Mutsuzum.....

Karmaprenses

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
603
722
18
Kızlar merhaba çok bunaldım içimi dökmek istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var.

Kızlar 3 yıla yakın evliyim. Bi kızım var. Eşim çook sıkıcı. Evlenmeden böyle değildi. Sevgiliyken o kadar güzel vakit geçirirdik ama adam evlenince eve kapandı. Kv ile birlikte oturuyorum bu arada. Akşam işten gelir yemek yer çay kahve faslı eline telefonu alır ya anasıyla balkonda muhabbet eder. Bende hizmetçi lik yemek hazırla çay servisi kahve servisi. Kendimi resmen proğramlanmış robot gibi hissediyorum. Sabahları o kadar mutsuz uyanıyorum ki off yine mi sabah oldu diyorum. Halbuki ki normalde çok hayat dolu neşeli biriyim ama son bi aydır özellikle ölü gibiyim. Eşim sadece cinsellik konusunda işi düşünce yanaşıyor.

Sevmiyo diyebilirsiniz ama sevdiğinden eminim çünkü boşanmak istiyorum seni artık istemiyorum dediğim de çocuk gibi ağladı ben sensiz yapamam vs. Falan diye. Sevgisinden eminim ama çok monoton. Onun için işi düşün gitsin akşam olsun gelsin yatsın evliliği süper gidiyo. Ama ben gezip tozmak istiyorum. Çok bunaldım kendimi 70 yaşında hissediyorum. Ne bi arkadaşım var birşey.

Çalışın diyeceksiniz ama kızım çok küçük yaşımı bekliyorum. Kreşe vereceğim. Ona da 2 yıl var. Ben bu iki yılda bu dertlerle ölürüm herhalde. Ne yapabilirim eşimi nasıl sosyal hale getirebilirim.

Bu arada eşime ben bunları söylediğim zaman ben minnetsiz biriymişim. Eşim her dediğimi yapıyormuş. Şükür etmeyi bilmiyormuşum. Bana hakkımı helal etmiyormuş. Çok şımarıkmışım. Her istediğim olsun istiyormuşum. Ne güzel bi evliliğimiz varmış ana ben çenemle mahvediyomuşum. Yani sadece eşime dediğim biraz vakit geçirelim. Duyduklarım da bunlar..

Neden ayrı eve çıkmıyorsunuz?
Çıkacağız allah nasip ederse müteahhitle anlaşmaya çalışıyoruz bi arsayı değerlendireceğiz. Gerçi annesi bizsiz bir plan yapmıyor ama eşimle baya bi tartıştım artık oturmam birlikte diye Oda kabul etti ama ailesiyle daha konuşmadık.

Klasik bi sözdür ama çok doğrudur. Ev, ev üstüne olmaz. Bi özeliniz kalmaz. Kendinizi bi yabancı gibi hissedersiniz orada.

O bir sene muteahittin dediği.
Umarım bir sene daha sıkarsınız dişinizi ne diyeyim.
Peki çalışsanız da çıksanız?
Çalışsam bile çıka imkanımız yok çünkü evler çok uçuk burda 200 bimden aşağı yok kredi çeksek iki katı eşimde bekleyelim arsayı satıp başka yerden ev alalım diyor. Ama daha ailesiyle bile konuşmuşluğu yok. Bu sıralar çok takmaya başladım normalde 3 yıl dayandın bir sene daha dayan diyorum ama artık yemek yemeleri, söyledikleri, herşey batar oldu hiç mutlu değilim ve eşim bu süreçte yanımda değil ben abartıyorum oluyorum

Ayrı eve çıkınca düzelecek mi? Şimdi balkonda kvdenle muhabbet ediyomus,o zamanda telefon oynar. Ayrı eve çıkmayın demiyorum ama ilgili adam her yerde ilgilidir.kvdeniz buna sanmıyorum engel olsun. Mesela dışarı hava almaya ciksaniz beraber oturduğunuz için kayinvalidede dahil olur,ayrı evde böyle bir sorun olmaz. Ama siz şimdi bile hiç çıkmıyormussunuz,çok uzun yazdım nasıl kisaltirim diye düşündüm bilemedim umarım anlatabilmisimdir,mutluluklar.

İlla satın almanız mı gerekiyor? Kiraya çıkın. Baştan hiç kabul etmeseydiniz keşke. Kayınvalideniz her şeye dahil olmaya çalışan annelerden değilse akşamları plan yapın ve eşinizle çıkın. Bu kadar mutsuzsanız eşinizin bir şeyler yapması gerekiyor.

Bu surede kizinizla gezmeye cikin aksamlari mesela. Cay vaktinde soyle bir parka gidin. O rutinden bir siyrilin. Cumartesi aksami sinemaya gidin esinizle bebege kv baksin.
Esinizi beklemeyin siz Programm yapin. Yoksa cok beklersiniz. Tasinana kadar hayal gucunuze birakin kendinizi

Haklısın canım. Ama en azından ayrı evim olursa arkadaş vs. Falan çağırır kafa dağıtırım diye düşünüyorum. Yer içer keyfime bakarım gibi geliyo. Telefon oynaması şimdi de var. Ona göre hayat böyle yaşanır. Hep başkaları ne yapıyo diyor. Hiç özelimiz yok.

O zaman ev almak için değil, psikolojik sağlığınız için calisin.

Kira olunca herkes karşı çıkar. Kendimiz ev alırsak kimse karışamaz diye düşünüyorum. Kv herşeye karışan bir tip malesef. Tatile gitti bu yaz oda geldi. Eşim geceleri benimle vakit geçirmek yerine ben uyuduktan sonra annesinin yanına gitti. Sürekli tartışıyoruz. Boşanmak istiyorum artık annesine bu kadar düşkün benimle neden evlendi diyorum. Hayatım mahvolmuş durumda.

Haklısınız,tabii ki özgür olmak istersiniz. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Hem ayrı eve çıkar hem de her akşam her hafta sonu gezmelere gidersin inşallah: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…