- 12 Temmuz 2015
- 612
- 785
- 103
- Konu Sahibi yildizlariyakalamak
-
Böyle ısmarlama diyet tavsiye etmeyelim bence herkesin bünyesi ve kilo alma sebebi farklı size faydalı olan onda ise yaramayabilir ama sizi de tebrik ederim verdiğiniz kilo miktarı gerçekten büyük basariKilo vermek isteyen herkese dukanı tavsiye ediyorum. Ben yaptım ve kısa sürede 70 kilodan 54 kiloya düştüm. Çok hızlı sonuç alınan bi diyet. Tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim inşallah hatırlamazlarAzim bitanem seninle aynı yaşta ve aynı problemi yaşayan kuzenim var bunun sebebi genelde hormon bozukluğu testlerini yaptır tedavisini görürken kendine uygun bi diyet ve sporla 1 senede cillop gibi olursun o halini kimse hatırlamaz.Ama spor isini ciddiye alman lazım diyetle eş zamanlı olmalı o yüzden bi spor salonuna yazil. Pahalı değil belediyelerde aylık 50 TL harcliklarindan bile birikir yeter ki kararlı ol
Doktorum arkadasima demişti ki
4 yıldır 100 kilosun..
100 den 70e inerken ki 10 ayı yaşamak mi zor??? Gecen 4 yılından daha mı zor???
44 bedensiniz evet. Fazla. Eee. .
Hayat devam ediyor..
Bu yıl denize girmeyeyim seneye zayiflayip bikini ile gezeyim..
Ya seneye yoksak..
Hayatı kaçırmayın kimseyi takmayin.
Yarın başlayın sağlıklı beslenmeye uzmandan destek alın ve basarin..
haklısınız ne kadar erken başlarsam o kadar iyi benim için kurtulacağım bu fazlalıklardan,, inşallahbirkaç kilo verdikten sonra bu süreçte eğlenceli hale gelecek.
kafaya takmamaya çalış.
Sabretmem gerek yazmışsın zaten. Aynen öyle sabırla hedefine ulaşıcaksın.
İstediğin kıyafetlere bak.
Hayal her zaman insanı ayakta tutar
Haklı ama ben 1 yıl bile olmadı bu kiloya ulaşalı hiç zayıf olmadım evet bu kadar da hiç olmamıştım. bu halimle insanların içine karışmak bana çok zor geliyor, gerçekten kendimi hiç beğenmiyorum dikkat çektiğimi hissediyorum...
Bende düşünüyorum bakalım umarım kısa sürede kilo veririm 5 kilo fazlalığım var.Kilo vermek isteyen herkese dukanı tavsiye ediyorum. Ben yaptım ve kısa sürede 70 kilodan 54 kiloya düştüm. Çok hızlı sonuç alınan bi diyet. Tavsiye ederim.
Bastan ben nasıl kilo vercem diye kara kara dusunursen emin ol hangi diyeti denersen dene pazartesi başlayıp salı biter. Diyette motivasyon çok onemliEvet arkadaşlar mutsuzum çünkü çok kilo aldım gerçekten çok şişmanım üniversiteye başladım ve kendimle barışık değilim. 95 kiloyum, 166 boyum var... 44 beden giyiyorum... Kilo vermem gerektiğinin farkındayım ben de . Ama verene kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?