- 13 Nisan 2007
- 33.644
- 102.488
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Karmaprenses
-
Kira olunca herkes karşı çıkar. Kendimiz ev alırsak kimse karışamaz diye düşünüyorum. Kv herşeye karışan bir tip malesef. Tatile gitti bu yaz oda geldi. Eşim geceleri benimle vakit geçirmek yerine ben uyuduktan sonra annesinin yanına gitti. Sürekli tartışıyoruz. Boşanmak istiyorum artık annesine bu kadar düşkün benimle neden evlendi diyorum. Hayatım mahvolmuş durumda.
Bende kendimi böyle teselli ediyorum sanırım. Evlenirken büyük bir aşkla evlendik ama o aşk kafama yıkıldı. Büyük bir hayal kırıklığı. Neden böyle bir salaklık yaptım diyorum.Eşinizin sizi sevdiğini söylemişsiniz de hangi erkek sevdiği kadınla başbaşa olmak istemez?
Ailesiyle sıkıntı yaşadığını bile bile onları aynı ortamda yaşamaya mecbur kılar?
Maddi imkanı yoksa evliliği erteler yine de eşine bunları yaşatmaz bence.
Sevginin gösterisi gözyaşı değil,değer vermektir.
kendi evin olsa eşine minnetin bile olmaz akşama kadar istediğin yere gidersin ama şimdi gitsen kv gözüne batar, dikkat çekersin bi gitsen ikincide izin alıyo gibi olursun, çocuğun küçük koyarsın bebek arabasına en kötü bi kafede kahveni içer evine gelirsin havan değişir yani illa eşinle çıkacaksın diye bişeyde yokAynen öyle oluyor. Çok bunaldım. Yemek bile yiyemiyorum artık.
Çok bunalmissiniz.Tek başıma ne yapabilirim ki. Kurslara gidiyim diyorum. Bebek var kv asla bakmaz baksada bağıra bağıra. Anneö çok uzakta oturuyor. İlaç kullanmak istemiyorum. Bebeğim var sürekli uyuyamam.
Sabretmekten başka çare yok.Bende kendimi böyle teselli ediyorum sanırım. Evlenirken büyük bir aşkla evlendik ama o aşk kafama yıkıldı. Büyük bir hayal kırıklığı. Neden böyle bir salaklık yaptım diyorum.
Sen gez eğlen ona bağlı kalma. Amcamın kızınında eşi böyle gününü gün ediyor sende öyle yap.Ağzından bal damlıyo canım valla. İnş. Sadece hareketli bi hayatım olsun istiyorum. Ama monoton bi kocam var.
Ailemin arkamda duracağını bilsem. Evlenirken babam yapma sen yapamazsın bununla dedi maddi durumdan dolayı. Bende herşey para değil ben seviyorum dedim. Ama evlendiğini günden beri borç ödüyoruz. Kendime aylık bir para bile ayıramıyorum. Evlenmeden her istediğim olurdu. Böyle alıştım. Şimdi ise hiçbirşey yok hizmetçi oldum babamın prensesiyken.Koskoca adam karar alırken başkalarını düşünüyor, tatilde eşiyle vakit geçirmek yerine annesinin yanına gidiyor. Mutsuzluğunuzda haklısınız. Bebeğiniz çok küçükmüş ne desem bilemiyorum. Bir süre ailenize gidebilirsiniz kafa dinlemek için belki, bu sırada evliliğinizi ölçüp tartarsınız, eşinizle oturup düzgünce konuşun. Eğer dediğiniz gibi sizi seven bir adamsa düşüncelerinize, hislerinize önem verir ve biraz kıpırdanır.
İşte bi ayrı evim olsa istediğimi çağırıp istediğim yere gideceğim eşimde bunu biliyor. Bu yüzden sana güvenemiyorum evde durmazdım diyor. Bende hayatımı seninle mahvedemem dedim. Konuşmuyoruz şimdi.Sen gez eğlen ona bağlı kalma. Amcamın kızınında eşi böyle gününü gün ediyor sende öyle yap.
Ailemin arkamda duracağını bilsem. Evlenirken babam yapma sen yapamazsın bununla dedi maddi durumdan dolayı. Bende herşey para değil ben seviyorum dedim. Ama evlendiğini günden beri borç ödüyoruz. Kendime aylık bir para bile ayıramıyorum. Evlenmeden her istediğim olurdu. Böyle alıştım. Şimdi ise hiçbirşey yok hizmetçi oldum babamın prensesiyken.
Bacım dürdüklemeye korkuyorum. Bi kere pikniğe gidelim dedim. 15 kişi gittik pikniğe ablası abisi anası babası hazırlık yapmaktan servis yapmaktan öldüm bi kaşık birşey yiyemedim. Ona göre gezmek ailece. Bi defasında amasyayı gezelim dedim eniştesini de aramış tabi benim surat düştü. Hem gidelim diyosun hem surat asıyosun diyor. Sopa değil haydar lazım bunaElinize bi sopa alip durtukleyin, kalk gezelim biraz deyin
Eşimi dükkan açtı kapattı birsürü borç kaldı. Ablasına kredi çekti güya onlar bize toplu para vereceklerdi 1 sene oldu daha verecek. Kendimi avanak gibi hissediyorum. Herkese var bi bana yok. Evlendiğim günden beri borcu bitmedi.Canım benim evi terk et demiyorum zaten, sizi özledim geldim de. Git, kafanı dağıt, orada gez, ailenle özlem gider, vakit geçir. En azından biraz ilgi gör, sevildiğini hisset. Kendine zaman ayır.
Ne borcu ödüyorsunuz peki? Kayınvalide yanına taşınmışsınız zaten.
Eşimi dükkan açtı kapattı birsürü borç kaldı. Ablasına kredi çekti güya onlar bize toplu para vereceklerdi 1 sene oldu daha verecek. Kendimi avanak gibi hissediyorum. Herkese var bi bana yok. Evlendiğim günden beri borcu bitmedi.
Üstelik dün gece kavga ettiğimizde mutsuzum seninle sıkıcısın dedim. Oda seni başkasını mutlu edeceğine inanıyorsan ol o zaman dedi. Dondum kaldım. Adamda kendini değiştirme çabası bile yok.Eşiniz sizinle bir aile kuramamış, yuva nasıl olur bilinci yok ne yazık ki. Her ay belli bir miktar para isteyin eşinizden. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi.
Anliyorum facia.Ben olsam surat asmakla da birakamazdim.Basbasa diyorum de.Sen, ben ikimiz.Sadece ikimiz.Karsina al guzelce konus dicem yapmissindir elbette.Bu adamlar homo sapiens degil mi acaba? Neden bu kadar siglarBacım dürdüklemeye korkuyorum. Bi kere pikniğe gidelim dedim. 15 kişi gittik pikniğe ablası abisi anası babası hazırlık yapmaktan servis yapmaktan öldüm bi kaşık birşey yiyemedim. Ona göre gezmek ailece. Bi defasında amasyayı gezelim dedim eniştesini de aramış tabi benim surat düştü. Hem gidelim diyosun hem surat asıyosun diyor. Sopa değil haydar lazım buna
 eline alacaksın yen mi Yemen miAnliyorum facia.Ben olsam surat asmakla da birakamazdim.Basbasa diyorum de.Sen, ben ikimiz.Sadece ikimiz.Karsina al guzelce konus dicem yapmissindir elbette.Bu adamlar homo sapiens degil mi acaba? Neden bu kadar siglar
Pazar günleri zaten onun evde keyif günü pijama tv ama bu öneriyi bş söyleyim bakalım ne diyecekEşiniz bu konuda hak vermiyorsa çok zor olur değiştirmek. Eşim kendi doğru olmadığını düşünüyorsa bi şey kabul ettiremem ama bu konuda hal verdiği için hiç sorun yaşamıyoruz çıkıyoruz beraber. Rutinler oluşturun örnegin pazar günü dışarıda kahvaltı. Sinema günü. Dışarıda yemek gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?