Mutsuzum

B

Ben bu süreçte nasıl davranmalıyım sizce

Eğer gereksiz bi tartışmaydıysa bebeginizin babasını özlediğini vurgulayark bebegnzle yanına gidin:) ztn erir diye dusunuyorum :)) onun haricinde yok ben adım atmam diyorsanız odalara çekilmeyin biraz tripli halinin geçmesini bekleyin

Bebeğide götürsem bana karşı yumuşamaz

Bence esiniz bu olayi cikarabilmek icin planli davranmis yani soyle ki baskalarina olan sevgisini sizden cok oldugunu soyleyebilmek icin size o soruyu yöneltmiş .. Benim gorusum bu yonde. size gozunu kirpmadan siddet uygulayabiliyorsa zaten saygisi da yok. Buradan yargilamak kolay tabi yasayan bilir kinamamak lazim yarin bizim basimiza gelse nasil bir tavır aliriz bilinmez o yuzden cok da bulandirmamak lazim sizin aklinizi .. Ne diyeyim Allah hidayet versin

Siddet uygulayan birine birsey yapmam ben. Ne meyve soyarim ne de bebegimi alip cocuk ozledi diye pesinden kosarim.
Acikca konusun. Hislerinizi icinizden gecenleri soyleyin. Gerci boyle hoduklere laf soker mi o da bir soru isareti de...

Çok afedersiniz ne tuhaf cevaplar bunlar,dedemin beş katı halamın onda biri,dalga mı geçiyor,kaç yaşındasınız bu arada

Ay çok kötü bu nasıl bi cevap Bu nasıl konuşma
Sırf amacını belli etmek için konuyi oraya getirmiş bilemiyorum yada sizin verdiğiniz cevaptan rahatsızlık duyup sacmaladi her halukarda saçma ve çocukça davranış
Eşin kaç yaşında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…