şu an senin yerinde olmak isteyen, bir sürü evli var:)Merhaba arkadaşlar.. Bir saat öncesine kadar moralim çok iyi olmasa da idare ederdi.. Yaz geliyor artık nişanlar düğünler.. başlıyor mutluluklar diliyorum.. Ama insan bir doğru düzgün bişey yaşamayıp da mutlu olamayınca da üzülüyor.. Allah isteseydi olurdu bir hayır vardır diyorum ama bir yere kadar diyorum.. Üzüntümü önlemiyor. Hayatımda hiç gelinlik hayali, evlenme hayali kuran biri olmadım, okumaya odaklandım.. Zaten olacak olsa bişeyler olurdu. Şu an mesela arkadaşlar uzun süredir ders çalışıyorum, kpss yüksek lisans.. Yıllardır tatil yapmıyorum. Çok da daraldım.. Yazlığımız var ama en son bir yalnız gitmiştim. Hiç güzel olmadı yalnız tatil.. Kurslara, kültür turlarına gitmiştim daha önceden.. En son gittiğimde o da yalnız güzel olmadı.. Kısacası yalnız ve mutsuzum arkadaşlar ne yapayım bi akıl verin bişeyler söyleyin.
Teşekkür ederim..
Kimse hayatından memnun değil.. Ama işte..
Sana şimdi yaşadıklarımı anlatsam tamam sustum dersin kuzum o yüzden zaman ve vakti varsa dert etme
Yalnız olmayıp Bi o kadar mutsuz olan nbir sürü insan var ki. Evet paylaşınca güzel oluyor bazı seyler haklısınız ama yakın arkadaslarınız, dostlarınız yok mu? Hepsini gectim yalnız tatile gitme fikri bana hep sıcak gelir, yaptımda gecmişte. Orada yeni arkadaslar edinip döndüm ayrıca. Neden sizde yapmayasınız? Sosyallesin ve anın keyfini cıkarın.
Allah yardımcı olsun.. Hep başkalarını düşünmekten, hep yanlış anlaşılmasın da züğürt tesellisinden bıktım..
Yasınız kac? 70 bile olsa, hayattan kopmayın. Heveslerinizi ertelemeyin. İçinizde birsey kalmasın bana sorarsanız. İleride evlenmek isterseniz de birlikte yaparsınız bazı seyleri ama bence yalnız cok daha güven tazeliyor. Yalnız basıma turla avrupaya gitmiştim. Ne kadar iyi hissettirdi anlatamam =)Bazen diyorum şimdiden plan yapayım bu sene şuraya gideyim.. Sonra şurdan şuraya gitmeye halim olmuyor.. Zamanla azalıyor bu bişeyler yapmayı planlama isteği.
Yasınız kac? 70 bile olsa, hayattan kopmayın. Heveslerinizi ertelemeyin. İçinizde birsey kalmasın bana sorarsanız. İleride evlenmek isterseniz de birlikte yaparsınız bazı seyleri ama bence yalnız cok daha güven tazeliyor. Yalnız basıma turla avrupaya gitmiştim. Ne kadar iyi hissettirdi anlatamam =)
Evet kişisel Bi tercih bu =)Ben de Karadeniz ve Kapadokya'ya gittim.. Bir fotoğraf çektirmek için bile birine şunu çeker misin diyip durmak.. Ve sanki mutluymuşum gibi olmayı sevmedim.. Yalnız tatili seven çok.. Bana sürekli olarak uymadı..
Selfie çubuğu . Dalga geçmiyorum gerçekten.Bakkala giderken bile çocuk ne olacak diye 10 kez düşünüyorum.Ben de Karadeniz ve Kapadokya'ya gittim.. Bir fotoğraf çektirmek için bile birine şunu çeker misin diyip durmak.. Ve sanki mutluymuşum gibi olmayı sevmedim.. Yalnız tatili seven çok.. Bana sürekli olarak uymadı..
Merhaba arkadaşlar.. Bir saat öncesine kadar moralim çok iyi olmasa da idare ederdi.. Yaz geliyor artık nişanlar düğünler.. başlıyor mutluluklar diliyorum.. Ama insan bir doğru düzgün bişey yaşamayıp da mutlu olamayınca da üzülüyor.. Allah isteseydi olurdu bir hayır vardır diyorum ama bir yere kadar diyorum.. Üzüntümü önlemiyor. Hayatımda hiç gelinlik hayali, evlenme hayali kuran biri olmadım, okumaya odaklandım.. Zaten olacak olsa bişeyler olurdu. Şu an mesela arkadaşlar uzun süredir ders çalışıyorum, kpss yüksek lisans.. Yıllardır tatil yapmıyorum. Çok da daraldım.. Yazlığımız var ama en son bir yalnız gitmiştim. Hiç güzel olmadı yalnız tatil.. Kurslara, kültür turlarına gitmiştim daha önceden.. En son gittiğimde o da yalnız güzel olmadı.. Kısacası yalnız ve mutsuzum arkadaşlar ne yapayım bi akıl verin bişeyler söyleyin.
Teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?