• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzum 😒

filizzz_8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
17 yıllık evliyim artı dört sene öncesi var..okulda başladı her sey..biz beraber guzel vakit geçiren bir cifttik..ben galiba daha çok seven taraftim.simdi anlamadigim bir şekilde benden uzaklaşıyor daha doğrusu acayip manipülatif biri..evde bizden iyisi yok ama dışarda iki yabancı.. öğretmenim ama atanamadim zamanında istesem ise de girerim ama ailemin düzeni önceliğim oldu.daha fazla kalbimin kırılmasını izlemekten yoruldum hiçbir şeyin duzeldigi yok..var mı tavsiyeniz!?

Son düzenleme:
17 yıllık evliyim artı dört sene öncesi var..okulda başladı her sey..biz beraber guzel vakit geçiren bir cifttik..ben galiba daha çok seven taraftim.simdi anlamadigim bir şekilde benden uzaklaşıyor daha doğrusu acayip manipülatif biri..evde bizden iyisi yok ama dışarda iki yabancı.. öğretmenim ama atanamadim zamanında istesem ise de girerim ama ailemin düzeni önceliğim oldu.daha fazla kalbimin kırılmasını izlemekten yoruldum hiçbir şeyin duzeldigi yok..var mı tavsiyeniz!?
Filmlerdeki gibi bir sevgi yok.Olsa filmler olmazdı.Eşinizi idealize etmeye çalışmayın üzülürsünüz.Zaten evlilik yol arkadaşlığından ibaret.Kaçan kovalanır.Kendinize odaklanın bence.Eşinize de ayna olun, size nasıl davranıyorsa siz de ona öyle davranın.

Boşan

17 yil bir Ömrün yarisi sayilir üstüne 4 yil 21 yil

cift terapisine gitmenizi tavsiye ederim

Ve calisiyor musunuz

?

Net birşey yazmamışsınız nasıl uzaklaştı napıyor ki

taraftim.simdi anlamadigim bir şekilde benden uzaklaşıyor daha doğrusu acayip manipülatif biri..evde bizden iyisi yok ama dışarda iki yabancı..
Şu kısmı anlayamadım,🤔
evde iyiyz diyorsunuz, e bunun neresi kötü?
Ve dışarıda iki yabancı nasıl oluyor?

Anlamadım tam
Cinsel hayatınız yerinde mi
Muhabbetiniz iyi mi
Evde sizden iyisi yoksa bunlar iyidir

Kaç çocuğunuz var
Başka birine bir duygusu olduğunu mu düşünüyorsunuz eşinizin

Neden çalışmadınız ki
Ekmek elden su gölden kolay gelmiş olabilir ama işte böyle özgüven kaybı yaşarsınız

21 sene birlikte kaldığınıza göre boşanacak kadar kötü durumda değilsiniz karşılıklı oturıp evde iyiyken konuşun bunu eşinizle olmuyorsa bir çift terapistine gidin

Back
X