Mutsuzum eşimle

amedimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
19
8
1
33
Arkadaşlar ben yeni üye oldum canım çok sıkkın uzatmadan direk konuya girmek istiyorum.Eşim beni sevdiğini söylüyor sevdiginede inanıyorum ama çok duygusuz Gamsız iyi günde var kötü zamanimda yanımda değil kendimi yanlız hissediyorum çok tartışıyoruz iki gün iyi 5 gün kötüyuz ayrı yatiyoruz küs olunca bundan rahatsızlık duy muyo bile kafayı yiyeceğim bana bi akıl lütfen

Olabilir çok düşkünüm ona belkide ona fazlasıyla belli ettirdim ondan böyle ayrıca senin düşüncelerin fikirlerin çok güzel ama fazlasın diyo tartışmalar esnasında fikir uyusmazligimiz var sürekli 2 çocuğum var cok bitme aşamasına geldi ilişkimiz ama işte durum ortada

Cevap basit. Fazla belli etme düşkünlüğünü. Unutma kaçan kovalanır. İnan bana bu erkek milleti fazla sevgiye maruz kaldımı kaçacak delik arıyorlar. . Sev tabiki eşini ama fazla belli etme..

Belli etturmeneyide denedim alan aldım sinirlenmedim ama daha çok uzaklaştı adama cinselliğe yorgun değil ama muhabbet etmeye vakti yok uykusu var bende benimle konuşun muhabbet içinde olalım istiyorum

Benim Eşim de uykucudur. .şuan horluyor Adam halinden gayet memnun görünüyor bacım. Ama iş şeye gelince adam yorgun değil. Muhabbet edelim desem adamın gözler kayıyor. De haydi kalk! Derim muhabbet sırasında...Nereye der ? Yatağa derim uyku moduna girdin sen. Bu seferde yooo uykum yokki dinliyorum seni der. Erkek milleti sanırım diye avutuyorun kendimi. ..

Valla bilmiyorum ama başka bir kadın olsa agizlarinin suyu akıyor nasıl yapsamda bu kadının dikkatini çekem diyorlar bence sukretsizler değer kiymetsizler

Benim esimde dirdirimdan bikmis adam kendini sessize aliyor bazen konusuyorum anlatiyorum biseyler bi bakiyorum herif dinlemiyor bile. Biraz sessiz kalin ustune gitmeyin sonra neyin var der sana benimki oyle yapti

Kacan kovalanir...yada bilemiyorum sizin durumunuzda dahada uzaklastirir ama degerlendirme yapip birde onu deneseniz?

Onun ilgisini çeken konulardan sohbet edin. Akşam çay demleyin uyuyamayacağı bir koltukta otururken onun ilgisini çeken konulardan açın sohbeti. Sohbet etme konusunu oturtunca da kendi ilgi alanlarınızdan da bahsedin

ayrı yatak cok büyük sorun yavaş yavas tükenirsiniz d,ikkat edin . ben gerekerse yapşıyorum eşime gene ayrı yatmıyorum sende öyle ol o yapmasada sen at

Cevap basit. Fazla belli etme düşkünlüğünü. Unutma kaçan kovalanır. İnan bana bu erkek milleti fazla sevgiye maruz kaldımı kaçacak delik arıyorlar. . Sev tabiki eşini ama fazla belli etme..
bu herkes için geçerli,kişiliği oturmamış herkes için geçerli,çocuklar için bıle böle,çok sev,hemen şımarıp saygısızlaşıyorlar,laubalı oluyorlar,ama kişiliği oturmuş aşmış bır ınsanda bu sevgiler kıymet görür,

Tatile çıkalım biraz acilalim diyorum biz tek gidince kavga ediyoruz tek gidince sıkılıyorum vs vs bahaneler spora gidiyo kahvesi var bizim evin hemen dibinde krathane oraya takılıyor gece on iki birde geliyo bide hiçbişey yokmuş gibi ilişki istiyo ben kirginim geç geldigin için diyorum oda oooohooo ben senin daha gönlünü alacam da daha konusacaz da benim o kadar vaktim yok sabah erken kalkacam diyo bende buna vaktin var gönül almaya yok demek dedim evet sanki ilişki uzunmu süreçek dedi kızlar ya çok gucendim saguyorum artık ondan bu kelimeler yüzünden bunun gibi çok tartismalarimiz oluyo adam küs bile olsak o işimi gör diyo ben neyim ya senin gözünde anlamadım ki kusura bakma diyorum duygusuz kalpsiz cinsellik olmaz olmamalı

Ben çok üzülüyorum o böyle yapınca kafayı yemek üzereyim mutsuzum biz 6 yıllık evliyiz bir ömür boylemi geçecek nasıl geçecek bilmiyorum

İşte buna diyebilicek hiçbişeyim yok.
Küsken içi rahat eden adam bence en üzücü şey
İnsana varlığı yokluğu bir hissettiriyo
Ne yapılır ki buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…