Mutsuzum :( morale ihtiyacım var :(

Son konularimda yaptigin yorum buydu. Sosyal medyadan tanisma zahmetine girmem senin gibi ergen kafali dusunmuyorum cunku:) sukur ki evde boş bos senin gibi koca parasi yemiyorum. Ogretmenim, doktora yapiyorum ve cevremde genis. Beni mutsuz eden bir durum yok yani:) yilbasina salya sumuk girmedim dengesiz b..ktan bi kocam olmadigi icin:)) karsima surekli birileri cikiyor. Erkenden sirf evlenmek icin koca bulayim da aman evleneyim dusuncesinde olmadim. Kariyerime onem veriyorum hedeflerim var anlayacagin:) geeci anlar misin bilmem de. Ha ayrica esinin tanisma sitelerine girip birileriyle tanisma istegine aldatma olarak bakmiyorsan senin zihniyetine diyecek bir sey bulamiyorum:) iyi rencide olmalar güzelim

insan olmak gerek herşeyden önce.. Koca boktan sana göre,bana göre de senin öğretmenliğin öyle!

Mune

ben herhangi bir konuda fikrimi belirtirken eşimin “eskiden öyle düşünmüyordun” demesine acayip sinir olurdum

ama ne olursa size milletin içinde “aptal aptal konuşma!” deme hakkı var mı? yok.

adam haklıyken haksız duruma bir güzel düşmüş, hem de ne haksızlık!
ben size hak verdim. kırılıp gücenmekte çok çok çok haklısınız. ben olsam sinirimden ağlayabilirdim bile.

erkek arkadaşım bana başbaşayken “salak salak konuşma” dese bile çıldırıyordum ben, kaldı ki herkesin içinde söyleyecek. çok ayıp etmiş

Siz hamilelikten dolayı içki içmemişsinizdir haliyle eşiniz de sanırım içti onun dediklerini alkole verecek olursak ki içeceğini bile bile gitmişsiniz,sizin de eşi rencide etmemeniz gerekirdi zaten anlayacak durumda degildir.Şişe de durduğu gibi durmaz ister az içsin ister çok.Kayınvalidelik Hiçbirşey görmedim şu konuda.Sizlerle geçirmek istememiştir belki.En korktuğum şey şöyle içkili ortamlar,çünkü ortam bir anda geriliyor gereksiz konularla.Üzülünecek pek bir konu yok bence gereksiz stres yapmayın.

Son düzenleme:
ikiniz de insanların içinde birbirinize büyük saygısızlık etmişsiniz.
aynı derecede hatalısınız, oturun konuşun bidaha da başkalarının yanında birbirinizi küçük düşürmeyin.

Belki söylediğim doğru değildi o an onu düşünemedim ama gerçekten hoş değil kim yaparsa yapsın kardeşim bile yapsa saygısız gözüyle bakarım.. neyse geçti bitti bidaha yapmasına fırsat vermem böyle birşeye. Zaten tepkimi ciddi anlamda koyucam gerekirse boşanmaya kadar giderim kimse saygısızlık yapamaz yani.

İçki içmesine bağlamıyorum çünkü bir kere daha salak salak konuşma gibi bir tepki vermişti o zaman avm ortamındaydık bişey bakıyorduk yine aynı arkadaşlarla :)
Durum şu ki eşimin arkadaşı da yapıyor bunu eşine. Yani sanırım o ortamın verdiği rahatlık olabilir. Evdeyken böyle değil işin tuhaf kısmı o zaten :)
Bazen patavatsızlık yapıyor böyle işte. Ben de o konuda yorum yapmasaydım daha iyiydi belki.

Yılbaşı kutlamalarında bu din konuları çok açılıyor neden se .. Yok ben suna inanmıyorum bilmem ne .. Yani benim etrafımda da var .. Ben seni haklı buldum ben olsam ben de derdim geçen seneler böyle düşünmüyordun şimdi mi inanmıyorsun diye ... Yinede hatasını anladıysa uzatma

Amannn bu is baydi hakket.. kim ne kutluyosa kutlasin.. bi yilbasi bide kurban bayrami her iki tarafada dert oluyo her sene nedense..alan razi veren razi ee?

Buarada esine ictiginden dolayi bi rahatlama/gevseme olmus olabilir..

Kutlamak filan degilde...ozellikle o gece beraber olucam birileriyle diye takintim asla olmadi..?dunde zaten temizlik yaparak girdim yeni yika ki saatin o kdr gec oldugunu bile farketmemistim

Ne olursa olsun sen hakaret vari birşey söylememişsin ama o sana resmen hakaret etmiş.Üstelik başka insanların yanında yapmış bunu.Gerekirse duymazdan gelebilirdi ama genede öyle söylememeliydi.Sana bir özür borçlu kesinlikle.Geceni mahvetmiş.

Yabancı mısınız? Nerelisiniz?

Her actiginiz konuda neden yabanci oldugunuzu vurguluyorsunuz. Cok alakasiz. Turkceniz yaziminiz gayet duzgun anlasilir. Birkac kisi daha yazmis, benim de actigim bir konuda hemen unlem isaretleriyle falan yorum yapmistiniz :) konum halbuki hamilelik ve toksoplazma ile ilgili bir soruydu sadece.. belki de sorun hep sizdedir de esiniz de bu yuzden bu cevabi vermistir. Burdaki cevaplarinizdan da belli genel tavriniz. Uzuldum sizin adiniza zor.

Eşine sorduğun şey bana son derece normal geldi.Sen de belli ki orada duyuyorsun o düşüncesini ki imalı sorduğunu zaten düşünmüyorum.Bence o kendi tutarsızlığının farkında olduğu için tepki verdi.Sana da bunu insanların içinde yüzüne vurduğun ve haklı olduğun için aniden parlamış olabilir.

Bencede kendine birsey soylendinde kirildim uzuldum agladim diye konu acmissiniz ama insanlara karsi sizde oyle davraniyorsunuz. Valla verdiginiz cevaplardan onu anladim

bence hic takilma konuyu acan sen degilsin fikrini soylemissin sadece bence aptal olan sen degil konuyu acip sonra sana yapistirandir .hayat sandiginiz kadar uzun degil ozellikle gereksiz seyler icin ne guzel bir gece yataginda rahat rahat doe done uyumussun bak bunun icin sevinebilirsin

Konu dışına çıkıp milletin özel hayatına laf etmek ve tanımadıgınız eşine hakaret etmek ne kadar doğru bir davranış merak ettim. Herkes burada derdini paylaşıyor önceki konuları taşıyıp kişiyi hassas olabileceği yerden vurmak ne kadar doğru. Aranızda problem varsa özel mesajla çözebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…