Öncesinde dün beni ne kadar seviyorsun diye sordu bende oğlum dan sonra en çok seni seviyorum dedim aynı soruyu bende ona yönelttiğimde bana önce oğlumu abimide oğlum kadar seviyorum daha sonrada seninle eşit ablamı ve diğer erkek kardeşimi dedi abisinin eşinide benden %50daha az sevdiğini söyleyince bende kayış koptu çok üzüldüm ve dayanamayıp ağladım hayatımı paylaştığım adam beni bir çok kişiden daha az seviyo daha sonra bunları söyleyince çocuk çocuk davranma biraz büyü dedi bende başka bişey demedim dünden beri böyleyizNiye birbirinize karşı triplesiyosunuz ki
Öncesinde ne yaşandı böyle durduk yere olmadı herhalde
Hayır canım bizim genelimiz böyle başkaları yüzünden de evimizde mutlu olamıyoruz 1 gün iysek bir hafta kötüyüzBöyle durumlar her evde her evlilikte olur eğer sürekli olan bir durum değilse ve siz sırf adam size bir gün trip yapmış diye çok mutsuzsanız hayattan çok şey bekliyorsunuz demektir.
Evet gerçekten ikiniz de çocuk çocuk konusmussunuzÖncesinde dün beni ne kadar seviyorsun diye sordu bende oğlum dan sonra en çok seni seviyorum dedim aynı soruyu bende ona yönelttiğimde bana önce oğlumu abimide oğlum kadar seviyorum daha sonrada seninle eşit ablamı ve diğer erkek kardeşimi dedi abisinin eşinide benden %50daha az sevdiğini söyleyince bende kayış koptu çok üzüldüm ve dayanamayıp ağladım hayatımı paylaştığım adam beni bir çok kişiden daha az seviyo daha sonra bunları söyleyince çocuk çocuk davranma biraz büyü dedi bende başka bişey demedim dünden beri böyleyiz
Şimdi anlaşıldı durum.Maalesef çok haklısınız burcu ne eşinizin?Hayır canım bizim genelimiz böyle başkaları yüzünden de evimizde mutlu olamıyoruz 1 gün iysek bir hafta kötüyüz
Eşimle iletişim kurulmuyor yani bana karşı öyle çok üstelersem konuşalım diye vura bilirTartıştığınız konuya çok bağlı. Konuşmayı deneseniz nasıl olur acaba?
YengeçŞimdi anlaşıldı durum.Maalesef çok haklısınız burcu ne eşinizin?
Eşimle iletişim kurulmuyor yani bana karşı öyle çok üstelersem konuşalım diye vura bilir
Bir kaç kez evetŞiddet mi uyguluyor?
Hödük ya.Bir kaç kez evet
Ben zaten beni sevdiğine bir türlü emin olamıyorum hani kadınlar anlar yaEşinizle sevgi muhabbeti basit bile görünse verdiği cevaplar gercek hisleri ise üzülüp tepki göstermekte haklısınız.
Olmaz canım bu kez daha kötü olurHödük ya.
Bide bebeğiniz varmış. Araya aile büyükleri falan girse konuşsanız nasıl olur acaba diye düşündüm. Bide bunu deneseniz?
Ben bu süreçte nasıl davranmalıyım sizceArada olur böyle şeyler :) çok takılmayın sinirler normale dönünce bu tripte ortadan klkıcak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?