- 18 Mayıs 2017
- 603
- 722
- 18
- Konu Sahibi Karmaprenses
-
Çıkacağız allah nasip ederse müteahhitle anlaşmaya çalışıyoruz bi arsayı değerlendireceğiz. Gerçi annesi bizsiz bir plan yapmıyor ama eşimle baya bi tartıştım artık oturmam birlikte diye Oda kabul etti ama ailesiyle daha konuşmadık.Neden ayrı eve çıkmıyorsunuz?
Aynen öyle oluyor. Çok bunaldım. Yemek bile yiyemiyorum artık.Klasik bi sözdür ama çok doğrudur. Ev, ev üstüne olmaz. Bi özeliniz kalmaz. Kendinizi bi yabancı gibi hissedersiniz orada.
Bi sene içinde ev yapılacak ama bi sene var yani ömrümden bi sene daha gidecek.Ayrı ev, gerekirse tek goz oda ama ayrı ev.
O bir sene muteahittin dediği.Bi sene içinde ev yapılacak ama bi sene var yani ömrümden bi sene daha gidecek.
Çalışsam bile çıka imkanımız yok çünkü evler çok uçuk burda 200 bimden aşağı yok kredi çeksek iki katı eşimde bekleyelim arsayı satıp başka yerden ev alalım diyor. Ama daha ailesiyle bile konuşmuşluğu yok. Bu sıralar çok takmaya başladım normalde 3 yıl dayandın bir sene daha dayan diyorum ama artık yemek yemeleri, söyledikleri, herşey batar oldu hiç mutlu değilim ve eşim bu süreçte yanımda değil ben abartıyorum oluyorumO bir sene muteahittin dediği.
Umarım bir sene daha sıkarsınız dişinizi ne diyeyim.
Peki çalışsanız da çıksanız?
Çalışsam bile çıka imkanımız yok çünkü evler çok uçuk burda 200 bimden aşağı yok kredi çeksek iki katı eşimde bekleyelim arsayı satıp başka yerden ev alalım diyor. Ama daha ailesiyle bile konuşmuşluğu yok. Bu sıralar çok takmaya başladım normalde 3 yıl dayandın bir sene daha dayan diyorum ama artık yemek yemeleri, söyledikleri, herşey batar oldu hiç mutlu değilim ve eşim bu süreçte yanımda değil ben abartıyorum oluyorum
Haklısın canım. Ama en azından ayrı evim olursa arkadaş vs. Falan çağırır kafa dağıtırım diye düşünüyorum. Yer içer keyfime bakarım gibi geliyo. Telefon oynaması şimdi de var. Ona göre hayat böyle yaşanır. Hep başkaları ne yapıyo diyor. Hiç özelimiz yok.Ayrı eve çıkınca düzelecek mi? Şimdi balkonda kvdenle muhabbet ediyomus,o zamanda telefon oynar. Ayrı eve çıkmayın demiyorum ama ilgili adam her yerde ilgilidir.kvdeniz buna sanmıyorum engel olsun. Mesela dışarı hava almaya ciksaniz beraber oturduğunuz için kayinvalidede dahil olur,ayrı evde böyle bir sorun olmaz. Ama siz şimdi bile hiç çıkmıyormussunuz,çok uzun yazdım nasıl kisaltirim diye düşündüm bilemedim umarım anlatabilmisimdir,mutluluklar.
O zaman ev almak için değil, psikolojik sağlığınız için calisin.Çalışsam bile çıka imkanımız yok çünkü evler çok uçuk burda 200 bimden aşağı yok kredi çeksek iki katı eşimde bekleyelim arsayı satıp başka yerden ev alalım diyor. Ama daha ailesiyle bile konuşmuşluğu yok. Bu sıralar çok takmaya başladım normalde 3 yıl dayandın bir sene daha dayan diyorum ama artık yemek yemeleri, söyledikleri, herşey batar oldu hiç mutlu değilim ve eşim bu süreçte yanımda değil ben abartıyorum oluyorum
Kira olunca herkes karşı çıkar. Kendimiz ev alırsak kimse karışamaz diye düşünüyorum. Kv herşeye karışan bir tip malesef. Tatile gitti bu yaz oda geldi. Eşim geceleri benimle vakit geçirmek yerine ben uyuduktan sonra annesinin yanına gitti. Sürekli tartışıyoruz. Boşanmak istiyorum artık annesine bu kadar düşkün benimle neden evlendi diyorum. Hayatım mahvolmuş durumda.İlla satın almanız mı gerekiyor? Kiraya çıkın. Baştan hiç kabul etmeseydiniz keşke. Kayınvalideniz her şeye dahil olmaya çalışan annelerden değilse akşamları plan yapın ve eşinizle çıkın. Bu kadar mutsuzsanız eşinizin bir şeyler yapması gerekiyor.
Haklısınız,tabii ki özgür olmak istersiniz. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Hem ayrı eve çıkar hem de her akşam her hafta sonu gezmelere gidersin inşallah: )Haklısın canım. Ama en azından ayrı evim olursa arkadaş vs. Falan çağırır kafa dağıtırım diye düşünüyorum. Yer içer keyfime bakarım gibi geliyo. Telefon oynaması şimdi de var. Ona göre hayat böyle yaşanır. Hep başkaları ne yapıyo diyor. Hiç özelimiz yok.
Tek başıma ne yapabilirim ki. Kurslara gidiyim diyorum. Bebek var kv asla bakmaz baksada bağıra bağıra. Anneö çok uzakta oturuyor. İlaç kullanmak istemiyorum. Bebeğim var sürekli uyuyamam.O zaman ev almak için değil, psikolojik sağlığınız için calisin.
Ağzından bal damlıyo canım valla. İnş. Sadece hareketli bi hayatım olsun istiyorum. Ama monoton bi kocam var.Haklısınız,tabii ki özgür olmak istersiniz. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Hem ayrı eve çıkar hem de her akşam her hafta gezmelere gidersin inşallah: )
Ağzından bal damlıyo canım valla. İnş. Sadece hareketli bi hayatım olsun istiyorum. Ama monoton bi kocam var.Haklısınız,tabii ki özgür olmak istersiniz. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Hem ayrı eve çıkar hem de her akşam her hafta gezmelere gidersin inşallah: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?