey yapmıyorlar bu kadarını beklemiyordum durumumuz iyi değil diye arkasına sığınıyorlar ama yapamayacak kadar da değiller her şeyin en ucuzuna bakıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?