Mutsuzum.....

Eşinizin sizi sevdiğini söylemişsiniz de hangi erkek sevdiği kadınla başbaşa olmak istemez?
Ailesiyle sıkıntı yaşadığını bile bile onları aynı ortamda yaşamaya mecbur kılar?
Maddi imkanı yoksa evliliği erteler yine de eşine bunları yaşatmaz bence.
Sevginin gösterisi gözyaşı değil,değer vermektir.

Koskoca adam karar alırken başkalarını düşünüyor, tatilde eşiyle vakit geçirmek yerine annesinin yanına gidiyor. Mutsuzluğunuzda haklısınız. Bebeğiniz çok küçükmüş ne desem bilemiyorum. Bir süre ailenize gidebilirsiniz kafa dinlemek için belki, bu sırada evliliğinizi ölçüp tartarsınız, eşinizle oturup düzgünce konuşun. Eğer dediğiniz gibi sizi seven bir adamsa düşüncelerinize, hislerinize önem verir ve biraz kıpırdanır.

Bende kendimi böyle teselli ediyorum sanırım. Evlenirken büyük bir aşkla evlendik ama o aşk kafama yıkıldı. Büyük bir hayal kırıklığı. Neden böyle bir salaklık yaptım diyorum.

Aynen öyle oluyor. Çok bunaldım. Yemek bile yiyemiyorum artık.
kendi evin olsa eşine minnetin bile olmaz akşama kadar istediğin yere gidersin ama şimdi gitsen kv gözüne batar, dikkat çekersin bi gitsen ikincide izin alıyo gibi olursun, çocuğun küçük koyarsın bebek arabasına en kötü bi kafede kahveni içer evine gelirsin havan değişir yani illa eşinle çıkacaksın diye bişeyde yok

Tek başıma ne yapabilirim ki. Kurslara gidiyim diyorum. Bebek var kv asla bakmaz baksada bağıra bağıra. Anneö çok uzakta oturuyor. İlaç kullanmak istemiyorum. Bebeğim var sürekli uyuyamam.
Çok bunalmissiniz.
En azından akşamları çocuğu da alıp dışarı çıkmak, h.sonu bir yerlere gitmek konusunda eşinizle konusun.
Bir yıl için sabredeceksiniz belli ki.

Ailemin arkamda duracağını bilsem. Evlenirken babam yapma sen yapamazsın bununla dedi maddi durumdan dolayı. Bende herşey para değil ben seviyorum dedim. Ama evlendiğini günden beri borç ödüyoruz. Kendime aylık bir para bile ayıramıyorum. Evlenmeden her istediğim olurdu. Böyle alıştım. Şimdi ise hiçbirşey yok hizmetçi oldum babamın prensesiyken.

Sen gez eğlen ona bağlı kalma. Amcamın kızınında eşi böyle gününü gün ediyor sende öyle yap.
İşte bi ayrı evim olsa istediğimi çağırıp istediğim yere gideceğim eşimde bunu biliyor. Bu yüzden sana güvenemiyorum evde durmazdım diyor. Bende hayatımı seninle mahvedemem dedim. Konuşmuyoruz şimdi.

Canım benim evi terk et demiyorum zaten, sizi özledim geldim de. Git, kafanı dağıt, orada gez, ailenle özlem gider, vakit geçir. En azından biraz ilgi gör, sevildiğini hisset. Kendine zaman ayır.

Ne borcu ödüyorsunuz peki? Kayınvalide yanına taşınmışsınız zaten.

Elinize bi sopa alip durtukleyin, kalk gezelim biraz deyin
Bacım dürdüklemeye korkuyorum. Bi kere pikniğe gidelim dedim. 15 kişi gittik pikniğe ablası abisi anası babası hazırlık yapmaktan servis yapmaktan öldüm bi kaşık birşey yiyemedim. Ona göre gezmek ailece. Bi defasında amasyayı gezelim dedim eniştesini de aramış tabi benim surat düştü. Hem gidelim diyosun hem surat asıyosun diyor. Sopa değil haydar lazım buna

Eşimi dükkan açtı kapattı birsürü borç kaldı. Ablasına kredi çekti güya onlar bize toplu para vereceklerdi 1 sene oldu daha verecek. Kendimi avanak gibi hissediyorum. Herkese var bi bana yok. Evlendiğim günden beri borcu bitmedi.

Eşiniz sizinle bir aile kuramamış, yuva nasıl olur bilinci yok ne yazık ki. Her ay belli bir miktar para isteyin eşinizden. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi.

Eşiniz sizinle bir aile kuramamış, yuva nasıl olur bilinci yok ne yazık ki. Her ay belli bir miktar para isteyin eşinizden. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi.
Üstelik dün gece kavga ettiğimizde mutsuzum seninle sıkıcısın dedim. Oda seni başkasını mutlu edeceğine inanıyorsan ol o zaman dedi. Dondum kaldım. Adamda kendini değiştirme çabası bile yok.

Anliyorum facia.Ben olsam surat asmakla da birakamazdim.Basbasa diyorum de.Sen, ben ikimiz.Sadece ikimiz.Karsina al guzelce konus dicem yapmissindir elbette.Bu adamlar homo sapiens degil mi acaba? Neden bu kadar siglar

Anliyorum facia.Ben olsam surat asmakla da birakamazdim.Basbasa diyorum de.Sen, ben ikimiz.Sadece ikimiz.Karsina al guzelce konus dicem yapmissindir elbette.Bu adamlar homo sapiens degil mi acaba? Neden bu kadar siglar
 eline alacaksın yen mi Yemen mi hani bakımsız biri de değilim. O benim yanıma yakışmıyor. 50 kg çıtı pıtı birşeyim. Ama adam benim le baş başa biryere gitmiyor. Sanki ailesiyle evlendim. Kocamdan çok anasının suratını görüyorum. Tek kelimeyle bıktım. Boşanmayı bile istiyorum. Ama tek başıma cesaret edmeyorum.

Eşiniz bu konuda hak vermiyorsa çok zor olur değiştirmek. Eşim kendi doğru olmadığını düşünüyorsa bi şey kabul ettiremem ama bu konuda hal verdiği için hiç sorun yaşamıyoruz çıkıyoruz beraber. Rutinler oluşturun örnegin pazar günü dışarıda kahvaltı. Sinema günü. Dışarıda yemek gibi.

Pazar günleri zaten onun evde keyif günü pijama tv ama bu öneriyi bş söyleyim bakalım ne diyecek

Hayatım öncelikle sırf monoton gidiyor diye boşanmak gereksiz olur tabu duygularında önemli. Ev üstünde olduğunuz için sosyal hayattan kısıtlamamışsınız gibi geliyor. Durumlar el veriyorsa eğer ayrı eve çıkmak bu sorunu çözecektir diye düşünüyorum. Bilirsin böyle olması daha özgür hissettirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…