:)) kv lerle çok yüz göz oldum zamanla öğrendim. Onceleri sırf rahat etmek için güldüm yüzlerine artık seviyorum onları taktik gerekiyor malesef hiçbir erkek anası önyargisiz sevemiyor gelinini.
Konuştum aslında fakat maddiyati ileri sürdü aslında beni zorla götürmüyor ama mecburuz .. kv karismasa sürekli müdahale etmese pek de sıkıntı yok ama işte bakalım 1ay kadar sonra tasinicaz artık ona göre yogrulucam kurallar koyucam
Ben bu isin sonunu iyi gormuyorum uzgunum. Allah yardimcin olsun. Maddi acidan ise siz calismiyorsaniz bir ise girebilirsiniz ya da daha az kirasi olan bir eve cikin. Huzur herseyden onemli.
Rabbime sığınıyorum başka hiçbir çıkış yolum yok.. imtihanimi küçültsun rabbim.. aslında çocuk konusunu da çok takıyorum kafama sanki olsa onunla oyalanirim gibime geliyor
Calismak isteseniz esiniz en fazla ne yapabilir? Esinizi dinlemeyin ve calisin.
Yazdiklarimi iyi okuyun. Kirada duran biri elbette cocugu olabilir. Ancak o bile sizde yok. Daha annesinden bagimsiz yasayamiyor esiniz, nasil bir bebege baba olacak ve bir ailenin sorumlulugunu alacak?
Bebek ayrica cok pahali birseydir. Kiyafetidir, bezidir, pusetidir, mamasidir,.. liste böyle ucup gidiyor. Diyorum ki kirayi bile ödeyemiyorsaniz, bebegi nasil ödeyeceksiniz?
Calismak isteseniz esiniz en fazla ne yapabilir? Esinizi dinlemeyin ve calisin.
Yazdiklarimi iyi okuyun. Kirada duran biri elbette cocugu olabilir. Ancak o bile sizde yok. Daha annesinden bagimsiz yasayamiyor esiniz, nasil bir bebege baba olacak ve bir ailenin sorumlulugunu alacak?
Bebek ayrica cok pahali birseydir. Kiyafetidir, bezidir, pusetidir, mamasidir,.. liste böyle ucup gidiyor. Diyorum ki kirayi bile ödeyemiyorsaniz, bebegi nasil ödeyeceksiniz?
O bile sizde yok mu ? Nasıl yani orasını anlayamadım . Bu bebek mevzusunu kapatalım çünkü çok hassassim bu konuda . Kirada olmayacaz işte evimiz olacak baştan beri vardı ama şimdi çıkmak durumundayız aslında maddiyatimiz çok çok kötü değil sadece eşim ailesinin ona verdiği evde oturmak istiyor benim de biraz kaygılarım var