Mutsuzum eşimle

Keske bu başlık altinda konu acmasaydin buraya. Neden biliyor musun. Ben de eşimle mutsuzken, esimle kavgaliyken, hatta bosancam diye kendimi gaza getirmisken vs hep buraya konu açtım. Sonra işte hatta kocamdan nefret ettigimi yazdim bir sinirle..olumlu birsürü yönlerini girmeyip olumsuz neyi varsa yazıp çizdim..sonra birine en ufak bi yorum yapmaya kalksan açıyor senin konunu, aha da evliligi de mutsuzmus..buradan vurayim onu diyorlar...o yuzden derdini burda paylasmak icin de yüz defa dusunmek lazimmis onu anladım..

İşte bunu demek istiyorum mutluyum mutsuzum ne durumdayım adamın umrunda değil seviyorum lar lafta gerçekten değer verse o kadar agliyorum sabahlara kadar gelir bi bakar ama hicim ben onun gözünde kocaman bir hiç bana tavır yapma sen tavır yaparsan tavra tavır yaparım sen nasıl davranirsan bende öyle olurum sana diyo sevgi bu değil aşk bu değil evlilik bu değil ben Aşksız sevgisiz bir evlilik istemiyorum diyorum içimden gelmiyo ne yapayım diyo ama seni seviyorum diyo ben kafayı yiycem ya

P

Ama yanlış burda birbirimize derlerimizi paylasiyoruzki birazda olsa nasıl davranmaliyim vs vs öğrenmek için kadiniz hepimiz birbirimizin derdinden ancak biz anlarız kirilmissin birine belli ama boşver sıkma canını karşı tarafın da boş bulunmuş bir zamanına denk gelmissindir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…