Amannn bu is baydi hakket.. kim ne kutluyosa kutlasin.. bi yilbasi bide kurban bayrami her iki tarafada dert oluyo her sene nedense..alan razi veren razi ee?
Buarada esine ictiginden dolayi bi rahatlama/gevseme olmus olabilir..
Kutlamak filan degilde...ozellikle o gece beraber olucam birileriyle diye takintim asla olmadi..?dunde zaten temizlik yaparak girdim yeni yika ki saatin o kdr gec oldugunu bile farketmemistim
Yılbaşı gecesi ne işiniz var dinle? Eşiniz saçma insanın teki bence. Dikkat çekmeye çalışan tipler olur ya ortamda,uçta olacak illa.. sizin söylediğiniZde saçma ama bu size aptal deme hakkını vermiyor eşinize.
Konu dışına çıkıp milletin özel hayatına laf etmek ve tanımadıgınız eşine hakaret etmek ne kadar doğru bir davranış merak ettim. Herkes burada derdini paylaşıyor önceki konuları taşıyıp kişiyi hassas olabileceği yerden vurmak ne kadar doğru. Aranızda problem varsa özel mesajla çözebilirsiniz.
Bencede kendine birsey soylendinde kirildim uzuldum agladim diye konu acmissiniz ama insanlara karsi sizde oyle davraniyorsunuz. Valla verdiginiz cevaplardan onu anladim
bence hic takilma konuyu acan sen degilsin fikrini soylemissin sadece bence aptal olan sen degil konuyu acip sonra sana yapistirandir .hayat sandiginiz kadar uzun degil ozellikle gereksiz seyler icin ne guzel bir gece yataginda rahat rahat doe done uyumussun bak bunun icin sevinebilirsin
Her actiginiz konuda neden yabanci oldugunuzu vurguluyorsunuz. Cok alakasiz. Turkceniz yaziminiz gayet duzgun anlasilir. Birkac kisi daha yazmis, benim de actigim bir konuda hemen unlem isaretleriyle falan yorum yapmistiniz :) konum halbuki hamilelik ve toksoplazma ile ilgili bir soruydu sadece.. belki de sorun hep sizdedir de esiniz de bu yuzden bu cevabi vermistir. Burdaki cevaplarinizdan da belli genel tavriniz. Uzuldum sizin adiniza zor.
bence konu bu yoksa kocaniz her zaman mi oyle
İnsanların içinde ben hiçbirşeye inanmıyorum tarzı konuşan muhtemelen 30 yaş üzeri olmuş bir adam ergen gibi ancak dikkat çekmeye çalışıyordur ve saçma insanın tekdir. Sizin tercihiniz olduğu için tabi size öyle görünmüyordur ama dışardan bakınca görünen bu üzgünüm :) bu muhabbeti yılbaşı sofrasında yapması,eşine aptal aptal konuşma diye insan içinde hakaret etmesi(ki eşi hamile) çokta haksız olmadığımı gösteriyor. Kusura bakma canım,muhtemelen sinirin geçmiş eşin hakkında konuşulması hoşuna gitmiyor ama dediğim gibi anlattıklarına bakınca görünen bu.Ben açıkçası konu açarken inanılmaz mutsuzdum. Belki hamileliğimin verdiği bir duygu da olabilir!
Eşim o akşam saçmalamış da olabilir ama bu demek değil ki “saçma insanın teki” diyebilirsiniz! Kaldı ki tanımadığın görmesiğin bir insan hakkında karakteri konusunda yorum yapma hakkına da sahip değilsiniz. Yorum yaparken haddimizi bilmemiz gerek diye düşünüyorum,biraz düşünerek yazmanızı rica ederim!!
Konu eğlenme anında açılacak bir konu değil ama kendi açmış. Üstelik bu konu konusuluyorken ben senin saçma bir tepki verdiğini düşünmüyorum. Çok normal geçen senelerde böyle düşünmüyordun demen. Aşağılama değil, sorgulama değil sadece durum tespiti. Kocan resmen saçmalamış asıl. Ben de olsam tepki verirdim. Bir de yorumlardan anladığım kadarıyla hamilesin. Çok daha ince olması lazım.Kızlar gerçekten mutsuzum ya. Yılın ilk günü ve benim kalbim paramparça. Yataktan kalkmak bile istemiyorum resmen çakılıp bütün gün böyle kalmak istiyorum hiç keyfim yok. Dün de konu açmıştım üst üste oldu kusura bakmayın
Neyse uzatmadan konuya giriyorum..
dün sabah erkenden uyandım eşimle kahvaltı yaptım sonra hazırlıklara başladım,arkadaşımıza davetliydik yılbaşı kutlaması için,arkadaşımın da ailesi 1 günlüğüne geldi hep beraber kutliycaz. Normalde başka şehirde oturuyorlar. Tanışıyoruz yani hep birlikte aile dostuyuz..
Hazırlıkları yaptım eşim de o sırada evde temizlik yaptı,sonra kahve içtik ikimizin de işi bittiğinde. Herşey gayet normaldi yani anlatıyorum ki ortada birşeyin olmadığını anlayın diye.
Sonra annesini de aldı,hep beraber gittik. Hepimiz keyifliyiz annesinin suratı beş karış yine her zaman ki gibi. Belli birşey olmuş birşeye takılmış. Oralı olmadım hatta kadının koluna girdim keyfi yerine gelsin diye ki normalde pek de sevmeyiz birbirimizi ben mesafeliyimdir.
Masayı kurduk,sohbetler başladı herkes keyifliydi. Gecenin ilerleyen saatlerinde eşim elinde rakı şişesi varken kendisi söyledi “ben şuna inanmıyorum”diyerek din konusunu kendisi açtı. Arkadaşı da oğlum kapat konuyu çarpılırsın gibi bir espiri yaptı nerde yazıyor ki bu dedikten sonra Bende bunun üzerine geçen senelerde böyle düşünmüyordun dedim Hatta bitek ben demedim espiriyle karışık gülerek söylenendi üstelik. amacım tamamen sohbet etmek yani ortamda bu konuşuluyor çünkü. Bana saçmalama jameya aptal aptal konuşma dedi, neye uğradığımı şaşırdım. Hararetli bir konu olunca herkese cevap veremeyince böyle tepki veriyor bu ilk değil. O kadar bozuldum ki anlatamam o kadar insanın içinde böyle birşey söylemesini hiç beklemiyordum kaldım resmen. Arkadaşım bana baktı yüzümün değiştiğini görünce konuyu filan değiştirdi. Bende bozuntuya vermedim ama resmen b*k gibi hissettim kendimi. Belli etmemeye çalıştım ama bütün gece canım sıkıldı. Hala da öyle. Yaptığının yanlış olduğunu fark etti hatta eminim utandı ama konuyu dahi açmadım direk eve gelip uyudum. O da salonda uyuya kalmış. Yani 2018 e böyle girdik. Çok üzgünüm şuan zaten. Resmen ağlıyorum abartıyor muyum bilmiyorum ama inanılmaz kırgın hissediyorum. Hakkımı helal dahi etmeyi düşünmüyorum ve bu konuyu böyle hiç bişey olmamış gibi kapatmayı düşünmüyorum.
hepinize mutlu yıllar..
:)) valla o an cok depresif bir haldeydim :) doğum yaklaştıkça paikolojim bozuluyor :))
Normalde pek kaale alıp bozulmam bile böyle şeylere lafımı sokar güler geçerim ama o akşam duygusaldım sanırım. Teşekkür ederim pozitifliğiniz için
oyy oyy bak simdi nasil kızdım .. pof poflayacaklarina ayy aklimdan kotu seyler gecti.. tadini cikar kuzum bosver simdi iyisen sorun yok .. hamileyken zaten duygu durumlari degisir kahrolasica hormonlar iste .. gorusmek uzere guzel anne adayi
Of afedersin ama senin verdiğin gibi bir cevap verse sevgilim bana herkesin içinde ben de sinir olurum. Adam öyle düşünmüyordur fikri değişmiştir. Ne diye adamı yalancı yerine ya da dönek yerine koymaya çalıştınız? Bal gibi de yapmaya çalıştığın bu.. Kv'nin de olaylarla ilgisini çözemedim...
İnsanların içinde ben hiçbirşeye inanmıyorum tarzı konuşan muhtemelen 30 yaş üzeri olmuş bir adam ergen gibi ancak dikkat çekmeye çalışıyordur ve saçma insanın tekdir. Sizin tercihiniz olduğu için tabi size öyle görünmüyordur ama dışardan bakınca görünen bu üzgünüm :) bu muhabbeti yılbaşı sofrasında yapması,eşine aptal aptal konuşma diye insan içinde hakaret etmesi(ki eşi hamile) çokta haksız olmadığımı gösteriyor. Kusura bakma canım,muhtemelen sinirin geçmiş eşin hakkında konuşulması hoşuna gitmiyor ama dediğim gibi anlattıklarına bakınca görünen bu.
Konu eğlenme anında açılacak bir konu değil ama kendi açmış. Üstelik bu konu konusuluyorken ben senin saçma bir tepki verdiğini düşünmüyorum. Çok normal geçen senelerde böyle düşünmüyordun demen. Aşağılama değil, sorgulama değil sadece durum tespiti. Kocan resmen saçmalamış asıl. Ben de olsam tepki verirdim. Bir de yorumlardan anladığım kadarıyla hamilesin. Çok daha ince olması lazım.
Bukadar zoruna gidiyorsa konu açmayacaksınız ozaman. Konuyu açıp yorum yapma hakkını veren sizsiniz zaten,kimse durduk yere sizin eşiniz hakkında yorum yapmıyor burda. Kusura bakmayın ama herkes sizin istediğiniz açıdan bakamaz olaylara,bana göre gerçekten gülünecek halde eşiniz kahkahayı patlatırdım biri benim yanımda böyle bişey dese. Bu arada hakareti işitende sizsiniz,aptal aptal konuşma demişti unuttunuz mu ? Bu durumda savunma alan size diyecek pek bişeyim yok. Tencere kapak,size iyi yuvarlanmalar:)Sinirim geçse insanlar hakkında olan fikrim değişmez. Eşim hatalı,ama burda ona veya başkası da olsa hakaret edecek kişi siz değilsiniz. 30 yaşında evet ama söylediğiniz kelimeler ağır geliyor. Hiç bir insan dört dörtlük değil,mesela siz de öyle nasıl konuşacağınızı pek bilemiyorsunuz haddinizi aşıp duruyorsunuz üstelik tanımadığınız insanlar hakkında.
Tabi ki de kötü konuşulmasına izin vermem haksız da olsa çünkü o benim eşim. Ben diyebilirim ama sana düşmez mesela :)
Bukadar zoruna gidiyorsa konu açmayacaksınız ozaman. Konuyu açıp yorum yapma hakkını veren sizsiniz zaten,kimse durduk yere sizin eşiniz hakkında yorum yapmıyor burda. Kusura bakmayın ama herkes sizin istediğiniz açıdan bakamaz olaylara,bana göre gerçekten gülünecek halde eşiniz kahkahayı patlatırdım biri benim yanımda böyle bişey dese. Bu arada hakareti işitende sizsiniz,aptal aptal konuşma demişti unuttunuz mu ? Bu durumda savunma alan size diyecek pek bişeyim yok. Tencere kapak,size iyi yuvarlanmalar:)
Konu sahibinin ates sacan yorumlarini (sadece bana degil) okusaniz bana hak verirsiniz. Ben ne zaman konu acsam problemli diye beni etiketlemeye calisiyor. Kesin problem sendedir diyerek manüple etmeye calisiyor.. Sadece bu degil. Ben konu sahibinin gercekten psikolojik problemleri oldugunu dusunuyorum. Cunku kendisinin verdigi tepkiler normal insanin verecegi tepkiler degil. Cok agresif. Bi cok uye de benim gibi dusunuyor dikkatlice bakarsaniz. Umarim uzman kisiden psikolojik destek alir. Sosyal medyada bile anlasiliyor artik insanlarin problemli olduguKonu dışına çıkıp milletin özel hayatına laf etmek ve tanımadıgınız eşine hakaret etmek ne kadar doğru bir davranış merak ettim. Herkes burada derdini paylaşıyor önceki konuları taşıyıp kişiyi hassas olabileceği yerden vurmak ne kadar doğru. Aranızda problem varsa özel mesajla çözebilirsiniz.
burnunu sürtmessi lazım bencede küserek konuşmayarak en iyi cevabı vermişsiniz şöyle okkalı bir özürden aşaısına tav olmayın ama elalem içinde deneglesin kendini hamile halinizle birde sizi üzüyo2 kez Konuşmaya çalıştı tabi ama ben yüz vermedim yüzüne bile bakmadan cvp verdiğim için daha bi çabaya girmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?