Son konularimda yaptigin yorum buydu. Sosyal medyadan tanisma zahmetine girmem senin gibi ergen kafali dusunmuyorum cunku:) sukur ki evde boş bos senin gibi koca parasi yemiyorum. Ogretmenim, doktora yapiyorum ve cevremde genis. Beni mutsuz eden bir durum yok yani:) yilbasina salya sumuk girmedim dengesiz b..ktan bi kocam olmadigi icin:)) karsima surekli birileri cikiyor. Erkenden sirf evlenmek icin koca bulayim da aman evleneyim dusuncesinde olmadim. Kariyerime onem veriyorumTatlım sana evde kalmış etiketi yapıştırmadım ben sana huysuz etiketi yapıştırdım ki hala öyle düşünüyorum. :) ama sen gerçekten huzursuz itici ve boş konuşan gereksiz bir insansın. Eşim beni aldatmadı. Ama senin gibi beyni böyle şeylerle dolu olan birine de açıklama yapma zahmetine girmem :) Ayrıca keşke o kadar zahmet edip gözlerini yormak yerine sosyal medyalarda birileri ile tanışma çabasına girseydin daha karlı çıkardın :)) e ne kadar az zaman kayıp edersen o kadar iyi olur senin için. Yaş geçti ve seni geriyor besbelli bu durum. Nerelere saracağını şaşırdın :))
Son konularimda yaptigin yorum buydu. Sosyal medyadan tanisma zahmetine girmem senin gibi ergen kafali dusunmuyorum cunku:) sukur ki evde boş bos senin gibi koca parasi yemiyorum. Ogretmenim, doktora yapiyorum ve cevremde genis. Beni mutsuz eden bir durum yok yani:) yilbasina salya sumuk girmedim dengesiz b..ktan bi kocam olmadigi icin:)) karsima surekli birileri cikiyor. Erkenden sirf evlenmek icin koca bulayim da aman evleneyim dusuncesinde olmadim. Kariyerime onem veriyorumhedeflerim var anlayacagin:) geeci anlar misin bilmem de. Ha ayrica esinin tanisma sitelerine girip birileriyle tanisma istegine aldatma olarak bakmiyorsan senin zihniyetine diyecek bir sey bulamiyorum:) iyi rencide olmalar güzelim
ben herhangi bir konuda fikrimi belirtirken eşimin “eskiden öyle düşünmüyordun” demesine acayip sinir olurdum
ama ne olursa size milletin içinde “aptal aptal konuşma!” deme hakkı var mı? yok.
adam haklıyken haksız duruma bir güzel düşmüş, hem de ne haksızlık!
ben size hak verdim. kırılıp gücenmekte çok çok çok haklısınız. ben olsam sinirimden ağlayabilirdim bile.
erkek arkadaşım bana başbaşayken “salak salak konuşma” dese bile çıldırıyordum ben, kaldı ki herkesin içinde söyleyecek. çok ayıp etmiş
Siz hamilelikten dolayı içki içmemişsinizdir haliyle eşiniz de sanırım içti onun dediklerini alkole verecek olursak ki içeceğini bile bile gitmişsiniz,sizin de eşi rencide etmemeniz gerekirdi zaten anlayacak durumda degildir.Şişe de durduğu gibi durmaz ister az içsin ister çok.Kayınvalidelik Hiçbirşey görmedim şu konuda.Sizlerle geçirmek istememiştir belki.En korktuğum şey şöyle içkili ortamlar,çünkü ortam bir anda geriliyor gereksiz konularla.Üzülünecek pek bir konu yok bence gereksiz stres yapmayın.
alkol alarak eglenilmedigine bir ornek daha
bence konu bu yoksa kocaniz her zaman mi oyleAlkol alarak eğlenilmiyor diye birşey yok. Gayet eğlenceli bir ortamdı ve abartılacak bir alkol de alınmadı. Konu bu değil zaten.
Yabancı mısınız? Nerelisiniz?Eşimle ilgili kötü bir durum yoktu zaten. Yabancıyım tekrarlıyorum ve üzgündüm ağlayarak yazdım.
Kv nin de enerjisi beni mahfediyo.
Onu yazmam gereksizdi neyse konuyu düzenledim zaten karışık olmuş ilk başta.
Konu dışına çıkıp milletin özel hayatına laf etmek ve tanımadıgınız eşine hakaret etmek ne kadar doğru bir davranış merak ettim. Herkes burada derdini paylaşıyor önceki konuları taşıyıp kişiyi hassas olabileceği yerden vurmak ne kadar doğru. Aranızda problem varsa özel mesajla çözebilirsiniz.Son konularimda yaptigin yorum buydu. Sosyal medyadan tanisma zahmetine girmem senin gibi ergen kafali dusunmuyorum cunku:) sukur ki evde boş bos senin gibi koca parasi yemiyorum. Ogretmenim, doktora yapiyorum ve cevremde genis. Beni mutsuz eden bir durum yok yani:) yilbasina salya sumuk girmedim dengesiz b..ktan bi kocam olmadigi icin:)) karsima surekli birileri cikiyor. Erkenden sirf evlenmek icin koca bulayim da aman evleneyim dusuncesinde olmadim. Kariyerime onem veriyorumhedeflerim var anlayacagin:) geeci anlar misin bilmem de. Ha ayrica esinin tanisma sitelerine girip birileriyle tanisma istegine aldatma olarak bakmiyorsan senin zihniyetine diyecek bir sey bulamiyorum:) iyi rencide olmalar güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?