K Karmaprenses Üye Kayıtlı Üye Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 603 Emoji Skoru 722 Puanlar 18 3 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Karmaprenses #61 Cok da Seyapmamak Lazim .!.: O bir sene burdan hiç inandırıcı gelmiyor daha başlanmamış bile , sadece fikir... ev dediğin bir senede oluyor mu ki? Bence evi aceleye getirme diye bahane edip kira mira direk çıkın anasının evinden. Evliliğinin 3 senesi gitmiş zaten. Genişletmek için tıkla... Bana on yıl gibi geliyor yaşlanmış hissediyorum kendimi
Cok da Seyapmamak Lazim .!.: O bir sene burdan hiç inandırıcı gelmiyor daha başlanmamış bile , sadece fikir... ev dediğin bir senede oluyor mu ki? Bence evi aceleye getirme diye bahane edip kira mira direk çıkın anasının evinden. Evliliğinin 3 senesi gitmiş zaten. Genişletmek için tıkla... Bana on yıl gibi geliyor yaşlanmış hissediyorum kendimi
kulkedisi30 Allah sabredenlerle beraberdir... Kayıtlı Üye Katılım 5 Temmuz 2011 Mesajlar 5.344 Emoji Skoru 6.214 Puanlar 198 3 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Karmaprenses #62 bu işi bir cinnet halleder... yoksa ne siz o evden çıkabilirsiniz nede eşiniz anasından ayrılır