- 7 Kasım 2017
- 339
- 434
- 103
Evet kadınlar anlar.Bakın arada bir şiddet uygular aman kimse duymasın demeyin bunun sonu yok sürekli dozu artar.Ben zaten beni sevdiğine bir türlü emin olamıyorum hani kadınlar anlar ya
Ailemden de emin olamıyorum ki anneme söylediğimde tepki vermediEvet kadınlar anlar.Bakın arada bir şiddet uygular aman kimse duymasın demeyin bunun sonu yok sürekli dozu artar.
B
Ben bu süreçte nasıl davranmalıyım sizce
Bebeğide götürsem bana karşı yumuşamazEğer gereksiz bi tartışmaydıysa bebeginizin babasını özlediğini vurgulayark bebegnzle yanına gidin:) ztn erir diye dusunuyorum :)) onun haricinde yok ben adım atmam diyorsanız odalara çekilmeyin biraz tripli halinin geçmesini bekleyin
Bebeğide götürsem bana karşı yumuşamaz
Ben hatalı olduğumu düşünmüyorumTartışmada hatalı olduğunza inanıorsnz meyve hazırlayın ve konuşmak istediğinizi tatlı dille söyleyin
Babanıza söyleyin onunla konuşsun hatta şiddeti bilmiyor gibi genel bir konuşma yapsın arkanızda olduklarını hissederse sizden çekinir yapamaz.Ailemden de emin olamıyorum ki anneme söylediğimde tepki vermedi
Babam böyle bi konuşma yapmazBabanıza söyleyin onunla konuşsun hatta şiddeti bilmiyor gibi genel bir konuşma yapsın arkanızda olduklarını hissederse sizden çekinir yapamaz.
Neden yapmaz beceremez mi?Yoksa sizi mi önemsemiyor?Babam böyle bi konuşma yapmaz
Eğer yaparsa durum daha kötü olur bu kez öküz kocam anlarsa bana hiç tat vermezNeden yapmaz beceremez mi?Yoksa sizi mi önemsemiyor?
Bu adam önce küfür eder sonra iter sonra tokadı basar en sonunda...Öküz möküz ya konuşup durumu düzeltecekler ya da hergeçen gün mutsuzluğunuz artacak.Eğer yaparsa durum daha kötü olur bu kez öküz kocam anlarsa bana hiç tat vermez
Bu adam önce küfür eder sonra iter sonra tokadı basar en sonunda...Öküz möküz ya konuşup durumu düzeltecekler ya da hergeçen gün mutsuzluğunuz artacak.
Çok afedersiniz ne tuhaf cevaplar bunlar,dedemin beş katı halamın onda biri,dalga mı geçiyor,kaç yaşındasınız bu aradaÖncesinde dün beni ne kadar seviyorsun diye sordu bende oğlum dan sonra en çok seni seviyorum dedim aynı soruyu bende ona yönelttiğimde bana önce oğlumu abimide oğlum kadar seviyorum daha sonrada seninle eşit ablamı ve diğer erkek kardeşimi dedi abisinin eşinide benden %50daha az sevdiğini söyleyince bende kayış koptu çok üzüldüm ve dayanamayıp ağladım hayatımı paylaştığım adam beni bir çok kişiden daha az seviyo daha sonra bunları söyleyince çocuk çocuk davranma biraz büyü dedi bende başka bişey demedim dünden beri böyleyiz
Ay çok kötü bu nasıl bi cevap Bu nasıl konuşmaÖncesinde dün beni ne kadar seviyorsun diye sordu bende oğlum dan sonra en çok seni seviyorum dedim aynı soruyu bende ona yönelttiğimde bana önce oğlumu abimide oğlum kadar seviyorum daha sonrada seninle eşit ablamı ve diğer erkek kardeşimi dedi abisinin eşinide benden %50daha az sevdiğini söyleyince bende kayış koptu çok üzüldüm ve dayanamayıp ağladım hayatımı paylaştığım adam beni bir çok kişiden daha az seviyo daha sonra bunları söyleyince çocuk çocuk davranma biraz büyü dedi bende başka bişey demedim dünden beri böyleyiz
Iyy yengec erkegi Allah yardımcin olsunYenge
Yengeç
AynenÇok afedersiniz ne tuhaf cevaplar bunlar,dedemin beş katı halamın onda biri,dalga mı geçiyor,kaç yaşındasınız bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?