Mutsuzum :( morale ihtiyacım var :(

Yılbaşı gecesi ne işiniz var dinle? Eşiniz saçma insanın teki bence. Dikkat çekmeye çalışan tipler olur ya ortamda,uçta olacak illa.. sizin söylediğiniZde saçma ama bu size aptal deme hakkını vermiyor eşinize.

Ne Demek istediğini anlayamadım açıkçası kim neye inanıyorsa inansın benim pek de umurumda değil zaten :))

Ben açıkçası konu açarken inanılmaz mutsuzdum. Belki hamileliğimin verdiği bir duygu da olabilir!
Eşim o akşam saçmalamış da olabilir ama bu demek değil ki “saçma insanın teki” diyebilirsiniz! Kaldı ki tanımadığın görmesiğin bir insan hakkında karakteri konusunda yorum yapma hakkına da sahip değilsiniz. Yorum yaparken haddimizi bilmemiz gerek diye düşünüyorum,biraz düşünerek yazmanızı rica ederim!!

Hanımefendiye takılmıyorum açıkçası,kendisinin düşünceleri benim için pek önemli değil. Her konu açmanda gelip hakaretler yağdırıyor öğretmen hanım. Okumuş cahille tartışmaya girmeye pek doğru bulmuyorum :) siz de girmeyin gerek yok bence..

Bencede kendine birsey soylendinde kirildim uzuldum agladim diye konu acmissiniz ama insanlara karsi sizde oyle davraniyorsunuz. Valla verdiginiz cevaplardan onu anladim

Pasifsin ama,şunu söylemeden geçeneyeceğim,savunduğun kişi hakaretler yağrıdıyor,ne dememi beklerdin acaba? Teşekkür etmemi mı? Benim hakkımda birşey bilmemene rağmen atıp tutmazsan sevinirim kimseye kötü bir yorumum yok hak edenin dışında!

:)) valla o an cok depresif bir haldeydim :) doğum yaklaştıkça paikolojim bozuluyor :))
Normalde pek kaale alıp bozulmam bile böyle şeylere lafımı sokar güler geçerim ama o akşam duygusaldım sanırım. Teşekkür ederim pozitifliğiniz için

Her açtığım konuda yabancı olduğumu belirtmek?
Tatlım bikaç tane bayan ne yazdığı anlaşılmıyor,çok karışık yazmış. Bende yabancıyım diye dile getirdim ki türkçem o an karışık gelmiş olabilir. Başka ne amaçla yazabilirim yabancı olduğumu? Ne geldi aklına anlayamadım kiminle ne konuştuğumu da sorgulayacak kadar haddinizi aşmayın. Konu ile ilgili yorum yapmayacaksanız ne diye giriyorsunuz konulara anlamıyorum...

bence konu bu yoksa kocaniz her zaman mi oyle

Hayır her zaman böyle değil,bunu bir kez daha yaptı sadece. Yoksa genelde saygılı bir insan hiç bir problemimiz yok. Sonradan konuştuk hata yaptığını söyledi ama orda benim söylediğim onu rahatsız etmiş. Neyse çözdük olayı.

İnsanların içinde ben hiçbirşeye inanmıyorum tarzı konuşan muhtemelen 30 yaş üzeri olmuş bir adam ergen gibi ancak dikkat çekmeye çalışıyordur ve saçma insanın tekdir. Sizin tercihiniz olduğu için tabi size öyle görünmüyordur ama dışardan bakınca görünen bu üzgünüm :) bu muhabbeti yılbaşı sofrasında yapması,eşine aptal aptal konuşma diye insan içinde hakaret etmesi(ki eşi hamile) çokta haksız olmadığımı gösteriyor. Kusura bakma canım,muhtemelen sinirin geçmiş eşin hakkında konuşulması hoşuna gitmiyor ama dediğim gibi anlattıklarına bakınca görünen bu.

Konu eğlenme anında açılacak bir konu değil ama kendi açmış. Üstelik bu konu konusuluyorken ben senin saçma bir tepki verdiğini düşünmüyorum. Çok normal geçen senelerde böyle düşünmüyordun demen. Aşağılama değil, sorgulama değil sadece durum tespiti. Kocan resmen saçmalamış asıl. Ben de olsam tepki verirdim. Bir de yorumlardan anladığım kadarıyla hamilesin. Çok daha ince olması lazım.

oyy oyy bak simdi nasil kızdım .. pof poflayacaklarina ayy aklimdan kotu seyler gecti.. tadini cikar kuzum bosver simdi iyisen sorun yok .. hamileyken zaten duygu durumlari degisir kahrolasica hormonlar iste .. gorusmek uzere guzel anne adayi

Of afedersin ama senin verdiğin gibi bir cevap verse sevgilim bana herkesin içinde ben de sinir olurum. Adam öyle düşünmüyordur fikri değişmiştir. Ne diye adamı yalancı yerine ya da dönek yerine koymaya çalıştınız? Bal gibi de yapmaya çalıştığın bu.. Kv'nin de olaylarla ilgisini çözemedim...

oyy oyy bak simdi nasil kızdım .. pof poflayacaklarina ayy aklimdan kotu seyler gecti.. tadini cikar kuzum bosver simdi iyisen sorun yok .. hamileyken zaten duygu durumlari degisir kahrolasica hormonlar iste .. gorusmek uzere guzel anne adayi

Çok teşekkür ederim evet son iki haftadır çok fazla değişmeye başladı :))
Bitse de gitsek modundayım :))
Görüşmek üzere

Adamı niye dönek yerine koymaya çalışayım? :) aklımdan geçenleri nasıl da okudun öyle insan sarrafısın heralde. Yapmaya çalıştığım o değil boş bir konuşmaydı üstelik pek de önemsenecek bir mevzu değil. Kaldı ki ben hatalıysam bile o şekilde konuşmaya hakkı olduğu anlamına gelmez.

Sinirim geçse insanlar hakkında olan fikrim değişmez. Eşim hatalı,ama burda ona veya başkası da olsa hakaret edecek kişi siz değilsiniz. 30 yaşında evet ama söylediğiniz kelimeler ağır geliyor. Hiç bir insan dört dörtlük değil,mesela siz de öyle nasıl konuşacağınızı pek bilemiyorsunuz haddinizi aşıp duruyorsunuz üstelik tanımadığınız insanlar hakkında.
Tabi ki de kötü konuşulmasına izin vermem haksız da olsa çünkü o benim eşim. Ben diyebilirim ama sana düşmez mesela :)

Ya o an zaten gülerek konuşulan bir konuydu nedense kendisi gerildi. Hala haksız olduğunu düşünüyorum zaten 4 gün suratına bakmadım :)
Evet hamileyim hormonlar değişik,son haftalarda zaten herşeye ağlar oldum :))
Hakkını yiyemem ince normalde o an o tepkiyi belki içkinin ve konunun hararetinden kaynaklanıyor. Yoksa fazlasıyla düşünceli davrandı hatta hamileliğimden beri ilk kavgamız desem yeridir. Üzmemek için elinden geleni yapıyor. Ben de o an öyle konuşmamalıydım belki tavrım zoruna gitti dediğine göre de öyle olmuş zaten:)

Bukadar zoruna gidiyorsa konu açmayacaksınız ozaman. Konuyu açıp yorum yapma hakkını veren sizsiniz zaten,kimse durduk yere sizin eşiniz hakkında yorum yapmıyor burda. Kusura bakmayın ama herkes sizin istediğiniz açıdan bakamaz olaylara,bana göre gerçekten gülünecek halde eşiniz kahkahayı patlatırdım biri benim yanımda böyle bişey dese. Bu arada hakareti işitende sizsiniz,aptal aptal konuşma demişti unuttunuz mu ? Bu durumda savunma alan size diyecek pek bişeyim yok. Tencere kapak,size iyi yuvarlanmalar:)

Sizin derdinizi çözemedim ben ya?
Ne diye saldırıyorsunuz en başından beri? Size dokunan ne? Haksız diyenlere zaten haklı diye savunmuyorum haddinizi bilerek yorum yapmanızı rica ettim hala uzatıp hakaret ediyorsunuz. Bu mu yorum yapma hakkınız? Bana göre bu değil ben kimseyi tanımadan haddini aşmıyorum. Size de söylenecek çok şey var şu tavırlarınıza karşılık ama farkındaysanız hala sakince ve saygıyla cvp veriyorum. Konu açıyoruz diye hakaret edin demiyoruz.
Uzatmadan çıkın konumdan böyle hakaret yağdırmaya devam edecekseniz.

Konu sahibinin ates sacan yorumlarini (sadece bana degil) okusaniz bana hak verirsiniz. Ben ne zaman konu acsam problemli diye beni etiketlemeye calisiyor. Kesin problem sendedir diyerek manüple etmeye calisiyor.. Sadece bu degil. Ben konu sahibinin gercekten psikolojik problemleri oldugunu dusunuyorum. Cunku kendisinin verdigi tepkiler normal insanin verecegi tepkiler degil. Cok agresif. Bi cok uye de benim gibi dusunuyor dikkatlice bakarsaniz. Umarim uzman kisiden psikolojik destek alir. Sosyal medyada bile anlasiliyor artik insanlarin problemli oldugu

2 kez Konuşmaya çalıştı tabi ama ben yüz vermedim yüzüne bile bakmadan cvp verdiğim için daha bi çabaya girmedi.
burnunu sürtmessi lazım bencede küserek konuşmayarak en iyi cevabı vermişsiniz şöyle okkalı bir özürden aşaısına tav olmayın ama elalem içinde deneglesin kendini hamile halinizle birde sizi üzüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…