- 31 Ocak 2009
- 2.165
- 777
- 363
- Konu Sahibi yildizlariyakalamak
-
Benimki sadece bi öneri, fayda gördüğüm şeyi tavsiye ediyorum. Diyet yapacak kişi ne olduğunu araştırır öyle başlar heralde, mantıklı olan bu zaten.Böyle ısmarlama diyet tavsiye etmeyelim bence herkesin bünyesi ve kilo alma sebebi farklı size faydalı olan onda ise yaramayabilir ama sizi de tebrik ederim verdiğiniz kilo miktarı gerçekten büyük basari
Keske tek dert bu olsa hayatta takma boşver olur giderEvet arkadaşlar mutsuzum çünkü çok kilo aldım gerçekten çok şişmanım üniversiteye başladım ve kendimle barışık değilim. 95 kiloyum, 166 boyum var... 44 beden giyiyorum... Kilo vermem gerektiğinin farkındayım ben de . Ama verene kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. of
Evet arkadaşlar mutsuzum çünkü çok kilo aldım gerçekten çok şişmanım üniversiteye başladım ve kendimle barışık değilim. 95 kiloyum, 166 boyum var... 44 beden giyiyorum... Kilo vermem gerektiğinin farkındayım ben de . Ama verene kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. of
bende üst beden 48 alt 44 46Benimde kilo vermem gerekiyor boyum 162 kilom 85 benden düşündün bedenin gayet iyi 44 beden. Ben 46-48 giyiyorum zayiflamam lazimm
senin bebişin var annesi göbek degil :)Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsinBende eski gobegimi istiyorum :)
Hatta daha guzelini de istiyorum :)
bende evlendigimde 50 kiloydum şuan 80 85 varım galiba tartılmadım emzirirken kilo veremedim malesef bende dikkat ediyorum ama eşim dışında kilo veriyorsun diyen yok ki elbiselerim artık bollaşıyor falan biraz çevre de önemliBende su an rejimdeyim. Şöyle söyleyim 168 boyum var evlenirken 52 kiloydum. İki ay geçti 62 kiloyu gördüm ve ne ara olduğunu bile anlamadım derken hamile kaldım ve hamileliği tamamladığımda 85 kiloydum. Yani bir yılda 33 kilo almıştım. Doğumda sadece 5 kilom gitmişti ve sütüm olmadığından emzirerek de vermedim maalesef. Aradan iki yıl geçti geçen ay 66 kiloydum dedim artık bu iş bitsin. 55 olana kadar durmak yok. Eskiden rejime girince hemen herkese ilan ederdim. Şimdi öyle yapmadım. Sende yapma kimseye rejimdeyim deme. İkram edilenlere Can'ının istemediğini söyle bu sayede rejim psikolojisine girmezsin birde instagram kullanıyorsan perisoko diye bi kadın var onu mutlaka takip et
Aynen bende ilk bebeğimi kaybettim daha 1 ay oldu kilom fazlaydi 96 kilodaydim verdim simdi 84 geliyorum gitmedi bi turlu.. İkinciyr hamile kalabilmek için 58-60 olmam lazimmbende 158 boyunda tahmini 80 kiloyum eşim sorun etmiyor ama etraftan işte kapılardan geçemiyorsun gibi sözler duyuyorum 2 hamilelik yasadım ilk bebegimi kaybettim depresyon dayım vs.
olur özelden mesaj atsam olur muAynen bende ilk bebeğimi kaybettim daha 1 ay oldu kilom fazlaydi 96 kilodaydim verdim simdi 84 geliyorum gitmedi bi turlu.. İkinciyr hamile kalabilmek için 58-60 olmam lazimmhadi beraber baslayalimm olurmu
Tamam:)olur özelden mesaj atsam olur mu
TAMAM baslayalım canım özelden mesaj atamadım zaten çokta önemli degil şey benim baskül yok evimde diyet gruplarına girecektim ama haftalık kilo bildirimi yapılması gerekiyormuş galiba giremedimAynen bende ilk bebeğimi kaybettim daha 1 ay oldu kilom fazlaydi 96 kilodaydim verdim simdi 84 geliyorum gitmedi bi turlu.. İkinciyr hamile kalabilmek için 58-60 olmam lazimmhadi beraber baslayalimm olurmu
Boşversene çevreyi onlar kötüyü söylemekte ustadır. Hele bi düş 60 lara bak bakalım zayıflamışsın demiyorlar mıbende evlendigimde 50 kiloydum şuan 80 85 varım galiba tartılmadım emzirirken kilo veremedim malesef bende dikkat ediyorum ama eşim dışında kilo veriyorsun diyen yok ki elbiselerim artık bollaşıyor falan biraz çevre de önemli
inşallah yaBoşversene çevreyi onlar kötüyü söylemekte ustadır. Hele bi düş 60 lara bak bakalım zayıflamışsın demiyorlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?